get it together

hade verkligen en mental-mini-breakdown i natt. känns väl en gnutta bättre nu. det är bara att andas djupt och blicka framåt, folk har ingen röntgenlick så dom ser inte vad jag tänker eller hur det ser ut inne i min skalle.

nu ska jag samla ihop mig själv och åka till stan för en fika med mamma.

ikväll blire bilbingo, wohooooo

fanfanfan

sa jag att idag var en bra dag? jag ljög. eller gissade fel.

idag är det ok.

idag är en bra dag. iallafall jämfört med igår. nu ska jag ta premiärdoppet.


klösa mig ut.

i dag är en sån där dag då kroppen liksom rivs sönder inifrån. jag har prata i telefon två gånger, mer än vad jag brukar klara av såna här dagar.

SKIT JÄVLA FÖRBANNADE SKIIIIIIIT!

jag vill riva av mig mitt skinn.

skitdag

fy sjutton va jag är seeeg och sliten idag.

blev alldeles på tok för full i går och sov ända till tre idag. fick en chock då jag vaknade och kollade klockan.


vet inte varför jag tillät mig själv att bli så full. verkligen bortkastade pengar. och verkligen om något bortkastat välmående. jag vet ju vilken himla ångest jag får av att dricka för mycket. jag vill bara dö och försvinna idag. inte för att jag tror jag gjort något direkt pinsamt men för att alkoholen späder på all ångest som jag redan dagligen har i kroppen.


skit skit skit alltså.

svetty

DET. ÄR. SÅ. VARMT.

låg ute och solade förut men så kom det ett stoooort moln så jag blev katt och gick in. men nu är det sol sol och bara sol och man skulle kunna steka ägg på min panna.


om ett par timmar kommer en flock med tjejor hit för att förfesta i solen i min trädgård. mysipysi.


ska väl försöka peta i mig lite käääk också, lagom hungrig i värmen. eller hungrig är jag men jag har ingen vidare matlust..

ska nog pilla med nya kameran en stund istället, måste lära mig alla funktioner ju!

nytt kameradon i min ägo.



OBS. på bilden äre en ganska stor gubbhand som håller i kameran, i min hand ser den inte lika mini ut, den är liten men inte mikroskopisk.

VIF, FÖR FAN!

tomma tunnor skramlar mest, men en tom plånbok skramlar inte alls.

det blev alltså ingen träning för jag är ekonomiskt utsvulten. BANKEN TOG MINA PENGAR IGÅR! ett smärre rån för att skaffa sig ett nytt leg.


ska ju iallafall till frissan i eftermiddag, får väl parkera mig i solen under tiden. GÖTT.



gnällkärringen slår till igen!
michael jackson har ju som bekant trillat av pinnen i natt och ÖVERALLT kan man se smutsiga tonåringar skriva RIP på sina bloggar och hemsidor. är folk inte alls medvetna om att vi faktiskt har en svensk översättning på detta "coola" uttryck? VILA I FRID, för fan!

en dag till.

NÄE, det blir ju för tusan aldrig svalt!

min lägenhet är som en liten liten bastu. eller ja, hade min lägenhet varit en bast hade den varit rätt stor. min lägenhet är som en stor bastu!


nu får jag minsann hoppa i säng och försöka somna iallafall. ska på terapi imorgon och sen träna innan det blir för jäkla varmt. eller ja, ska man lyckas med det får man väl dra igång i ottan. förmiddag får helt enkelt duga.


ska till frissen imorrn med, B-L-O-N-D-I-E ooooohyeah!


men efter träning och innan friss, däcka i solen med en bok.





min vän linnéa var här i eftermiddags, hon berättade en lite äcklig men vääälldigt kul grej. en gång på nattåget hem från göteborrrg hade några killar i sätet jämte henne börjat bråka som tusan. när hon kom hem och tog av sin tröja ramlade der ner två stycken tänder på golvet som legat i hennes luva. HAHHAHhahaaha


ganska äckligt men himla kul!

kort eller kort.

okej. då är ett nytt leg fixat. nästan.

det tar en månad (EN MÅNAD!) innan jag får det. shitpomfritt alltså, tänk om jag inte kommer kunna gå ut på en hel månad nu bara för det.


