moi je joue

ni har sett dior reklamen?
älskar låten med birgitte bardot! snygg var hon också.



gratis knugen.

morrn! dags för frukost.

pust, sömntabletter är inte en dans på rosor, jag slöddrar typ då jag pratar. jaja, har defenitivt sovit klart för idag.


idag fyller brorsan och kungen år. så festligt.



wihooo kolla in festprissen va!

natten.

oooh min trötthet!
ska kasta mig i sängen nu och se om jag somnar eller inte, annars blire arkiv x i vanlig ordning. fast vad spelar det för roll egentligen?
vilken tid på dygnet man är vaken alltså.


sjyssta meloooner.

hm.. vad blev det då för mat? INGEN!
hittade inget som verkade gott eller lätt att laga så det fick bli melon. smarr!


nära-döden.

här är pyret i sin död-råtta-pose.


sunny

jag trooor jag är hungrig. tyvärr är jag inte sugen bara.

kan inte komma på något jag skulle vilka äta. pust..

råttorna och jag har suttit ute i trädgården en stund, MED gallret så den elaka katten inte skulle få tag på dom. träffade min granne och hennes hund, det gick kanoners för råttorna och hunden att hälsa genom gallret. tjohoo, dom är hund-säkra!

måste skaffa en sele till dom så jag kan ta med dom utan att vara rädd att dom ska kila iväg.


nu ska jag rota i skåpen och se om jag hittar någon mat som kan intressera.

nighty night.

NUUU blir det sängen, medium is ooon och sen blire arkiv x. hoppas att jag hunnit somna innan det är slut, men, har jag inte somnat så är det ally mcbeal.
späckat teveschema hela natten!



så här glad och sminkad och festklädd vill jag vara varje dag. varför är jag mer som ett roadkill hela tiden?!

skakis.

MITT HJÄRTA STANNADE EN SEKUND!
sitter som vanligt i soffan med råttorna, dom låg och sov mellan två kuddar. jag tittar till dom och hjärtat stannade en sekund. pyret är död, tänkte jag.
hon låg på sidan med benen ut och munnen öppen..

nervöst petade jag på henne, då lyfte hon på huvudet och tittade på mig som om hon undrade varför jag stör då hon ligger och sover.

PUST, borde väl ta det som ett bra tecken att mina små råttisar är så avslappnade i mitt sällskap att dom slappnar av fullt ut <3

  <--- så såg hon ut, fast fin då och inte överkörd liksom!

cookie

okej. fast jag har en liten privat jordbävning going on i min skalle och trots att jag inte orkar varken ligga ner mer eller gå utanför dörren så har jag uträttat storverk idag. jag har DISKAT! och ätit frukost och stekt pannkakor till middag!

DUKTIG JAG!

assholes.

okej. min skalle&kropp är MONGO. kunde inte ens ta mig till den personen som är tänk ska hjälpa mig ämligen terapeuten. det är inte ens långt dit men det. går. inte. hela kroppen bara stretar emot. fanfanfan, jag har egentligen massor med vettiga riktiga saker som jag skulle behöva göra men nää då. sitt hemma vettja som ett gamalt skrälle och ruttna. SKITSKALLE och SKIIIIT alla människor idag. alla "vänner" som bara är till besvär och är väääärdelösa och kassa. ÅÅÅÅÅHH.


skit

tänk vad två små pytte djur kan göra, lägga bomull runt hjärtat. jag vet inte hur allt hade varit utan dom. kanske är därför jag så gärna vill ha en hund, tron om att ett stort djur har ännu mer bomull att erbjuda?
skulle det hjälpa eller stjälpa?
allt ansvar, skulle den lindra eller framkalla ångest.
all jävla ångest som ligger och pyr under huden.
huden som spänner över den svällande kroppen, denna obekväma fula kropp. jag vill inte ha den, jag vill inte att den ska vara min, den är mitt fängelse.

det bara rycker och drar och bankar och krampar innuti.

up/down.

falla laa. idag har det varit bra och dåligt. först och främst har jag varit vaken sen ungefär klockan 6, vaknade och somnade aldrig riktigt om. hade ångest innan jag skulle till läkaren och fick mamma att köra mig för säkerhetsskull (typ 200meter att gå egentligen..)
förlängd sjukskrivning och så pratade vi om en ny medicin men det får vänta tills jag sett terapeuten lite mer. dit ska jag förövrigt imorgon.

funderade på att inte åka med till stallet, ångestig men bestämde mig för att åka och det var tur. massa hästgos gjorde gott för allt trassel inuti. <3


therapy

det bästa som finns är nog djur. olika sorters djur, stora och små. idag var det dags för stora djur. min älskligt häst, gamla gamla fina flinta.
mys och gos.



