the story of..

ibland slår det lite slint i skallen och häromdagen öppnades en dörr jag längt försökt hålla stängd. alltså vaaad är det med honom som gör att han är så svår att glömma bort?!
vad är hans it?
och varför finns det inte fler killar med it?

pust. dömd att leva det hårda singellivet forever?

solitude

lägenheten under mig har stått tom ett bra tag men nu jäklar är det liv i luckan. oh, du trodde du skulle få höra om mina nya snuskiga grannar? nej, det flyttas in för tusan. en möjlig renovering på g med efter vad jag kan höra.

ibland är det kul och ibland bara deprimerande. är man ensam så är man verkligen ensam. då jag bodde hemma hos mamma&pappa kunde jag vara ensam på mitt rum men jag var aldrig ensam.
här är det jag och bara jag, ingen att småprata med, komentera filmer ihop med, äta ihop med, ingen att sova ihop med.

då jag var ensamensam hemma i huset hade jag iaf mina fina katter som satt och kurrade jämte mig i soffan eller hunden som ville ha lite uppmärksamhet.

här har jag en radio, en teve, en telefon och en dator. mycket till sällskap? svaret är nej.



(ingen annan än jag som städar, tvättat och diskar..)

withmick.

okej.
vi har så mycket att gå igenom. har hunnit med danmark, flytta hem till mig själv och en sjuhelvetes festkväll igår. och tackvare gårdagens festande är jag inte riktigt på topp och klar nog att skriva någon längre text.
imorgon, sista lediga dagen. återkommer då.


by boat.

hejdå jag sjappar till danmark ett par dagar.
gråt nu inte mina små sparvar, jag är tillbaka på fredagkväll typ. minisemester. nästan så mini att man skulle kunna ha den på termos. eller instant kanske! häll lite vatten på min instantsemester så vipps! en minisemester till danmark.
trolleri på burk. (ja jag kan fortsätta forever men slutar för att vara trevlig)

nu har jag stekt pancakes som färdkost och packat lite prylar som kan komma till användning (typ plånbok och kläder alltså)
på shoppingprogramet står det NOLL. ingen shopping är tillåten så vida det inte handlar om en flarra sprit eller så.

nu fick jag bråttom, måste hinna lite mer saker innan det är dags.

pusssy.


(jag och mitt ostyriga resesällskap.)

hobotravel.

någon som varit observant nog att se att himlen är blå idag? fint va, det var ju inte direkt igår.

vår planerade tripp till "the beautiful city of copenhagen" kärvar lite. helst vill jag så klart bo i ett slott men pga av ekonomiskadetaljer är detta inte möjligt. dessa ekonomiskadetaljer gör att vi knappt har råd att bo alls, speciellt då det knappt finns ett enda ledigt rum under tusenlappen/natten.
detta suger.

man kanske ska göra det till ett socialt expriment och konstverk och sova under en gammal kartong på trottoaren?


bullshit

tänk ändå vilken hysterisk skillnad det är på skitsnack och skitsnack.
den sortens skitsnack jag tycker sämst om är utan tvekan den man ibland tvingas till hos läkaren.
- jaha ont i magen säger du, när bajsade du sist? hur var det?
- alltså hallå, jag är tjej. tjejer bajsar inte!!

mycket pallar jag med men att sitta och prata poo med en man i vit rock, nejnej i tell you.


calle-micke b.

två saker jag gillar extra mycket just nu:
- kändisskvaller (när gillar man det inte?!)
- bellman.

yes you heard me, bellman is the skiten på allvar. och, är jag rädd, den jag har att tacka för detta är den härlige karaktären boooo-rutger som ofta och gärna lät och lyssna och sjunga med lektion efter lektion på gymnasiet. tackis rutgan!



cornelis vreeswijk - märk hur vår skugga

stingy fellow

well hello lovers.
igår tyckte jag inte direkt synd om mig själv men jag kände mig lite uttråkad, det regnade och var grått. vad skulle man ta sig till? jag fattade beslutet att åka till hell on earth, allum. lyckades aktivera hela familjen med mitt allum äventyr vilket också innebar mer shopping än om jag hade åkt själv. pappa gillar att shoppa med mig för jag har en väldigt välutvecklad feeling för reor!
vad sägs om ett par jeans från (hör&häpna) bikbok för (håll i er) 200 kronor!
det är vad jag kallar ett kap.