och när jag väl får det förbannade leget kommer det inte blir roligare direkt, ser helt STÖÖRD ut på bilden, svettig, stressig och håret ser verkligen ut att vara stylat av den galna proffesorn!



men, lite glad är jag med, det vankas ny kamera för imilijas del. p-l-å-t-a. eller ja, ta kort heter det väl snarare då man som jag tar bilder utan att egentligen veta vad man sysslar med. plåta gör en fotograf.


vad är skillnaden mellan en glad amatör och en fotograf? jag håller i kameran, väljer ut mitt motiv och trycker av. jag fotograferar, är jag en fotograf då?





jag ser nerslagen och ihop plåstrad ut.

sunny, s-s-sunny

gissa vad.. nu ska jag åka och greja ett nytt leg. legetimatiooon. både mitt leg och pass har gått ut. jag känner mig som en fånge på flykt, laglös. eller identitetslös. ingen kan bekräfta att jag är jag, mohahahaha!


kanske ska köpa mig lite jordgubbar med. hm... eller hoppa över det kanske, det är nog för sockrigt för GI i allafall. får kolla detta.


tralla la la laaaaa nu dra jag. HEJRÅ!

sweet

mmmmmmm... MMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmm... JORDGUBBAR! skulle kunna äta tre kilometer jordgubbar utan problem tror jag.


ikväll fick jag årets första myggbett. det var minsann en fräck liten mygga, mitt på handen satte sig den rackarn!





lilla trötta norpan. titta på hennes lilla tass, GULLIGT är ordet sa bill.

strawberriiiies

OHNAJ, jag somnade på soffan, vet inte hur länge jag sov men säkert en timma minst för det var nytt program på teven och allt.

nu ska jag ta cykeln och köpa jordgubar, så gott så gott!

undrar hur det kommer gå att somna i natt? jaja, det är ett senare problem, det är ju ändå så himla varmt så ju senare det blir ju svalare kommer det ju vara..

dags att dra, nu väntar som sagt jordgubbar och janet!



lonely planet.

tränat OCH solat. hurtigt eller vad!




kände mig ganska naken i bikini ENSAM med min bok. ganska skönt men lite ensamt.

gloss

efter att ha ägnat en timma åt att sola, 2 minuter åt tandläkaren och 5 minuter på att hämta ut ett paket (återkommer till paketet strax) blev jag uppraggad av vänner&bekanta för en fika och lite reashopping. rackans trevligt!


köpte mig en kjol, en svart en. på rea. en likadan som en rosa jag köpte för två veckor sen. INTE på rea. eller vad gnäller jag på, ginatricot är ju inte direkt så man känner sig rånad..



hämtade ju som sagt ett paket med, ett läppglans och en parfym. parfymen luktar inte så gott som jag önskar och läppglanset var inte så bra som jag ville. vänanvända pengar? NEJ. därför fick jag trösta mig med en rea-kjol!





pyret balanserar i ett träd.

spf 4 the win.

blekfisen väcker råttorna och beger sig ut i solen. på med spf 15!!!


tur att vi har en stor trädgård så jag kan ligga här som en klubbad säl och slipper visa min patetiska kroppshydda på någon strand.

tar med mig råttorna ut, det ser inte ut att blåsa så då äre lugna puckar!



eller hur.

NU ÄR DET CSI, HURRAAA!


imorgon jag jag till tandläkaren och spretta bort stygnen och förhoppningsvis är allt kanoners så jag kan börja träna. skulle VERKLIGEN behöva börja träna igen.

den här kroppen ska försvinna och ersättas med .. ja, en smalare och mer vältränad version helt enkelt.


hm, kanske ska sitta i solen en stund imorgon. vilka funderingar jag brottas med.

zzzol

solen skiner och jag...sitter inne. jepps, inne i svalkan och inte ute i solen. ni tycker det är konstigt va?

för mig är det inte alls konstigt. funderar dock på att ta med råttorna ut en sväng så dom får nosa runt i gräset.


beställde läppglans och parfym i natt. lite farligt och ganska roligt att beställa saker då man är lite väck. kollade mailen då jag vaknade och hade fått en orderbekräftning. på vad tänkte jag, aaaaah just det jaaa! tur att jag inte hade beställt något dyrt eller något som jag inte ville ha. hoho






mina små!

natten.