PUSS!

snyft.

snart dör jag litegranna, jag tror jag har fått magsår!
jag har så ont i magen att jag kvävs typ, varit vaken sen klockan sex. mamma kom hit efter ett litet s.o.s -sms från mig med tabletter som är snälla mot magen.

tur att jag har en dejt med min läkare idag, han kanske kan göra något åt det för detta är helt galet alltså, det gör så ONT.

men, inget ont som ine har något gott med sig, jag har inte ont i tanden längre!


fina fisken.

hade jag haft längre hår hade jag kunnat få till en riktigt snygg rosett, var ändå tvungen att testa och ganska tjusigt blev det ändå!


klockers!

kan en söndagkväll blir skönare ellerrr!?

nip/tuck och smoothie, en kombination kantad av guld.


top3

min top tre favorit skådisar just nu.

3. kjell bergquist



2. christina ricci


1. nick frost

klorblekt

kanonbra kväll. kritvit kväll dessutom. mitt lag vann kubbturneringen!


maju

ivanliga fall älskar jag katter men inte idag. tog ut bäbisarna i solen, får passa på dom riktigt varma dagarna då dom inte är vana. hann sitta på gräsmattan i ca 1 minut innan en stor fet katt kom gående (samma katt som bet mig i handen i sommras!) så vi fick så snällt gå in igen.



KOLLA KOLLA, finns det något sötare?! (svar, nej.)

she's back.

IGÅR släpade jag mig ut, sminkad och uppklädd, för att träffa folk. supermysigt alabama. det var grill på G hos löfgren&sernvik (fast jag hade ätit tre ton hemma och var tjock&mätt så ingen grill dör mig)

ingen mat och heller ingen alkohol. antabuspenicelinen säger NEJ.

och jag säger JA, ja till alkoholfri fest. som ikväll tillexempel då det vankas födelsedagsfest. ska blir riktigt skoj, tänk hur mcket pengar man tjänar in på att inte dricka. (skulle inte ha råd med alkohol ändå efter all jäkla medicin det senaste)


falla la la laaa, man ska börja i rätt ände och det är FRUKOST. (nomnomnom)


animalzz

tralla la la laaaa, tror ni det kan vara dags för lite käk i den arma magen eller?

råttisarna och jag ser på teve och har gjort det sen jag vaknade (crrrrazycatladysyndrom). jag önskar att min lägenhet vore större så hade man enklare kunnat råttsäkra den. enda stället dom kan vara utan sladdar och sånt är hallen och badrummet.
tyvärr tycker dom inte att det är något vidare kul där och m,an måste sitta med och passa annars är det raka vägen ut i resten av lägenheten och tuggatuggatugga på allt dom kommer över.

tur att soffan är okejstor och att dom gillar den.


jag vill ha ett till djur. ingen mer råtta tror jag, det räcker med dom två goingarna jag har men kanske... en liten hund eller en pojkvän eller en ödla eller hamster.


pillpoppin

"god"morgon.

fyyy vad jag har ont i magen. dumme penicilin och övriga skittabletter!

sovit hela natten men drömt en massa konstiga grejor som vanligt. vaknade ett par gånger på morgonen men har somnat om hela tiden, trots magknip.


nighty

nu ska jag krypa ner i sängen och kika på arkiv x. förjävla trevlig gamal serie alltså. om jag håller kig vaken är det ally mcbeal efter det, skitkul den med.
imorgon ska jag sova ut längelänge, har inga grejor att göra imorgon alls men än att se till att jag får i mig vettig mat under dagen.

godnatt mofos.


upyours.

alltså motherfuckers hur humorbefriade är ni egentligen? vare ingen som tyckte att big-banger skämtet var svinskoj?



banger engelska för stånd. bigbanger alltså megastånd. HAHAHAAA

metodistkyrkan i alingsås dra fräckisar, man kanske borde börja tro iallafall?!