dagen efter kvällen före.

igår var det alltså dags, midsommarafton.
i kronoligiskordning:
välkomstdrink, matlagning, äta, kaffe, kröka, singstar, dans natten lång.
en ganska så fantastisk kväll om jag får säga det själv.

idag har allting gått långsamt. timmarna har segat sig fram, rätt skönt iofs, jag hade ju inte bråttom någonstans. hemmamys med movie och onyttigheter. ganska trevligt det med.
funderar stark på att sparka mig själv i baken och ta mig i väg och träna någon dag. eller kanske inte bara någon dag utan alltså börja träna rent allmänt.

flytta hem till mig själv igen borde jag med göra snart. det är lite segt att bo med hela familjen igen men samtidigt skönt att slippa vara ensam. (sen att mamma fixar mat med är ju så klart ett plus..)

en annan sak med förresten som jag är supersugen på är en till tatuering. om jag har tur skulle jag kunna boka in mig nu och få det gjort tills innan jag ska fara (i september nångång) men det är klart, man vill ju inte bara göra något för att få det gjort..


make me.

kalla mig nörd men jag har precis spenderat ca en timma med att kolla smink. inte smink jag kan köpa utan smink-klipp! helt fantastiskt, jag älskar det! hur mycket man kan göra med en välfylld nescesär.


mañana!

hoho trallalaa, snart har jag ett helt pussel framför mig, så mycket har trillat på plats. på en dag!

JAG SKA TILL SPANIEN!
inte idag och inte imorgon, men i september! alltså, jag jobbar augusti ut sen far jag. hola hola för hela slanten!

dessutom kommer det bli en hejdundrandes midsommarafton med, VågaVägraVästkust stannar i stan med ett gott sällskap, jordgubbar och vin. jag tvivlar på att vi kommer ha mycket att klaga på.

jag är mitt uppe i att baka kakor med, ska se hur det går för dom. tjipp

upp med händerna, detta är ett rån

hej, igårkväll sög.
först sög fotbollen och sen satte jag sprätt på mina sämst använda 100 spänn på väldigt länge. det var ca 50personer på hotellet och så dålig musik att jag fick kramp i magen.
för att uthärda var jag så klart tvungen att dricka massor vilket gjorde det hela ännu mer oekonomiskt.
nångång mellan 1 och 2 hade jag fått nog och åkte hem.
varför kan man inte få reklamera dåliga fester va?

will definitely fuck 4 fame.

förtydligande: jag fuckar inte 4 fame.
så där ja, då var det utrett!

idag har jag vart på frän överraskningsmiddag fast utan att alla stod i ett hörn i ett mörkt rum och hoppade fram och skrek. tror det var en rätt bra överraskning ändå. mat och jordgubbar och vin. jag var nöjd. den överraskade verkade med nöjd.

kampen om midsommar går vidare, jag är trogen hemmaplan i lägen som detta. ska jag vara bakis vill jag vara det där det är bekvämt, inte i en bilkö.
lite krök, mat och gott sällskap, det är allt jag vill ha, jag är en simpel människa. att riskera livet på ett slagfält (risk för drunkninbg, alkoholförgiftning, påkörning, ihjälfrysning, you name it.) är inte min melodi helt enkelt.

sisådär, nu ska jag nog måla naglarna eller sova. hoj!

will fuck 4 fame.

things are coming together.
ja det är så det känns, fast allt egentligen fortfarande är ett kaos så känns det som att en och annan pusselbit fallit på sin plats idag. detta tack vare att jag tog cykeln hem till mig själv och ålade ner mig i lite sköna och halft bortglömda kläder.
har bara haft ett par nästintill reservjeans och festklänningar. inget för en vanlig dag. men nu så, guuu så skönt!

känner mig bekväm, snygg och allmänt skön i mina "nya" kläder. nu är jag redo för kvällsbio med killarna. tjing pussys


so long suckers!

jesus! klockan är strax 11 och jag har ännu inte ätit frukost. är väl kanske okej med tankte på att jag har semesterrr men jag gillar ändå inte att gå upp sent och äta supersent.