NU SKA JAG SOVA!

ojoj vad det ska bli GÖTT!


imorgon ska jag...
- skriva listor!

dreams.

regnet det bara öser ner.. lala la laaaa...

munnen värker som FAN, är lite rädd att det har blivit nån himla infektion, är INTE pepp på penicilin en gång till alltså. hm tror jag måste online-tröst-shoppa nånting, hihih.


är rackans sugen på att åka på besök till london, typiskt synd att jag inte direkt har pengar&mod till det just nu, hade varit skönt med lite ledigt från verkligheten.




rackans va skinny jag var tidigt i våras då jag var i london, iallafall om man jämför med nu, ååh typiskt.

glatte vare här!

HEJ jag överlevde midsommar!

midsommarafton som förövrigt isade sig bli en rackans trevlig kväll med härligt folk, mängder med vin och smariga jordgubbar.

jordgubbar med grädde är lätt min favoritmat!


idag är jag tröttis och inte pepp på fest så jag myser med temuggen och chipsskålen och käner mig allmänt fet. blekfet. mmmm, jättehett!



med krans och svullen kind.

AAJ!

det bästa med att ha en blogg som är på inpopulär som min är att jag kan skriva samma sak om och om igen utan att riskera tappa läsare så...

AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ MIN MUUUUUUN DET GÖR OOOOOOOOOONT!!!!!


jepp, jag kommer säga det MINST en gång till innan jag klappar ihop datorn och kilar för idag. FY FAN VA DET GÖR ONT!!!

"glad" på er!

GLAD MIDSOMMAR!

eller ska jag kanske säga, hoppas vi allihopa överlever stormen!!!

vaknade av världens jäkla åsksmäll och trodde en sekund att det var hustaken som höll på att braka ner över mig. men nejnej, det var bara lite åska.

undrar om jag inte hade föredragit att få taket i skallen hällre än att det är åskstorm på midsommar.


blir ju inte klänning och klackar ikväll som jag hade planerat. däremot kan det nog bli klänning och vinterjacka!


en sak är iaf säker, jag ska ha midsommarkrans på skallen. vi var ute hela kvällen på jakt efter snygga blommor till kransar så nu jäääklar ska det knytas kransar!

för han är faktiskt farbrorn som inte vill va stor.

minns ni? en sak är säker, trots att denna lilla serie har en så där 30år på nacken är den MINST lika bra än!


dumme trut!

förutom allmän värk och irritation i käften har jag fått blåsor på tungan, får alltid det då jag är förkyld. det 20 minuter att äta en liten middag. TJUGO MINUTER!!!

okej, kanske inte är smartaste valet att käka pasta med krossade tomater då tomater är surt men FAN vad det sved och FAN va jag är trött på att allt som har med munnen att göra är jobbigt och gör ont.

äta, prata, borsta tänderna (hej jag är singel annars hade jag förmodligen fått skriva hångla med).

blääk

hrjdå, nu tar jag min förbannade käft och cyklar i väg i regnet för att tröstshoppa.




men först. en smarrig kopp värmande TE!

lite ont.

nu gör det crazyONT i munnen. buhuu

det har inte gjort knappt något ont sen i måndags men nu jäklar, värktabletterna verkar ha gett upp hoppet. AJ!



idag har jag återigen bråkat med råttorna genom att slänga deras (ja, deras) kuddar. jag köpte så klart kuddarna till mig själv, för att jag skulle kunna sitta bekvämt i soffan om kvällarna och se på teve. det tog väl en dag eller två innan kuddarna var massakrerade.


min lilla sötråtta mirakel. vet inte riktigt vad jag ska säga mer än, SÖT!
innan jag fick henne och abbi var jag inte så värst förtjust i dumboråttor men jag lovar, man smälter som smör i solen då man ser lilla mirakel. <3




abbi är ett litet spöke?

planera mera.

hej mina små amöbor.

