love is in the air..or something.

har ni förresten tänkt på hur mils bred skillnaden är på att vara förälskad och att vara kär. oh det är så kuuul att vara så där allmänförälskad hela tiden i typ alla. kär, det är tunga grejer det, kan vara riktigt jobbigt. men att bara flyta omkring och vara lite förälskad är ju härligt underbart!

move on.

jess ytterligare en festkväll till ända, avklarat med stil och glans. eller iaf så hade vi det skit kul och det är väl huvudsaken. jag har för tillfället också tappat bort min kamera, den ligger någonstans i mitt rum. i mitt rum kan man gömma illegala flyktingar för där är så stökigt att ingen hittar nånting. släng in dom, vänta i 5 minuter och dom är väck. måste ta och städa. innan flytten på fredag.

flytten ja, ska bli kul även om det bara är tillf'älligt och jag kommer hem igen om några veckor. på fredag, woho. slutar tidigt på torsdag så då blir det tvätta och packa. det är ju ändå rätt lång tid så jag kommer behöva ha med mig ungefär allt i garderoben och tusen prylar till.

nya tag.

så där. nu ska jag bara måla naglarna och sen slagga, oh ljuva sömn. imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. ganska stora planer faktiskt men jag vet att jag kan klara det. jag har klarat det förut och vart jäkligt duktig på det dessutom! jag ska åter igen bli glutenfri.

image249

inte som planerat.

ja hur ska vi nu sammanfatta gårdagens utekväll? respekt blev stället vi valde att förgylla med vår närvaro. lagom bra kan man säga så här i efterhand. det var jag och kanske 4 tjejer till på stället med hårfärgen blond. sammanlagt var vi väl kanske 20 personer som var vita (där var ludde tillochmed inräknad). inget fel på det förutom att det inte direkt var min kopp te om vi säger så. 50 cent och jag går inte riktigt hand i hand. nej mer fuldans och öl tack.

vidare till hemfäreden som jag skulle vilja summera med en lista. 5 orsaker att hata västtrafik.

- dom vägrar låta en åka med gratis.
- dom menar på att 5 kronor och 50 öre inte är pengar nog att betala med.
- det går inte att betala med kort (det går det minsann att göra på SJ)
- det finns ingen restaurang vagn på pendeln.

- ingen av tågvärdarna kom och la en filt över mig då jag hade somnat och frös litegranna.


plus i kanten däremot är att dom var vänliga nog att inte slänga av mig med motivationen "jag har inte hjärta att slänga av en ensam tjej mitt i natten". vi lyfter på hatten och tackar för det!


night out

hej hej hej, ikväll ska jag bli onykter. jag ska ha klackar och den grekiska klänningen och kommer befinna mig i göteborg. antingen kan ni pusta ut för att jag kommer befinna mig på annan ort eller så får ni hålla utkik och längta efter mig, dock skriver jag inga autografer ikväll.

checka förresten mitt pimpade tangentbord.

image248

hymensband skall nu knytas..

halleluja, nu äntligen skare ske. alex och katrin gifter sig denna helg. eller rättare sagt imorgon. i polen.

image247

mångsysslare

skön dag. började tidigt och slutade också jobbet tidigt. en svänga på stan, investerade i en lunch. for hem för dusch och piffning och så iväg till göteborg med ludd. han shoppade och jag vimmsade efter och var trött. är hela tiden trött, för trött för mitt eget bästa. lätt illamående och med regelbunden huvudvärk, glutenintoleransen slår tillbaka, jag känner det. måste ta mig i kragen, det är inget bra för min kropp detta. jag har fan ta mig inte ens gått ner i vikt av detta, inget gott har jag fått ut av mitt mjölmissbruk. måste sluta innan jag blir sjuk på riktigt nu alltså.