fat2slim

jag tror aldrig jag har varit så här tjock och fet i hela mitt liv och jag hoppas att jag aldrig i livet (bortsett från någon framtida eventuell graviditet) kommer bli tjockare än så här.
känner mig grymt fläskig och äcklig. jag vet att det är många som är tjockare än vad jag är just nu, en del verkar nöjda med det dessutom, dom gör åtminstonne inget åt det men jag trivs inte alls.
avskyr hur jag ser ut just nu.

måste. samla. motivation. och. ork. tränaträna banta!

jag vet att jag kan göra det, utan större problem. har man gått upp det kan man också gå ner det.

come 2 me

koop. läskigt bra i mina öron. come to me får en att tänka på jul en aning men är tokigt bra året runt. looovely


par i hjärter.

en korv på fyra ben, vet ni vad det är? en av mina råttor, nämligen pyret. den lilla tjockisen har lagt på sig bra och är nästan uppe i 400g. norpan är inte så dålig hon heller, hon har kommit upp i nästan 300g.

helt okej och bra vikter båda två. norpan bara framstår som så liten eftersom pyret vägen nästan exakt 100g mer.

hiiiihihih mina små gullekorvar!


busy

klockan är inte ens ett och jag har uträttat massor!

varit på UM och fått nytt ppillerrecept, TVÄTTAT (första gången på över en månad) dammsugit litegranna, busat med råttisarna och dessutom käkat lite. nu ska jag och handla.

pust alltså, jag är impad av mig själv!

ticktack

en sak som verkligen får en råttmattes hjärta att picka lite extra är då dom små filurerna är på busgoshumör, öronen pekar framåt, det knastras för fullt och nosar i ansiktet med man får bita sig i tungan för att inte dö av morrhåren som kittlas.

dessa små små pigga djur. att folk kan avsky dom, vara rädda för dom och kalla dom äckliga. det finns typ inget sötare än när dom hoppar upp på axeln, blinkar med sina stora svarta ögon och delar ut en liten puss.



dessa sociala, kärvänliga underbara djuuuur!

herregud vilket ståfräs.

en bigbang förutsätter en bigbanger!
bara jag som tolkar fritt?!


gaddar.

jag är förlamaaad!

eller alltså, mitt ansikte är förlamat. eller närmare bestämt min mun.
efter en ordentlig omgång hos tandläkaren är min trut förlamad och helt fuckad och dessutom har jag fått en tid då jävlarimig tanden ska ryka!

jag är hungrig som en varg men kan inte äta. skulle tända en cigg efter tandläkaren förut, sjukt grej att försöka röka då läpparna bara funkade på ena sidan.

har varit på försäkringskassan med. det tog ca 30sekunder att lämna papprena så nu kommer det väl ta ca 30 veckor innan det händer något mer. bräk!

gôteborrj

sova vare ja.

tidigare ikväll var jag dödstrött, ville inget annat än att lägga mig ner och somna. tyvärr var klockan 7 och inte så vältajmat att sova då direkt.
nu däremot mitt i natten och dessutom efter en sömntablett är jag inte alls trött. eller trött är jag men inte sov-trött.

tyyyypiskt!

dessutom fasnade en dum penicilintablett i halsen på vägen ner. obehagligt! tuggar i mig en brödbit för att få ner tablettrackrn.


saftsaft.

nu ska ni få höra vänner och övriga, idag har jag LAGAT MAT. visstvisst, det är sanning. mätt blev jag och gott var det dessutom.



imorgon ska jag be att få min tand utryckt. sen ska jag träffa två goooa gôbbar änna. eller nej, tjejor ska jag träffa. eller kanske snarare kvinnor.
jag ser mig själv som tjej snarare än kvinna. kvinna låter så, kavaj, portfölj, 30+. alltså inte jag.

nu ska jag dricka en liter saft till. GOTT, KALLT & .. GOTT!

in the zon(e)

jag är törstig.
hela tiden galet törstig. kanske för att min lever och njurar går på högvarv tack vare min vardagliga cocktail av spännande tabletter.

imorgon ska jag skämma bort min bångstyriga kropp med zonterapi. ansiktszonterapi.
aldrig testat det innan så det ska bli zzzpännande med zzzooonterapi.


