braisch, göttisch.

måste..ha..nässpray!!!

aktiverade segisch datan i lånelyan för att lyssna på lite musik. varför? varför inte förlita sig på teven? det kan man undra, svar kommer snart.

är på väldigt kort tid inne på bok nummer 3 nu. satte häromdagen igång med ett öga rött av jonas hassen khemiri (också bioaktuell.) har plöjt halva och hade mina dagar inte vart upptagna med att knega hade den nog redan vart slut. bok två i ordningen av senast lästa böcker var underbar och älskad av alla (också bioaktuell.) av martina haag.

shoppat som en sinnes sjuk, en liten sammanfattning kommer i bildform i mitten på nästa vecka.

saker som gått olyckats under min tid i lånelyan:
(- mitt psyke.)
- 2 vaser.
- en orkidé sjunger just i detta ögonblick på sista refrängen.
- ett glas.
- en teve.

ja, tekniskt obegåvad som jag är vet jag inte vad som är fel, men något är fel. väldigt fel.

facebook vare med ja, detta fenomen som nu bombat oss efterblivna svenskar. givet är jag medlem. bli min vän (eller skit i det.) emilia olsson råkar vara mitt riktiga namn.

the king.

bara jag som tycker att elvis var fett hunkig innan han blev fet och knarkig?

image273

shoppiiing.

ja och vad beror uppdaternade här på. jo jag är hemma på besök. härligt med en dator som faktiskt fungerar som en dator ska. najs. idag har det varit massor med saker på schemat och jag har hunnit med alltihopa utom att köpa nässpray.
har idag klippt mig, bild kommer senare. shoppat ytterligare ett av mitt nya favorit plagg nämligen ett par till shorts.

höst garderoben har på alvar börjat ta form, känns sjukt bra.

nä, hemma, får väl passa på att socialisera med familjen nu då. har dock hemflytt om ca en vecka igen och däreefter...ja då är det nog snart flytt igen!

mixed.

otroligt dålig update från min sida, längtar efter min egen dator. längtar efter mina egna katter hemma med som är snälla och inte bråkiga. mer än så längtar jag inte direkt hem faktiskt, trivs som fisken i vattnet här i lånelyan. synd att den är just låne bara och inte min egna.

idag har jag uträttat shopping med. nöjd. årets första par stövlar inhandlades. uppenbarelse kom på köpet också, jag är stöpt i fel form. har testat typ 5 miljoner par jeans och inga sitter som dom ska. fel på mig eller på alla världens jeans?
shoppade häromdagen med kom jag ju på nu, höstgarderoben börjar ta form.

läst och köpa massor med böcker det senaste med, känns bra att ha trillat in i läsefas igen.

ja sen så närmar ju sig lördag med stormsteg med, då anna åker..

paulo coelho

denna man, fantastisk! sträck läst veronica bestämmer sig för att dö i ett par dagar nu och kommer avsluta den imorgon tror jag, hinner inte läsa ikväll. ska ta cykeln till maxi nu och se om dom har fler av hans böcker där annars får jag vänta och åka till bokaffären imorgon. har plöjt veronicaboken strax och alkemisten i våras. är såld!

  

and i feel fine.

r.e.m och framför allt michael stipe. jag är fallen och fast för evigt. detta är ingen ny kärlek i mitt liv, den fick bara ny glöd tidigare idag då jag såg ett program om honom. fantastisk man!

image268 image269

seratonin shot.

yesss, i can feel i! nu vill jag träna och bli slim, fy fan va gött. det känns bra, verkligen skönt. ooh ah!

fjäril i magen?

oh no big time, gång på gång kommer jag på mig själv med att vara smygkär. damn, nu är det inte bara den vanliga allmänförälskelsen som kickar in utan ja, smygkär på äkta vis. oh he's so sweet.

bekännelse.

ja, jag får väl ta och säga det rakt ut. senaste dagarnas bloggpaus har berott på trötthet och irritation över min tillfälliga dators seghet.
bekännelse två, jag för "dagbok" utöver bloggen med. på gammalt hederligt vis med penna&papper, remember?
där skriver jag upp saker jag tänker på, funderar över eller oroar mig för.
ja så är det, vissa av inläggen som publiceras här är direkt importerade ur oldschool dagboken. jajemen, här är vi ärliga.

mixtape vol 1.

idag är en fin dag. idag fick jag nämligen stålar, sånna dagar gillar jag. idag är också en lite granna sorglig dag, eken tog sitt pick och pack och stack till london. gött för henne dock.
idag är också en hurtig dag, jag har städat och tvättat idag. duktiga jag. jobbat har jag hunnit med, och en spontan lunch med frk lök som jag sprang på mitt på gatan.
dagens schema lyder som följer. sova en stun. gå promenad och handla.
eventuellt också movie med L&L. får se vad som hinnes med.



katterna höll mig vaken i princip hela natten, dessutom är mitt täcke en aning för varmt. himla skit. kanske kan ta ett glas vin innan sängen så kanske jag somnar lättare?

blev idag också lätt ruinerad genom att gå till optikern för att kolla upp om jag är blind eller ej. blind var jag icke, bara 300 spänn fattigare. rövare.

jag står också inför ett dilemma. imorgon, onsdag, sista onsdagsklubben för i år. fest på hög nivå, "alla ska dit". jag ska jobba klockan 9 dagen efter. stanna hemma eller gå ut?

sa jag att jag längtar?

image267

kolla bästföredatumet omgående.

jackie stallone, en av mina skönhets favvisar.

image265 image266

frukt&nötter, ett nyttigare alternativ.

ja, helkväll med youtube som ni kanske fattat. eller iaf 5 minuter för att slå ihjäl lite tid så här dagen efter ett ordentligt fyllelsag.
moneybrother, anders wendin förövrigt sveriges hetsaste man utan tvekan just nu. hello give
it to meee.

kärt barn har många namn.

annika norlin är det som är det egentliga namnet, men hello saferide och säkert går med bra. det är lika bra vilket som. hello saferide bjuckar på denna.

restylane anyone?

image264

klumpkäftsrebus.

kalla mig upphängd. må så vara. detta är ett mysterium!

 plus  likamed  oj, förlåt..  var kommer han här in i bilden?