tänk två hela veckor utan irriterande loosers till cafégäster. så skönt. alla är iofs inte dumma i huvudet, flera av dom är supertrevliga och verkar vara riktigt sköna typer men så finns ju alltid dom, dom där..
i lördags tillexempel var det någon som tyckte jag lade för mycket te i tesilen. och du kallar dig barista va!? ja min lille vän, och kaffe är vår grej, inte te.

geesus, i tell you. det tar på krafterna att smila och inte vara för spydig alltså.



från det ena till det andra!
i fredags natt väcktes jag av att mobilen pep som en besatt. hade fått ett helt gäng sms av en för mig okänd kille. stackarn hade fått fel nummer så jag brydde mig inte om att svara. lördag natt var det dags igen och denna gången svrade jag, hej du, du har nog fått fel nummer, ha det fint. han var dock övertygad om att han fått rätt. haha tror jag inte, emilia va? -jess damn it, emilia är jag, tyvärr inte den emilia du tror.
tillslut fick vi ordning på saker och han hade fått nummret av en gemensam vän som kände två emilia och hade råkat välja fel.

en kul sak till som inte har med något att göra heller är att i brist på lediga bilar i lördags natt delade jag taxi med en bestämd, ganska tjock och lite hotfull tjej. mitt hus var första anhalten. samtidigt som jag skulle säga till taxin att han kunde stanna skrek tjockisen i framsätet STANNA varpå hon kastade sig ut och spydde på trottoaren. hoppla och tack sa jag, betalade och lämnade den stackars taxiföraren åt ett okänt öde med en spyare i framsätet.

semester. nu. jag

ohla laa.
ibland känns livet illa härligt. om man råkat lägga vantarna på en dress som man faktiskt ser helt otrolig ut i, har en semester framför sig, allt bara går på räls och klickar.
ibland känns saker bara så rätt och bra. det är härligt.

igår blev jag dubbelt överraskad. angelique kom hem från lund igår och, ja jag blev ju så klart inte överraskad egentligen, men ja hon följde med ut. och väl ute vem sprang man på då? bjugg! välkommen hem.

denna helgen har jag råkat äta en gluten grej med, mindre bra men det är nog det enda som vart litegranna kasst. eller ja, fotbollen var ju ingen höjdare heller.

nu lutar det åt lite online shopping innan det är dags att sova igen. får se vad man kan hitta för kul idag..

beertent.

tjo&tjim.
nu vankas det öltält. festivalen har kommit på sitt årliga besök och vad är väl en festivalhelg utan ett besök i öltältet va?
blir inget våldsamt dock, en annan ska ju upp och jobba imorgon. imorgon kväll däremot kommer det vara liv i luckan. ohoj!

skaka min trumhinna.

music music music.
eller 'musik musik musik' som det heter på svenska.
aldrig får man väl nog. och glädjen då man gör en djupdykning i den digitala skivhögen och hittar en gammal skiva som man inte ens visste om att man saknade men så fort man klickar play så vet man att det var allt för länge sen.

oj, nu kom åskan. dags att stänga av så datan inte leder en blixt rakt på mig.
ska krypa ner i sängen nu. lyssna på åska och läsa bok. öva på andningen som sjukgympatanten lärde mig idag. bli en svslappnad, lugn och skön ny människa.



jason mraz - life is wonderful. si så där ljud men ack va härlig.

terapi kostar på.

sverige vann!
tänk om folk rännt runt i gulblå dräkter och vrålat "sveeeerigeeeeee"  en helt vanlig tisdag en helt annan vecka på året då det inte vankades fotbollsfest hade folk garanterat muttrat "rasist".
ja inget jag orkar krångla mer med just nu.
har investerat i hela tre klänningar (och en kjol för att vara petig) idag som gör mitt sinne lite ljusare. att ingen fått shopping ordinerat som terapi av sin läkare är ett under.
ni ska minsann få se dom på bild! (fast inte ikväll)

jag har råkat fastna för en bok nu äntligen med. berätta inte för någon av harlan coben. den är en spännande rackare och sånna böcker har jag aldrig tidigare läst.
ibland hittar man en bok som man verkligen älskar och då den väl är slut vill man inte ha någon annan, inget annat duger men man kan ju gärna inte läsa om samma bok på stört heller. då blir man ist bok-lös en period.