frånochmed NU kommer jag åka rullstol och aldrig mer belasta mina fötter! iiiiiiihhhh!


skinnyfatty

helloo.
idag har jag sovit svinlänge. man känner inte om det gör ont när man sover nämligen.

nu ska jag försöka piffa till mig lite, ska nämligen ut bland folk (spoOoOoOoOooky)

jag ska köpa massor med snus. FAN VA GOTT ALLTSÅ, OCH HELT KALORIFRITT.

ikväll ska jag eventuellt träna litegranna, hoppas jag klarar det, tror det kan vara rätt skönt.


arkiv x is the shit.

tänk att två 15cm långa pälsiga korvar till råttor kan vara så uppiggande som dom faktiskt är. woooonderbar.

dagens höjdpunkt: kall saft.

jepp, precis så spännande har kvällen varit.

HOHO kom på en roande sak, AJMAL, mitt största fan har svarat. jag tänkte nu pimpa bort honom till högstbjudande. ajmal beskriver sig själv som en läckerbit på 24år med en falafel ständigt redo. han befinner sig i malmö och gillar harry potter.

let the games begin, jag vill ha bud och jag vill ha det nu!

(om ingen vill ha ajmal får han bli min nya sidekick. eller nya, jag har inte haft någon sådan tidigare men känner att jag kan behöva en sådan att skylla alla stavfel och annat på)

TILL AJMAL: hur fan hittade du min superspännande blogg från början?

trannyrat

nu blev klockan kväll och då skramlade det till borta i buren, dags för dom små trollen att vakna. dom hade ätit upp all mat idag, rackans duktigt. är glad att dom inte är så kräsna längre utan äter det som bjuds på.

pappa frågade idag om det var tjejråttor eller killråttor jag hade, gubben med kollen. ingen skulle väl döpa sina hanråttor till norpan och pyret heller. djupsuck.

han är snäll han min pappa men hur kan han ha så dålig koll!
undrar om det blir likadant med eventuella framtida barnbarn?  "oh va söt han är" "HAN heter faktiskt greta och är en HON"

hoho hoppas någon av mina syskon producerar ett barn snart så exprimentet kan börja!


skrumplever nästa.

mmmm, det är så skönt att inte ha konstant ont. spännande värre dock att se hur kaggen reagerar på penicilin + värktabletter version starka. tur att jag köpte toapapper idag om man säger så.

funderar på att äta en smörgås. ska jag eller ska jag inte. vilka dilemman man kan brottas med ibland alltså.



den lilla rackaren till vänster är min störste fiende just nu. daaaamn you "vis"domstand!


painkillers suck.

nya planer!

screw tandläkaren alltså. jag kan inte vänta till onsdag, jag vill ha hjälp NU, det gör ONT.

ingen tandläkare i stan har någon akuttid så nu ska jag fara till gbg. tjohej va roligt (känn ironin)

som lena ph hade sagt "ont det gör ont det gör ooooOoOooOooOooont"

spinn

look inside, look inside your tiny mind and look a bit harder... la la la laaaaalalaa två låtar jag nynnar på idag. lily allens fuck you och nomnomnomnom sången med gulliga djur.

i natt då råttorna fick mat satt jag på golvet jämde buren och 'nomnomnom'ade och kollade då dom åt. FRISKTJEJ86!


första mötet med psykterapeut-tanten. förutom att jag inte sa nånting och bara grät gick det väl bra. (ööh). ska fortsätta träffa henne ett tag och se om hon kan få något vettigt ur mig. eller hur det nu går till.

på onsdag ska jag 1) till tandläkaren och 2) till försäkringskassan. KUL.

aj-aj-ajmal

lika mycket som jag hatar ajmal lika mycker roar han mig. jag undrar vem denna know-it-all person egentligen är. ajmal kan du inte berätta lite om dig själv?

brev till ajmal.

jag skär hällre av mig höger fot än tar emot avslappningstips från dig. tack hejdå.

i dont need your shit.

lilla dumma sömntablett. en är för lite och två är för mycket. trodde jag skulle dö sist. vacklade omkring och kunde inte somna fast jag var helt väck, armarna stack och pirrade som om det sprang tusen myror under huden, allt jag ville var att det skulle sluta.
att få panik samtidigt som man är helt avtrubbad och väck är en sjukt behaglig upplevelse.
"akuttabletterna" måt den svarta ångesten då? nja. hela kroppen är spänd som en stålfjäder och hjärnan går på högvarv.