under vår vandring genom staden stannade helt plötsligt allting upp.  som en ljuv uppebarelse kom han gående. min hemliga förälskelse, christer lundberg. oh lycka. min idol tillika radiofavvis. huvudvärken försvann på stört och jag firade med att köpa en flaska brämhults citronjos. kvällen var gjord.

autumn.

den otroliga avsaknaden av sommar har gjort mig sugen på höst. går och fantiserar om att glida runt i snygga stickade tröjor i naturfärger. en snygg, eligant och skönt höstjacka/kappa och ett par snygga höst stövlar i skinn med klack. oh jag älskar klack, det ska jag defenitivt ha på höststöveln.
efter flera år som blondin med är jag sugen på att lagom till hösten bli brunett med.

chicks that kicks.

sahara hotnights är inte bara svinsnygga, dom är svingrymma också. om jag fick se ut och vara som ett band skulle jag välja dom.

image246

planera mera.

på lördag drar jag åt sydligare bräddgrader. närmare bestämt till göteborg för att festa loss. det var ungefär 13 evigheter sen jag festade i gbg så nu är det minsann hög tid igen. frågan är vart stegen skall styras bara. får klura på detta..

image245

i almost killed myselfe.

i går kväll hade jag en näradöden upplevelse över handfatet. tvättade bort sminket i vanlig ordning förutom att jag denna gång av misstag kraftigt andades in genom näsan samtidigt som jag hade ansiktet i mina kupade händer fyllda med vatten.
jag vet inte vad som tog åt mig. kanske ville jag i mitt undermedvetna testa om jag under den senaste månadens konstanta regnande utvecklat gälar?
det hade jag iaf inte.

monday glory

och så kom det äntligen, det efterlängtade paketet från eleven.se

  


fig leaf från the library of fragrance och lip injection från too faced. dessutom ett par extra gåvor. ett parfym test och mini burk body lotion från principessa.

ny dag. igen

jag somnade och vaknade och då var det en ny dag helt plötsligt. som magi. tänk om det hände varje gång man somnade. vad jobbigt om man skulle ta en powernap för att vara utvilad och på topp då det händer ngt kul, men så vaknar du och det är ny dag och du missade vad du nu hade inbokat i kalendern.
tänk en narkoleptiker, dom hade säkert vart flera hundra år gamla om det hade blivit en ny dag varje gång dom somnade och vaknade.

i vilket fall som helt så är jag vaken och jag tror allt det är söndag. igår festade jag. oh ja om jag gjorde. på förfesten var jag duktig minsann, där drack jag varannan vatten. det hjälpte inte. jag blev laserfull ändå.

update: onsdagens shopping.

jag hade velat ha mer, som alltid. men trots detta är jag nöjd med mina fynd. ja, jag faktiskt älskar vad jag kom hem med.

image232

  maggan kallade den badtaste klänning. jag säger fin.

image235

 svinskönt material. båda från monki för ringa 300 ihop. kap!

image237

 en sjal extra i garderoben sitter aldrig fel. 40 spänn veckodags rea.

  elefanten är mitt nya husdjur. foundationen är mitt senaste och bästa tips i smink väg. lumenes alla foundations och hudvårdsserie är helt fria från mineraloljor. super bra!

image241

sist men inte minst, mina nya älsklingar, mina konklacks pumps! 480 spänn från dinsko. kap!

what on earth is going on in my heart.

mitt hjärta klappar och slår och jag ler. det skumma är bara att jag inte har någon speciell person i tankarna. är bara så lyckli, glad och allmän förälskad i allt just nu. livet är fint nu helt enkelt.
alla heta män, alla sköna fester och alla underbara vänner.

jess, men nu ska jag jobba.

yess, plump me.

har länge velat ha ett plumping gloss och då jag äntlgen pallrade mig iväg för att köpa mig ett så fanns inte det jag ville ha. jag blev ledsen och besviken. hade velat testa färg och så lite noggrannare men nej, nu minsann klickade jag hem ett ist och jag läängtar tills mitt paket kommer!