hope there's somone

fy satan vilken fattiglapp man är. fick shock då jag kollade läget på kontot. 6tusen spänn. halleluja tänkte jag. men, något stämde inte. 6tusen var ungefär vad jag fick i lön. efter det har hyra och ett gäng räkningar betalts. tänkte i mitt stilla sinne att en 2-3 borde man väl i ha kvar. så fel man kunde ha. cirka tusen futtiga kronor var allt som skramlade i botten på mitt plastkort. de övriga stålarna var den efterlängtade, omtalade och guldkantade skatteåterbäringen.

hade tänkt att den skulle komma och göra mig stormrik, att jag skulle bjuda laget runt, åka på resa, frossa i shopping, spendera, spendera, spendera! men ja, lyx&överflöd uteblev. den fina skatteåterbäringen satte ingen guldkant, den fylle bara igen ett och annat gapande lånehål. jaja, den gick ju till något vettigt iaf.



antony and the johnsons - hope ther's someone.
kusligt bra.

i am a bird now.

och här uppdateras det hejvilt som vanligt!

läget är som följande:
-snöret har lämnat oss för oslo.
- medicin gör mig trött. och solen gör mig trött, alltså jag är mega trött.
- denna veckan kommer angelique hem.
- 2xfest i veckan som gick. låter kanske inte så mycket men jag är glad att det är vitt tills på lördag nu.
- snart har jag semester. 2 veckor.
- jag har inte motionerat en sekund de senaste två veckorna. värmen gör mig för lat för promenad.
- lat&tjock är ledorden efter min tillfälliga hemflytt till mama&papa (ja jag bor fortfarande här, inne på tredje veckan nu.) ingen motion, riktig mat och godis på det. gör susen för figuren.


superhottie.

hemmakväll och jobb imorgon. har bränt mig så jävla illa i solen idag. jag tycker synd om mig själv. nu kollar jag på superman returns. han hade gärna fått komma och rädda mig.


come get me!

konsten att bli blond är det få som besitter. var jag i detta läge ska placera min frisör har jag ännu inte bestämt. blond är jag väl allt ,men hur blond? öststats-blond!

så många kronor på en så billig färg. jag vet inte vad jag ska säga..

föralltid?

hej internet!
är internet lika oändligt som universum? jag avskyr att tänka på saker som är oändliga, speciellt universum. är alltid rädd att någon ska komma på vilket psykbryt jag är och spärra in mig på dårhus. jag blir helt sinnesrubbad av tanket på den oändliga evigheten. rakt ut, bara fortsätter och fortsätter...

igår hade jag picknickmys med min vän norsken som är på sverigebesök. ett kvällsdopp och tusen myggor. vi hade turen att inte bli huggna av gäddor i vattnet iaf, jag är alltid lite nervös av att bada i alldeles mörkt vatten, man vet inte vad som finns där i.

gick upp tidigt och har hängt på sjukan, önskar att saker kan gå över, kvickt tack!

nu mina damer&herrar ska jag strax ner till stan och åter bli er älsklings blondin. varsågoda!

public nudity.

då man som minst anade det så slog beach 2008 till vare sig man var redo eller ej. jag föll nog i kategorin icke redo. blek så det skiner men är man naturell som jag utan solarie som back up är det så man ser ut efter vinterdvalan.

idag skred jag till verket och tog årets första dopp. efter den första brutala chocken jag fick av att sänka ner min varma kropp i det kalla vattnet så blev det rätt gött. det var tillochmed så att vi slog på stort med vattenlekar. bäst var då snöret smashade en vollyboll-boll rakt upp i sin egna näsa och höll på att svimma.

det är konstigt det där med sommar-nakenheten. folk jag aldrig i livet skulle ställa mig i underkläder framför i vanliga fall flamsar man glatt omkring framför i bikini sommartid.
som i kväll då det vankades kvällsdopp tillexempel. gänget hade sett mig i bikini hela dagen och det var inget konstigt med det, men så fort de vanliga kläderna skulle på efter badet känndes det super löjligt att visa mig i behå inför dom. fort som attans fick man krångla på sig kläderna så att ingen skulle se en.
lurigt det där med nakenhet och nakenhet.