MEN, jag är hellre psykstörd än bara störd. något som folk borde ta med i beräkningen.

HEJDÅ FUCKERS.

minilillen



lille gosen, jag vill ha honom! råttor i all ära men tänk att ha en goseponny!

guldsilverbrons

vad händer med mig?
vad är det som är fel?

jag orkar inte med mig själv men minst av allt orkar jag med alla IDIOTER i världen och min närhet.


kriser av olika slag är bra, en spontan gallring av umgänget.

hate it or love it.

vet inte om jag hatar alla andra eller mig själv mest.

jag bah: wohoo

sho-ho-ho-hooopping.

den som sa att man inte kan köpa lycka har inte rotat i fyndlådan.
min chuck bass-skjorta/blus kom tillsamans med följande lapp.

     från 599 till bara 99, TJOHOOO


idag har jag köpt fler fräna saker, dock inte i någon fyndlåda MEN DOM ÄR FYND ÄNDÅ!!!

 

fränt glasögon-bling och zolhatt.

bass?

mina kläder visste inte om dom tillhörde mig eller chuck bass.




imilija chuck? chuck imilija?

score.

WOHOOOWOWOWO

jag vann!

(med stor risk att verka skitlöjlig så säger jag faktiskt detta, jag vann.)


inatt medans jag stod och borstade tänderna ringde min mobil..guess who, min nu mer dumpade kk.
(fniss fniss)


nomnomnom

med risk för att bli stämplad som stans största tönt bjuckar jag på denna gullighetsöverdos.



nomnomnom

med risk för att bli stämplad som stans största tönt bjuckar jag på denna gullighetsöverdos.



h som i hermés, häst och holyfuck.

man är nog dåligt tät om man lallar omkring i ett stall, bland hästskit och damm pimpad med ett hermés armband. holyfuck alltså, att man har ett armband på sig alls i ett stall övergår mitt förstånd. vojvoj, har man stålars så har man antar jag..


earthquake!

OMG, idag var jag om mitt livs första jordbävning!

satt och kikade på teve i vardagsrummet, praktikanterna käkade lunch i köket och övriga stallslavar var ute i stallet. helt plötsligt brakade det till och hela huset skakade till. först trodde jag någon klantskalle hade kört in i huset med nån av lastbilarna, men icke! DET VAR JORDBÄVNING!


i'm back.

hemmaaaa, har ni saknat mig?

nu är jag hemma i mitt egna lilla kaos igen. i soffan med råttorna. raka motsatsen till dom djur jag umgåtts denna vecka, en miniponny och storastora hästar.

det har varit dammigt och underbart, keliga stordjur med mjuka pussmular. nu är jag hemma med pyttedjur och kittlande morrhår.


imorgon ska jag till nya psyktanten, zpännande. kan måhända hon få hjärnan att sluta speeda och samtigit vara sirap?
sömntabletterna ger mig mer ångest och även då jag är vaken sover jag liksom, dag och natt.


denna vecka har varit den bästa på länge länge. hästar, hundar, frisk luft, skoj och skratt.


envy

hej fanz.

överlever ni utan mig på hemmaplan!?

jag har det kanoners och har billighetsshoppat idag (och en dyr sak som inte var rea, OJOJOJ)

jag har ätit ett äpple och en påse chips.

imorgon ska jag sova medans nettan och övriga stallslavar ska jobbaaa!

"du ska heta mirakel"

hej fanz.

nu är jag på plats i laholm med hästar damm och iiiiinga finaa råttor. hoppas mamma vårdar dom väl annars är hon dödens lammunge.

imorrn ska vi till halmstad, denna sydsveriges metropol.

i övrigt är det NAJS, soligt och cirka tusen hästar.

HEJDÅ

tjenahej.

nu har jag sista minutenpackat såååå nu drar jag!

förresten så tror jag mina bröst har växt den sista tiden, så här klämmiga och goa brukar dom inte vara, tror minsann dom blivit större.

så, nu ska jag pussa på råttorna och kila.

PUSSHEJDÅ.