too faced lip injection i färgen pale pink diamond. jag är säker på att jag inte kommer bli besviken, se mig leee!

image231

grogghoror är vi allihopa.

jess försök inte förneka att gratis är oförskämt gott. det godaste jag vet skulle jag nog tillochmed våga påstå.
ja inte bara för att livet lekte i baren igår, allt som rör gårdagen är bara så bra. underbar shopping dag, fika, öl trevligt sällskap. fest i ny dress. underbara människor. vet ni vad som är på sin plats, ett oohah!


tips ni kommer älska.

ni kommer tacka mig det vet jag. HÄR kan ni göra lyckan. nej, ni blir inte rika men ni kommer få lyssna på snuskigt mycket skön musik. skriv in ett band eller så ni gillar och så liras det massor med liknande skön musik.

varsågoda samtliga.

your my inspiration.

just nu känner jag mig bara så inspirerad av praktiskt taget allt. gällande allt också dessutom.
idag ska jag och shoppa. har så många tankar på vad jag vill komma hem med i kassarna. år av erfarenhet säger dock med myndig röst, inte för höga förhoppningar. riktigt höga förhoppningar inför en shoppingtur brukar sluta med att allt man får med hem är ett ynka par trosor.

lycklig. glad. uppåtframåt.

köpte nya kromtabletter igår med förresten. skinny&slim here i come. undrar hur min kropp ser ut vältränad och smal? ska bli kul att se!

<3

e&a

angelique var hemma på besök i helgen vilket så klart betydde fest. i vanlig ordning och i sann emmy och angelique anda

image230

bråttom bråttom.

sen som vanligt. borde vara i full gång med att fixa håret eller så innan jag ska gå. har inte gjort något alls än, hungrig är jag också. och bakis. ja kanske framförallt bakis. ouf.
kul hade jag igår iaf, kul ska jag ha imorgon och kul som fan ska jag ha på lördag. imorgon ska jag dessutom spendera för imorgon ska jag go wild and crazy och shoppa för kung och fosterland.

ett par bilder rfrån i lördags förresten.

    

jag och mina underbara tjejor! <3

I ain't sayin' she a gold digger..

lyssnade på radio härom natten. på nyheterna kan man lära sig viktiga saker. bland annat pekades vägen mot rikedom ut för mig. lätt som en plätt! allt jag behöver göra är att hitta och fånga usama bin laden, hittelönen är 330 miljoner kronor.

nu ska jag hitta en stor håv och en bit snöre så jag kan fånga honom och knyta fast honom så den rackarn inte smiter igen.

 

dagens citat.

"imorse träffade jag hans pappa. han låg i badkaret när jag skulle på toa.."

vem som sade detta avslöjar jag icke men kul var det, förbannat kul.


last night.

så där mina vänner och övriga. idag är jag på ett härligt jävligt humör. aningens för bakis för mitt eget bästa också. fan vilken najs kväll det var igår alltså! allt var bara så bra. angelique däckade i en stol med repade sig efter ett glas vatten eller fem.
värsta sköna promenaden hem. födelsedagsförfest hos C och festis på th. gipsarmen var dj och gjorde ett bra jobb. mycket skönt folk. i liked it.

liveblogg.

jess. här får ni er ett smakprov på hur spexig min fredag kväll är denna fredagen den trettonde.

  


stylish som vanligt i know. mitt roligaste sällskap ser ni också på bilden till höger. mitt kattbäbis nöken som attakerade kamera snöret då han skulle förevigas på bild.

teven och jag.

hemmakväll. ooovanligt!
ska jobba imorrn så inget festande för min del. dessutom känner jag mig så sliten idag att jag inte ens orkar träffa tjejorna och socialisera och snacka lite skit. hoppar över promenad idag med tror jag. är så trött i benen efter dagens springande på jobbet, det får räcka. det blir teve för min del. har massa gott att smaska på tex passionsfrukt och nötter som jag köpte igår.
åh himla jobb va jag är trött på det. jag vill ju bara kunna slå runt och festa som jag är van vid, göra det jag är bäst på helt enkelt.