i övermorgon är det midsommarafton och idag har vi laddat med att köpa färskpotatis och vin. FAN VA SMARRIGT.


dessutom har jag varit på terapi. grät inte en droppe idag. talade om min ångest i resesamanhang och i sociala samanhang.


imorgon ska jag billighets-shoppa, min favorit sport. sen tror jag bestämt jag ska hem till mamma&pappa och länsa deras trädgård på blommor till en midsommarkrans.



frk kontrollfreak i midsommarkrans á la PAINT.

nighty.

att jag storstädade buren idag verkar inte ha gått hem hos de inneboende i buren, dom har bråkat och bråkat med varandra hela kvällen.

jag tror att allt mitt skrubbande fått bort all kisslukt och ruckade på deras regler och lagar så nu krigas det om rangordningen. bara dom inte skadar sig!!


kinden känns om möjligt ännu svullnare nu ikväll, såren i mungipirna håller dock på att läka.



i förmiddags - i kväll.

nu ska jag smaska i mig kvällsmedicinen och hoppas på att jag vaknar UTAN en påse till kind.

rats kicks ass.

jag är inte pedantisk av mig men nu jäääklar har jag STÄDAT in i minsta detalj. i buren alltså. skinande rent, jag har skrubbat som en tok.

råttor skulle behöva vara antingen snäppet smartare, eller snäppet dummare.

hade dom varit smartare hade dom enbart använt toalådorna = mindre att städa.

hade dom varit dummare hade man kunnat ha glesare galler i burarna = enklare att städa.


hade dom dessutom varit smartare hade dom fattat att man INTE ska gnaga på sladdar = man hade inte behövt någon bur alls, bara en liten toalåda. OH HERRE va praktiskt det vore!


linslus.

dom är inte lätta att få med på kort dom där små.


poor poor me.

min mun är slaktad!

kinden är svullen  och mungiporna såriga, bläää.

munnen är så jobbigt att ha ont i, ont i armen eller så kan man liksom ignorera men så fort det är den förbannade truten som lider, åååh, jobbigt!


idag SKA jag städa buren, ska bara.. ska bara... öh.. sova?




feeli'n hot hot hot. not not not.

trutsmärtor

idag råkar vara en av dom sällsynta dagar då man är riktigt glad över att vara singel.

min mun är heelt förstörd efter idag så hade någon kommit och försökt snika till sin minst lilla puss hade jag skrikigt "aaaaj"


done and done.

opere't å klar't!



(ja, jag tog kort)

hjälp!

hej jag har överlevt hela helgen men orkar inte rada upp allt. det som rör sig i mitt huvud nu är morgondagen. då ska jag operera ut en visdomstand. LÄSKIGT!

jag är trött men på tok för nervös för att kunna sova. nu börjar som tur är criminal mindes, råttorna är vana och på bushumör så jag får sysselsätta mig och hoppas nervositeten ger med sig..

rain

vädret ser liiite bättre ut nu. kommer förhoppningsvis komma iväg utan att behöva ta på mig baddräkt och flytväst.


uppåt.

GUD VA SKÖNT. allting känns litelite bättre idag. vädret är precis lika dödstråkigt som igår men inuti mig känns det litelite lättare.


sov tusen timmar(11) i natt och kan ju inte klaga på att jag ine är utvilad, snarare tvärtom.

funderar på att göra nån form av middag. tyvärr är jag inte något vidare hungrig. men jag måste äta innan jag åker, jaja, det är ett par timmar kvar ännu.

vill inte.

den är dagen hade varit hundra gånger mer lätt hanterlig om det vart lite mer okej väder.

ja hela helgen hade egentligen verkat lite roligare om det bara varit lite lite roligare väder.

får investera i en vattenfast mascara mot tårar och regn.

fan fan fan. jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad som är värst, att stanna hemma eller gå ut.

denna känsla äter upp mig, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag vet inte om jag KAN skratta eller gråta.


jag kvävs, jag kan inte andas ordentligt.




en förklaring.

till er som inte fattar, ni som är för dumma för att fatta och till er som inte fått chansen att förstå.

byta?