<3

buren skiner som en diamant, nytt stort hyllplan och massor med bus. tror det är ganska gött att vara råtta i mitt hem! kommer sakna mina små bäbistroll då jag är borta. buhu mina gosingar!
hihi norpan sitter och putsar sig. hon ser ut som en litenliten känguru med sina långa fötter. FAN VA GULLIGT!
hon putsra sina små öron och nos med dom små tassarna, bäst av allt är när rådisarna putsar sin mage och dom "lyfter på fläsket" iiiiiihh oooooohhh gulligt!

kanska borde packa väskan också.. visste att det var något jag hade glömt!


rått

hur mycket svett kan en kropp producera innan man ser ut som ett russin?

känner mig inte febrig och det är ju inte 40grader varmt ute så då måste det vara klimakteriet.

håller på att pyssla i buren, råttorna ska få en takvåning!

fett-o

fan fan faaaan.

ar varit med hela familjen på rastaurang och ätit och haft det trevligt. jag vill bara lipa sönder och kliva ur min egna kropp. byxorna smiter åt, linnet korvar sig över magen och en bild frå helgen visade att jag fått dubbelhaka. fanfanfan, jag vill inte bo i den här jävla barbapappa kroppen. HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT BARA SLUTA ÄTA ÄTA ÄTA MASSOR MED SKIT!?

fan va äcklig, blekfet och sladdrig jag känner mig, ser ut och är.

born under i bad sign

nån som är riktigt jävla stekhet är moneybrother. sen är han ju dessutom en grym musiker och hela den svängen.


kul eller hur!

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka?
en grå "skinn"jacka med trekavrtsärm.
2. Vad använder du just nu för skor? just nu är jag barfota men igårkväll hade jag klacklösa svarta pumps.
3. Favoritfärg på kläder? svart
4. Favoritmaterial på kläder? tyg, höhö.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? myskläder och det haaar jag.

6. Favoritaffärer? h&m och ginatricot, billigt är bra!
7. Favoritmärke? lableless är bäst.

GREJER
Vad har du för..
1. Plånbok?
svart liten från björnborg.
2. Smycken? tusen kilo billigt krafs så klart!
3. Solglasögon? återigen, h&m.
4. Nagellack? knalliga färger i orange eller rosa, eller svart.
5. Mp3? ipod
6. Mobil? det är iaf en sonyericsson men modeller har jag ingen koll på.

BLANDAT
1. Vad har du i din..
a) Jackficka just nu?
 nycklar och tändare.
b) Handväska eller liknande just nu? plånbok, cigg, puder, tamponger, läppglans...
2. Vad är du beroende av? snus och cerat.
3. Vilken sorts lipsyl använder du? den klassiska blå nivean (tidigare labello)
4. Vad tror du på? sex och vin gör livet roligare.
5. Vad köpte du senast? ett glas vin i natt.
6. Har du nåt husdjur? mina fina underbara råttor.
7. Vad bor du i? 40kvm underbar oreda.

ba-a-a-akiz

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. (en alkis på stan som tiggde pengar)
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (på sommarn and i love it)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (jag var typ 5 och gick ner för gatan typ, jävligt serri rymning.)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (bara roliga småsaker i skolan. typ lexikon och fräna prylar)
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (på fyllan och som barn)
[x] Jag har sett en fallande stjärna. (eller så vare ett UUUUUFOOO)
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. (och vann jag en miljon på triss? näää)
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping". (nakenbad har väl för fan alla gjort)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat. (åkt skider? jag tyckte tydligen det var underhållande som barn)
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x ] Jag har ätit sushi. SMARRIGT
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö. (alla med en gnutta vett i skallen är väl lite rädda för att dö)
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M. (ca 50% av garderoben)
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna. (om jag är för trött för att zappa)
[x] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik. (halvpetig)
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken. (förmodligen)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