V.S

jordens snyggaste victoria som brunett i sisters nya kampanj.

image216 image217

bind mig!

och med detta alla internet pervon menar jag precis vad det står. bind mig. men varför? jo för snart avlider jag av alkohol- och festabstinens. A var allt för vänlig och skickade sina senaste och hetaste festlåtar. tack för det, kan nu inte sitta still. det är allt för långt kvar till lördagkväll som också är festkväll. oh. får nog peta in låtarna på ipoden och gå på mega promenad tills jag är så trött så jag stupar och inte längre kan fästa mina tankar på fest.

så får det bli.

your love is something i can not remember.

om rubriken har något med inlägget att göra? svar icke! lirades på radio tidigare och denna rad är allt jag minns och går runt och nynnar på. det fick duga.



ibland är allt så konstigt. små glädjeämnen som får en att skina och le. så underbart. men ack va kort då likt en smäll i magen man ligger platt på marken och slickar sina sår. som blixt från klar himel.

ibland önskar jag att jag bloggat anonymt så jag hade kunnat skrika ut vad jag ville utan att riskera att någon misserabel stackare tar illa upp.

väderleksraport: regn.
humör: på topp. kanske inte verkade så?

uppenbarelse vare här!

woho! igår insåg jag att jag inte är tjock (inte ens nu efter pizzan). dock inte heller smal men tjock är jag inte! det ska gudarna veta (oldfasion uttryck, kunde inte låta bli.)

var ute på en av mina ultra hurtiga super promenader och pinnade på så fort benen bar. jag längtade hem så jag kunde ställa mig framför spegeln och se om man kunde se någon förändring. (svaret var nej, tar tydligen tid att komma i form, doh.)

plötsligt fick jag möte längs min väg. såg på långt håll att det var en tjockis. ju närmre varandra vi kom ju svårare fick jag att hantera situationen. skulle jag kika på mötet? då kanske hon trodde att jag glodde för att hon var tjock. skulle jag blint stirra framåt? då kanske mötet trodde att jag var värsta bitchen som inte ens bemödade mig med att kasta en blick åt en tjockis håll. räddningen blev att ta fram ipoden och pilla med en då vi möttes.

och halleluja, i detta ögonblick gick ljuset upp! jag är ingen tjockis!
mina armar hänger rakt ner längs sidorna av min kropp, folk når runt mig att kramas och jag ser ner till mina egna fötter.

resten av vägen hem skuttade jag med lätta steg.

erkännande.

erkännande kanske man kan kalla det. i vilket fall som helst. nu strax om en så där 5 minuter ska jag frossa gärnet. jag ska äta pizza.

5 filmer jag vill se nu.

- smala sussie. värmländska då den är som bäst. kjell bergqvist <3. underbara&användbara citat.

  

- stockholm boogie. älska den eller hata den. jag fullkomligt älskar. bästa citat filmen.



- high fidelity. oohah. bara så bra. allt med den är så klockrent.

  

- it´s all gone pete tong. defenitivt älska eller hata. jag bär med den i hjärtat.

  

- pulp fiction. inga ord är nödvändiga.

  

helgens roligaste parentes.

emilia blev upphånglad av en bög. kul grej tänkte hon!
han var straight.
det förklarar nafsandet i läppen, handen på rumpan och att han sa "skaru med på efterfest*blink*".

exempel på saker som framkallar ångest:

- tanken på att det på morgondagens schema står jobb.
- att man supit bort massor med minnen. typ varje helg.
- bikiniväder.(får erkänna att jag är lite glad för regnet.)

sadla om?

alltså, nu har det regnat i typ två veckor i rad. det är bra för då kan ingen ligga på beachen så alla går och fikar ist. bra för cafét och på så vis bra för mig med antar jag. men. det finns alltid ett men. det är inte nog. man skule sålt  paraplyer!