det kanske låter som en klyscha men jag hatar min kropp, nästan varenda centimeter av den.
jag hatar den naken och jag hatar den med kläder på. bäst är väl med kläder på så man slipper se elendet.

jävla skiiiiit

FAN!
precis när jag samlat kraft och motivation för att åka till stan och posta ett brev och köpa glass inser jag att cykeln inte är hemma.
blir så jävla frustrerad att jag snart börjar lipa!!!

det är så jävla många ord och tankar som flyger i skallen att jag inte ens får ner det i text.

dom senaste dagarana har det inte varit ångest som största känslan i kroppen utan nånting annat, nånting skrämmande.

one more.

destruktiv.
de flesta tänker nog på samma sak.
ett ord, tusen sätt.



äntligen har ytterligare en dag gått. en natt till bara sen är det en ny dag igen att släpa sig igenom. sen en natt, sen en dag, sen en natt... igen och igen och igen.

mina små.

när livet är lika kul som en påse skit och man lika väl kan ta en liten liten tablet och sova sig egenom dagarna är det otroligt att man helt plötsligt, som en blixt från klar himel skiner upp i ett leende.

lyfte på en av kuddarna brevid mig i soffan och fick se tre av dom dmå tjejorna ligga och sova i en hög. pyret med den tjocka magen i vädret.

helt plötsligt fick livet lite mening igen <3


min mamma..

..är helt underbar.

nu har jag ju ingen annan mamma att jämföra med men jag är ganska säker på att jag inte skulle kunna få en mamma som är bättre än min!

hon är förstående och snäll och hjälpsam.

mamma!

här är mitt liv nu.

allt är SKIT.

verkligen inget kul eller bra alls.


hade terapi igår. lipade sönder och mitt ansikte blev svullet som en babianröv. åkte hem duschade och log resten av dagen.shoppade mig till ett gladare humör. och åt. helvete helvete helvete.


dessutom är jag förkyld som fan, som en blixt från klar himmel.

min hjärna går i 190 och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. det rycker i kroppen men jag kan inte förmå mig att ens ta mig upp ur soffan.


är så otroligt glad att jag har mina fyra små råttor. folk förstår inte vilka otroligt underbara och otroliga djur dom är.

mjao.

ny katt hos mamma&pappa.
liten, ganska söt och galen. som en kattbäbis ska vara!



trött på att vara trött.

hade världens storbråk med min syster häromdagen. nu väntar jag på att hon ska dra åt helvete mer eller mindre. eller ja, åka hemifrån helt enkelt så jag kan åka till mamma&pappa och gosa med deras nya kattunge <3


djurbäbisar är så rackans sött!

råttbäbisar ser ungefär ut som möss fast tusen gånger sötare. råttor är snuttigt söta hela livet bara för dom är så små.



trots att jag varit i koma hela dagen har jag både handlat och TRÄÄNAT! (sjukt duktigt!)

piggnade till efter att ha knallat på bandet en stund, nu är jag dock lika dötrött och torr i munnen igen. blää-hä-häää

på recept.

jag. hatar. min. nya. medicin.

är helt jävla väck. kroppen går i slowmotion, munnen är torr som en öken och jag kan knappt skriva, armarna är som deg.

ska iaf trotsa min barbapapa-kropp och gå och träna, förhoppningsvis vaknar kroppen till annars får dom väl lägga mig på en bår och släpa hem mig igen.


sov väl en så där 12 timmar i natt igen, läkaren som sa att jag kunde bli lite dåsig.. snarare i koma!

skulle gått till försäkringskassan&banken (hej vad vuxet!) men hade knappt kontroll över kroppen så jag kunde göra en kopp te. hade en snut sett mig på stan hade det varit fyllecell nästa.

en slank hon hit, en slank hon dit och en slank hon ner i diket!

thats the way.

nu ska jag sova.
varför?

jo för att jag är trött och det är vad vettigt folk gör om nätterna. sover.


så vad ska jag då hitta på när jag vaknar?
äta frukost. varför?

jo för att det är vad vettigt folk gör då dom vaknat.


vad ska jag göra resten av dagen?
ingenting. varför?


jo för att jag inte är en vettig person.