så här kul är en vanlig bakissöndag.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
en två tre fyra fem ungefär.
Vilken svordom använder du mest?
jävla och jävligt
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
ganska ofta kombinerar jag dessa.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
beroende på hur mycket jag vann, typ en miljon kan vi säga. först av allt hade jag nog shoppat kläder och sen...sparat resten?
Har någon någonsin kallat dig lat?
svar ja.
Äger du en bandtröja?
nej. men det finns några band som har tröjor med mig på. så jävla känd är jag!!!
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
sockervaddsmaskinen. och saker där man riskerar att bli dyblöt. wettishirt ftw!
Tittade du på tecknat när du var liten?
ja det gjorde väl alla som inte hade typ hitler till föräldrar
Hur många syskon har du?
2, en hona och en hane.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
jatack om du betalar.
Vad har du för väder just nu?
soligt och varmt och jävligt.
Vilken är din favoritfrukt?
vindruvor. DRUVAN GRÖN!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
tänk "sätta svansen på åsnan"
Gillar du senap?
ja jag äter cirka en hel burk om dagen.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
jag skulle vilja säga typ resident evil alice men det är nog mer bridget jones om sanningen ska fram.
Tycker du om att krama folk?
jag brukar våldskrama okänt folk på stan.


fruktansvärt gladpåsk.

varför bryta ett vinnande mönster va. svinsjuk på nyår, varför inte vara redigt förkyld på påsk med då?!

har ingen feber idag men är ordentligt tjock i halsen plus att jag höll på att svimma förut. att svimma hör väl inte direkt till den vanliga förkylningsbilden så vad tusan det handlade om vet jag inte.

har iaf lyckats äta nu och dricka te, ser på resident evil och laddar inför dagen.


i'm hot.

klockan är ungefär tjugo över 12 och jag sitter med fönstret vidöppet. det är varmt. elemetet är varmt och jag är het. stekhet.

ja varm alltså, typ lite febrig fortfarande. för het i benämningen sexig är nog det sista jag är idag.


jag har ätit massor med glass och vindruvor idag, jäklar va smarrigt alltså. kanjang har jag slurpat i mig med och saft. nu ska jag ta en sovtablettis och hoppas att jag kan sova mig frisk i värmen. det känns precis som mitt i den stekheta sommaren alltså, helt sjukt!!!
heeeelt gaaalet.

en sak som oroar mig en gnutta är att mitt lilla pyre verkar vara förkyld, massor med snor runt den lilla nosen, buhuu.

GODNATT.


imorrn räknar jag med ett mega stort påskägg med massor med presenter!



snorsvettåtårar

jag svettas.

typ tusen liter, snart är jag helt uttorkad och ser ut som ett russin. (ironiskt nog äter jag vindruvor just nu)

jag och råttorna ser på film. eller försöker, kan inte koncentrera mig på filmen. kan inte fokusera på något alls egentligen. bara nyser och snorar och svettas.


KÄNNER MIG JÄTTEJÄTTE FRÄSCH!!!

host&fnys

alltså, förkyld lagom till helgen, det är inte rättvist.

dessutom vaknade jag med dubbelmens. helt vanlig och ur höger näsborre. som om saker inte kunde bli jobbigare.

buhuu, jag vill ha en stor skål med glass, en bra film och ingen feber och bara mysa hela dagen!


brev till ajmal.

alltså du har inget hyfs alls, så där kan man inte säga till folk man inte känner!

ohno not again.

nu är det så här.
antingen är det över tills jag vaknar eller så slår förkylningen till som en käftsmäll rakt i fejjan.


den där speciella känslan i halsen och skallen, vad ska det vara bra för lagom till påsk?!



jag ritar påsk teckningar och oliver kollar på. LATMASK!

sötningsmedel no1

the crazycatlady göre igen!



min vackra norpan och det lilla pyret får mitt hjärta att picka och slå volter.

dagens.

dagen började ganska knackigt men har allt eftersom blivit bättre. har tröstshoppat lite och känner mig på mycket bättre humör. jag kommer bli ruinerad men lagom lycklig!


efter regn...

idag har varit den värsta dagen på denna sida nyår.
har haft ångest från det att jag vaknade. ja och innan jag somnade med för den delen.

har spenderat kvällen i kollektivet på bolltorp. te och skratt och en liten hund att klappa på. äntligen blev kroppen lite lugnare.

jävlaskit

fanfanfanfanfanfanfaaaaaaaaaaaaaaan

varför är allt ibland bara SKIT SKIT SKIT

öppetköp?

jag hatar min kropp. ibland är den okej, i vissa vilklar tillochmed på gränsen till snygg men överlag blekfet och äcklig. och jag hatar att jag tänker så här om mig själv men en sak jag hatar mer är hur jag ser ut.