image202

far&flyg

26 oktober, då minsann heter detinationen thailand.

image201

stanna ett tag till.

det mesta känns bra nu. men sen finns det saker som inte gör det också, som är lite oroande och ledsama. som att folk försvinner. flyttar och far iväg. folk jag vill ha nära mig, som jag kan se om jag är ledsen eller glad, som jag kan ha kul med eller bara vara.

bakizz

ibland kan man fundera på varför man egentligen går en hel vecka och väntar och längtar till helgen. är det så kul egentligen som man så gärna vill tycka att det är? man är alltid pinsam på fyllan, rätt ful också, säger saker som man inte vill ansvara för dagen efter, man dricker tills mans stupar, knallar flera mil i skor som man max hadehaft på 5 minuter i nyktert tillstånd, dagen efter är alltid en av de värsta i livet.
åh låter nog som jag har värsta bakis ångesten men så är icke fallet! är glad, känner mig glad.
mår lite halvkasst men ändå mysig. fattar ni? det gör inte jag.

runnin in rain

fredagkväll, vad gör man. jo man ger sig ut på powerwalk/joggingtur, i ösregn dessutom! härligt hurtiga jag. på släp, ja faktiskt på släp hade jag min syster. min hurtiga, tränande, dansande syster hade jag på släp. det som alltid skämtats så om att jag är en latmask och julia är duktig och tränar. skrattar bäst som skrattar sist, jag var hurtigare än henne! lika bra som att vinna på lotto!

image200

ohno

verkligen oh no, har en förkylning på G är jag rädd. vart kom den ifrån? kanske för att jag mått så oförskämt bra det senaste så vart det tvunget att jämnas ut med en förkylning? mängder med te och vitaminer idag iaf så hoppas jag att det inte blir värre.

nyss: ansiktsbehandling
nu: sova
sen: jobba
ikväll: promenera

härligt väder är det med idag, undrar om det blir stressigt på cafét då. åh jag vill bara vara hemma och dricka te och tycka synd om mig själv. men nej, det får jag göra ikväll.

nytt!

idag passade jag på att inhandla lite nytt smink. puder från isadora, räddare i nöden. favvis mascaran masterpiece max från maxfactor som jag varmt rekomenderar er andra. min absoluta favorit, nail raepair från trind!


inte som andra bloggare del 2.

dagens outfit.
pjamasbyxor, julklapp
linne som jag har då jag glider runt hemma, indiska
gröna tofflor, julklapp
håret, den numera obligatoriska britneytofsen


groggfnask.

barens mest igenkända feja. inte för att jag ränner i baren och spenderar min lön. andras däremot.
thats the way i like it.

lookie

dagens två looker. första delen av dagen släpade jag runt hemma och städade och pysslade lite, frillen, en äkta britney tofs. resten av dagen, cafélooken. och med café så menar jag mitt jobb och inte att jag gick runt halvnaken.

 

planera mera.

idag hade jag verkligen tänkt vara hurtig och ta en promenad på förmiddagen. hade ställt klockan på kvart i 10 men så fort jag vaknade så slogs mina planer i spillror. låg kvar i sängen säkert en halvtimme och bara lyssnade på regnet som forsade ner utanför mitt fönster.
pallrade mig tillslut upp och bestämde mig för att göra lite nytta hemma ist så jag passade på att skapa lite ordning och reda i vårt kök. städade och pysslade ett bra tag innan jag belönade mig själv med en god frukost. allra bäst var så klart det obligatoriska glaset med te.

image193

måsten.

så många saker som borde göras. så många saker som borde köpas. så många jag borde höra av mig till..

ilovelifeandidontevenpoppills.

jag vet inte om saker går bra nu. eller bra gåt det ju, jag har precis fått jobb som börjar flyta på, jag är frisk, lycklig och har härliga vänner. men går det bra eller eller är detta det normala? ska jag vara orolig att kurvan snart pekar neråt eller är det bara uppåtframåt som gäller?
oavsätt så njuter jag i fulla drag av aööt som är kul och känns bra, det vill säga i princip allt!
<3

nöken!