 "okej"

numero tres.

någon som känner någon som är med i metodistkyrkan? eller är kanske DU själv med?


rösta or die!

sverige är en demokrati.
vi har rösträtt. med denna möjlighet kommer också, enligt mig, en skyldighet.

GÅ OCH RÖSTA!


allergen.

hemmasittarkväll efter en turbulent eftermiddag kryddad med ett storbråk.

nu blire film och knapra chips och kanske lite sällskapsspel.



skrattade så jag nästan kvävdes på mackdånalds häromdagen. ta't lugnt där ute i landet, på mcD kan ni äta all mat även om ni är allergiska mot lupiner och blötdjur!


skylla sig själv.

jag. är. så. bakis.

strax ska jag till mamma&pappa och äta mat(rester).

just nu känns det om jag inte vill och knappt kan röra mig ur soffan men ikväll är det ju fest igen...

KÄMPA KÄMPA!


mår nog (förhoppningsvis) bättre efter lite käk. känner mig verkligen råsunkig! bläääää buhää gråt och TYCK SYND OM MIG TACK!



kan tala om att det där megaflinet INTE sitter klistrat i fejjan idag.. inte än iaf.

GRATTIS JULIA!

GRATTIS TILL STUDENTEN LILLASYSTER JULIA!



nu ska jag skynda mig med att piffa till mig sen ska jag kila iväg och hurra och fira lillasyster!

tomorrooowOwOw

IMORRN TAR LILLA LILLASYSTER STUDENTEN!
jag är egentligen inte så där superglad för hennes skull, men det ska bli gott med gratis käk och vin hos mamma&pappa, HURRA!

dessutom ska jag pyssla, jag älskar att pyssla. grattis-på-studenten-kort och ett tjusigt inslaget paket ska det minsann bli!
tror faktiskt jag ska sätta igång med det på en gång!



HAHAHHAHAhahahaa di däringa kyrklige är för tokiga!

to do.

IDAG SKA JAG..
- sy klart kuddarna.
- slå in studentpresent.
- pyssla ett gratis-till-studenten-kort.
- kila till systemet.

saker jag kan tillägga på denna listan som redan är avklarade är..
- läkarbesök i morse följt av en promenad.
- frukost OCH lunch.



liten och söt som socker!

tack för idag.

borde verkligen sova nu, sa ju förtusan till läkaren sviiintidigt imorgon!
ska bah se lite liiite på arkiv x innan jag somnar.

idag har jag haft en TOPPENDAG. jag har städat som en dåre, sytt nya fodral till kuddarna och hängt med två goooa vänner änna.



vidrack rosé OCH skumpa. kollade på studenternas cykelfest och hade det allmänt bra.



oh, höll på att glömma! jag har ju lärt mig rulla cigaretter idag med, halleluja!

el sexo

blabla..

idag skulle jag tränat på morgonen. min kropp ville tyvärr inte det. och inte min hjärna heller.

istället har jag bestämt mig för att städa. SOM FAN OCKSÅ!
ska dessutom sy nya kuddfodral. här lyser flitens lampa vill jag lova.

i eftermiddag får jag besök av två helt godisgoa vänner varav den ena spenderat närapå ett halvår på nya zeeland. KUL!



alingsås ungdomar är så rackans kreativa.

gymragg.

OMG, har ju helt glömt att berätta om måndagens gymmande och därtill raggande.

män: 1 (gråsprängd med stadig snusläpp)
pojkar: 3-5 (lite svårt att säga hur många dom egentligen var då dom sprang runt som små yra höns)

DAGENS SVETT: svettiga tanten! hon var i modell mindre med en reklamtshirt i modell större, genomblöt av svett. hon såg ut som en sån som blir 130 år och bara äter broccoli och föraktar folk som gillar att njuta av livet.

i'm b-b-back-k-k

hej jag har SÅ HÄÄÄR ont i skallen. buhuuu

imorgon om det är lika soligt som idag ska jag dricka 3 hundra liter vatten, MINST!



fina lillasyster och söte drufvan på balen i söndags.

har ni hört det förr?

IDAG börjar mitt och nettans nya nyttiga liv! nu ska vi och träna (första och sista gången?)