bortsätt från att jag blundar och ser ut som en tönt har jag en smal arm och skulderbladet syns. varför kan inte det synas nu med. huuuur svårt kan det vara att sluta äta hela tiden egentligen!? ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH

abc mitt hjärta det bankar. cde min skalle sprängs av tankar.

jävla skit ångest. var kommer dne ifrån. dom där stickningarna i armarna är det värsta jag vet. tyngden över bröstkorgen. jag vill klösa mig ur den här kroppen.

jag får klaustrofobi av min egna kropp!!!

småtroll

min lilla vackta sömniga norpa. mina små troll är dom bästa i världen. djur är fantastiska. ärliga och vilkorslösa. enkla och fantastiska. det spelar ingen roll om dom gnager hål i favorittröjan för dom gör det inte av elakhet utan för att den verkade gnagvänlig.

älskade små troll!


multi



80-talet hälsade på hos mig idag.

glory

idag var liksom kroppen och hjärnan inte överens. skulle ha frukostfika på stan emd goda vänner men kunde inte åka.

gick och la mig igen och gick upp vid halv 2. nu ska jag ställa mig i duschen och hoppas att jag känner mig lite fräshare.

idag:
- lämna sjukskrivningen
- kvällsfika

imorrn:
- fika mera
- måla ägg



mästerfotografen gör det igen. kan ni skymta haren?

jag älskar youtube!


pigga upp.

idag har jag billighetsshoppat på ginatricot.

det är lite som en sport tycker jag, handla så snygga saker som möjligt för så lite pengar som möjligt.



linne 74.50
tisha 99.50
armband 19
skärp 99 (inte rea)

jag är nu officielt sjukskriven också. fått lite sömnatabletter med (icke beroendeframkallande och med det säkert inte särskillt effektiva, men, man ska inte ropa hej..)
ska ringa kuratorn imorgon, läkaren ville att jag skulle ha kontakt med henne i väntan på psykoteraputen. bla bla.

zol.

hej. idag vaknade jag halv 8 ringdevårdcentralen, somnade om, väcktes av att telefonen ringde, hade missat min tandläkartid, somnade om, vaknade av att det knackade på dörren, gick upp släppte in janet och släpade mig in i badrummet för att piffa till mig. till stan, lunch, reashopping och nuuuu ska jag till sjukan!

tjenahej.


byelover.

hej.
vet ni, hängivna fans, vad.. jag har "gjort slut" med min kk.

jajemen, slutet på en era, början på något nytt.

och vet ni också, det känns SKIT. förmodligen inte för att jag är kär i honom utan för att han betyder närhet och också är den enda närhet jag haft sista halvåret. (fan va läge)


jätte tungt men förmodligen (hoppas jag) det ända rätta.

påskpepp.

på vägenhem igår stannade vi för att haffa pinnar till mitt påskris. gul med inslag av orange fick det bli. tjusigt som tusan om jag får säga det själv.


mr death

hoho älska att monty pytons meningen med livet går på tv4film just nu. SJUKT ROLIG RULLE!

sol på nos.

nu har norpan gjort sin första äkta utomhuspremiär.

häromdagen satt dom bara på mina axlar men nu fick lille norpan hoppa ner och instektera trädgårdsmöblerna. vågade inte sätta ner henne på marken utan sele, hon är ju ganska äventyrslysten plus att det bor en storfet katt i gannhuset som smyger omkring (samma katt som i sommras bet mig i handen så det kom bloood)

om det är så här bra väder imorgon med ska vi gå ut tidigare så det är ännu varmare så dom kan vara ute lite längre.

aprilapril din dumme fan.

nån som blivit lurad under dagen?


ny dag, typ tisdag?

somnade vid 5 vaknade 6.30.

klarvaken i ett par timmar, somnade lagom till att jag skulle gå upp.

vart på möte med kuratorn, gillar henne tror jag, hon skulle skicka en remitt till en psykoterapeut (stavas det så?)


10 000 kronors frågan, vem kan få emilia att hitta mening i livet och vilja leva!?

resultatet.

vad fick jag då för mina pengar?

- "parfym" från the library of fragrance, fig leaf.
- color correcting primer från smashbox.
- sleep balm från badger.
- en anticelulit kräm till min röv så den ska bli slät som en persika.



sova vare ja. dagt att kleta sleepingbalm under näsan och hoppas att man somnar då. HEJDÅSESIMORRN!