image191

visst är han fin min lilla katt, min lilla nöken.

om att jobba.

ja, nu när jag börjar komma in i det på riktigt så börjar jag nästan trivas med att vara en arbetande människa. ibland avskyr jag det till leda dock men mest är det ganska kul faktiskt. fast jag blir trött trött, får ont i ben och rygg, ler så brett jag kan mot alla kunder fast jaga bara vill skrika att dom kan gå hem till sig själv och dricka kaffe, men mest är det kul.
duktig känner jag mig som har ett jobb, vuxen.
nu när jag praktiskt taget kan så vill jag flytta med. först var det bara en liten tanke inne i skallen om att det hade vart kul. men nu då jag tänker på det och inser att jag verkligen kan nu då jag har ett jobb så är det nästan det enda jag går och funderar på!
kan komma på mig själv med att tänka saker som "dom där gardinerna hade suttit fint i köket" eller "mysig kudde, den kommer vara fin i tevesoffan" hm, vilken tevesoffa då i vilken lägenhet?!
men jag vill jag vill, och det snart!


sökes!

man med massage och kokkunskaper!

sommarkväll.

denna kväll var exemplarisk. en underbar sommarkväll. ljumt, ljust, på promenad. glad och lycklig i allmänhet. gick nog säkerligen och log för mig själv också. ska bli tungt att jobba imorgon jag som var inställd på ledig dag, men inte ens det känndes tungt då jag vandrade hemåt.

anna kom hem idag också. och hon åker imorgon igen redan. jag var och hälsade på lite, snackade lite skit om vad som hänt senaste två veckorna, allt gott skvaller om ditten&datten. hon tipsade även om
the guinea pig way.

vrede.

ååh! jag är så jävla ARG! så sjukt irriterad, så jävla förbannad. sååå arg! min syster den lilla äckliga tjuven! ååh!

var tvungen att sträcklyssna på david gray för att lugna mig.

inte som andra bloggare.

de bägge käcka internetbutikerna nellyochnoel.se och kyssjohanna.se är två blogg älsklingar där man på var och varannan blogg kan se och läsa om folks favvis plagg och assocearer. jag är just nu trött på det och har ist plockat ut de fulaste sakerna jag kunde hitta på dessa sidor.

 

nu då spicegirls har återförenats sitter det ju fint med att fira med en babyspice kjol och ett par scaryspice leggings i lack. båda ligger på rea dessutom och smäller på 159 respektive 299.

 

för att hedra tjockiskulturen en aning mitt i all bantningshets så vad passar väl då bättre än ett frossigt burgar halsband? en en skitful ask att ha dina tjockis smycken i. så perfekt! 299 för burgaren och 175 för lådan.

muzika.

vad man älskar musik va. vad hade man gjort utan det? vad hade man varit det? inte för att jag har någon låt eller band som förändrat mitt liv. men ni fattar vad jag menar va? vad hade man gjort utan musik?!
musik för varje tillfälle, sinnesstämning eller känsla. musik som får dig glad, festsugen, en aningens nedstämd, lugn, peppad, medryckt, uppåt eller musik som bara är skön att ha i bakgrunden.
rytmer som får det att rycka i hela kroppen, som gör det omöjligt att sitta still, som får dig att brista ut i full sång, som du omedvetet går och nynnar på, som du älskar att hata, som du aldrig glömmer, som påminner om saker eller platser, som får dig att se ut som en idiot då du diggar och mimar med i texten på fullspäckad gata bara för att det är så bra.
röster som gör dig lugn eller glad, ger dig sköna rysningar eller läskiga ilningar.
inger drömar och hopp, väcker känslor och tankar. om dig själv och andra, kärlek och hat, skratt och tårar. muuuusik!