1+1=fula ankungen?

bruce willis, helt normal action kille. demi moore, helt normal allt-i-allo kändis. deras dotter rumer willis, eller ska jag säga klumpkäften willis.

vad hände i produtionen liksom? vad är den felande länken? hookade demi shrek vid sidan av bruce eller vad tusan hände egentligen?

lookie lookie!

orättvisan vet inga gränser.

näe. nu är det inte kul längre. EN dag av sol. det var allt vi fick. igår, min typ lediga dag var solig, härligt. idag då jag inte börjar förän 1500 hade jag planerat att hinna med att sola. tyvärr vare inte så soligt som igår men ändå skönt så jag hade tänkt ta mig en ordentlig promenad. men ICKE!
nu när jag kollade ut ser jag att det ist börjat ösregna. får väl ta och mecka ihop en lunch och tvätta eller så ist då.
men nu först ska jag pigga upp mig med att måla naglarna.

how to spend the day.

lite rastlös på den lediga dagen? gör som jag, gå till jobbet.
ja, nu var detta inte ett helt frivilligt val utan le boss ringde och undrade om jag kunnde komma och ta de sista timmarna. visst kunde jag väl det. duktiga jag.
sen köpte jag ny stekspade då jag häromdagen råkade ha sönder den gamla i en fight med stekpannan. lagade utomordentligt god mat. iaf god.
nu ska jag slagga och hoppas på att katterna ska göra det samma.

katterna från helvetet.

oups, hoppas inte deras ägare läser detta! egentligen är dom två rara små katter MEN fy fan alltså, överaktiva nattetid och springer runt som galningar och busar med allt i hela lägenheten. powernaping dagtid är GULD för mig just nu.

på´t igen.

ja, ännu en helg var då över. skit najs kväll på th igår. utomhus dans och fint väder. bakis och go idag. luddis kom förbi och hälsade på förut och hade med sig mat. gött. har vart och handlat också så nu hade jag bara behövt vara lite mer skillad vare gäller matlagning. lååång dag på cafét imorgon vilket dock belönas med fest på kvällen och ledig tisdag. ska bli skönt. sen är det onsdag och jobb och fest på kvällen igen. mm, alkis i like. nä, trött och flummig. ska se på teve och sova. ciao.

move on up!

eller out iaf, nu packar jag och drar, hej!

myzkväll.

trött som ett kött. alldeles för lite sömn i natt och lång arbetadag. lördag imorgon, stänga tidigt och festa. ska bli najs. har vart och chillat med katterna ikväll med och flyttat lite av mina saker. får ta resten och mig själv dit imorgon. sista natten i huset på flera flera veckor. undrar om jag kommer bli undernärd pga mitt okunnande gällande matlagning? återstår att se. vi kanske kan ha vadslagning om det?

lips lips..

liten läppglans recension. lip injection från too faced är målet för granskning. jag är nöjd men glosset, hade gärna fått ha ännu lite bättre effekt, hade ju olindas plut i tanken men icke! pirret och stickandet i läpparna är intensivast första gången man tar på det. läpparna får fin färg och glosset i säg håller länge och sitter bra.



image258 före.image256 efter.


djur borde hållas i bur.

män och fotboll är en skrämmande kombination. jag är uppriktigt och ärligt rädd att vara i närheten av denna kombination. just nu händer detta här hemma. bror min är på besök och han och pappa har förvandlats till primitiva varelser som då och så kastar sig upp ur sofforna och avgrunds vrålar. varje gång det händer rycker jag till, får lite ont i huvudet och kallsvettas. antingen är skriken resultatet efter ett framgångsrikt mål eller ett välriktat mål av motståndarna.

snart är nog matchen slut hoppas jag. då ska jag och bror till stammisstället för en billig bira. under tiden dricker jag vin. ouf, typiskt fotboll.

i lajk.

sweet jesus! the hansons hade ni glömt bort va? det hade iaf jag ändå tills jag snubblade över dom här bliderna. vi ser ju vem som fortfarande frontar bandet och dessutom gör det syndigt bra. hur het kan en man bli?!

image251 image252

i'm deeply in love.

dessa skor är det snyggaste jag vet. jag vill förlova mig med dom. eller kanske med marc jacobs?

image250

dåraktigt?

a och jag fattade just ett beslut som kan få hela fredagen i gungning. på ett mycket dåligt sätt. vi beslutade oss nämligen för att supa till imorgon. club broken här i stan, 20 spänn för allt i baren. då det gäller team delicious kan detta bara sluta på ett sätt. att vi blir svinpackade. får inte hända, har mega seg arbetsdag att vakna upp till ju!
varannan vatten och tidig hemgång för välbehövlig sömn, jag ska klara det.
egentligen tänkte jag tvätta och packa och så hela kvällen imorrn inför den tillfälliga flytten, men det ska nog hinnas med det också.

lyssna på
denna förresten era kött.

fransmän kan!

alltså ursäkta mig men min favvis låt just nu råkar vara frankrikes bidrag från årets eurovisions blabla festival. svin röjig. lyssna or die.