2006

nyår närmar sig med raska steg och det är för mig precis som för tidningar och teve dags att tänka igenom året som gått. på rak arm så här kan jag säga att 2006 var ett toppen år. jag har haft så jäkla kul under året och tänker med glädje men iofs också lite vemod tillbaka på 2006.

2006 var året jag fyllde 20 men ändå vägrade bli vuxen. 2006 var året jag hade mindre än 10 vita helger. 2006 var året jag blev kär, både i v och i vin, ett tag dejtade jag v nu kilar jag stadigt med vin. 2006 var året jag slutade skolan och blev seriös nog att äntligen ta ansvar för mina studier genom att börja på komvux. under 2006 har jag skrattat och gråtit men som vanligt är det bara glädjen och skratten jag vill minnas, allt annat lägger jag bakom mig och minns bara de bra saker 2006 hade att erbjuda!

tre make jag gillar:
make up
make out
make difference

2006 stog roadtrips högt i kurs och vi åkte land och rike runt på äventyr. en gång skulle vi pröva att roadtripa till oslo, gick halv bra då vi startade dagen med att krocka.
2006 bjöd på mängder med underbara ljumna sommarkvällar. sådana kvällar som får mig att längta till att det ska bli sommar igen och det fort.
klassresan till bosnien/kroatien var årets och förmodligen mitt livs än så länge bästa resa. det var skratt glädje förvirring och tårar. det var lycka fylla allvar och lycka.
2006 var året jag fick dra på min en balblåsa och gå på studentbal. förmodligen både första och sista gången jag fick vara så vacker.
2006 var året jag tog studenten. efter fyra mer eller mindre flitiga år så var det äntligen dags att ta studenten. det var glädje och fest och gick alldeles för fort.
2006 fyllde jag också 20. inte så mycket hände iochmed det förutom att jag festar ännu mer nu, that we like.
2006 har vänner försvunnit ut i världen, reste, läst, jobbat. en del har kommit hem redan en del ska vara borta ett bra tag till. jag saknar er alla.
2006 var ett suveränt musik år med massa sweetalicuous music i luften. bäst av allt var nog om jag ska dra en..
 top 5:
john legend
billie the vision and the dancers
lily allen
robbie williams
paolo nutini



2006 absoluta sötnos, enzo! 
2006 bästa svenska skådespelade, tveklöst utan konkurans, kjell bergqvist!
2006 absolut, utan några som helst tvivel i världen hetaste man, JOHNNY KNOXVILLE!



2006 var också ett år kantat av mega mycket posing.



2006 absolut skönaste fest låt. bob sinclair, love generation. finns ingen låt som får mig på sånt toppen humör som denna låt, skulle jag så vara däckad så kommer jag garanterat på fötter igen bara jag får höra denna sjukt sköna låt.

random moments -06.


slutspurt.

ni vet att jag gillar dom och med jämna mellanrum slänger upp en. här kommer årets sista lista.

PERSONLIGT

1. Vad heter du? emilia
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? madonna. eller cher. eller månstråle.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? sabina tror jag.
4. Vilket stjärntecken är du? våg
5. Vilken årgång är du? den fantastiska kullen av 86or.
6. Vart bor du? alingsås. sveriges mekka, händelsernas centrum, the place to be helt enkelt.
7. Bott utomlands? njet, har det framför mig.
8. Flyttat antal gånger? endast en gång.
9. Vart skulle du vilja bo? kanske london. eller göteborg. eller förresten inte london, hällre barcelona kanske.

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 1.75
2. Hur mycket väger du? i runda slängar 58-60 kanske.
3. Hårfärg och frisyr? blond (blond och lång, to die for jag lovar.not.) halvlångt hår, snelugg.
4. Ögonfärg? blå (svenska tjej is the grej)
5. Mest nöjd med? mina armar, dom är slim.
6. Minst nöjd med? mina korta knubbiga ben.
7. Skostorlek? trettioåtta trettionio typers.
8. Glasögon? vesst vettu, blind som en sork. nästan. läsglasögon iaf.
9. Har du några piercingar/tatueringar? jag har en industrial och en conch på G.

FAVORITER

1. Filmer? pulp fition, high fidelity och kill bill 1&2
2. Låtar? har ingen favorit så där allmänt.
3. Årstider? jag älskar våren då allt blir nytt och grönt.
4. Mat/dryck? vatten och ris <3
5. Djur? 2katter, 1hund och ett freaking marsvin.
6. Färg? jag gillar färg. och gråskala.
7. Parfym? dkny - be delicious
8. Tv-program? absolutely fabulous
9. Sysselsättning? sova och shoppa. blogga och festa. sminka och hångla.

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? jag varvar med en kort svart jacka med knappar och en gigantisk polarexeditions jacka då det är kallare. (obs ingen gåsjävlajacka.)
2. Vad använder du just nu för skor? bruna skinnstövlar.
3. Favoritfärg på kläder? gillar både färg och nedtonat grått/svart.
4. Favoritmaterial på kläder? latex. as if!
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mängder!
6. Favoritaffärer? all time favourite, h&m
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ingen aning, varierar kraftigt
8. Favoritmärke? billigt är bäst i längden.


GREJER

Plånbok: har ingen, har en sån där grej för sedlar och kort.
Tandborste: random vit tandborste.
Smycken: avskyr dyra plottriga halsband osv. äälskar billigt h&m krafs.
Solglasögon: pilot
Underkläder: mix but not match.
Nagellack: mörktrött eller bara ett lack.
Mp3: en rooosa ipod nano
Mobil: sonyericsson, noll koll på modellen.

latest.

är det helg eller vilken himla dag äre egentligen? tillfällig sinnesförvirring. ja, jag bestämer att det är helg. igår festades det iaf big time och idag har jag följts åt av en baksmälla och en dos ågren. eller egentligen inte så mycket baksmälla, mer ångest isånna fall. but why? saker är onödigt att ånga. saker häner och det är bara att acceptera. jaja så kan det gå änna, varför ångra, man kan ändå inte göra ngt åt saken. på det hela tagen en trefvlig afton.
idag blire hemmakväll, hanna kommer nog över så ska vi planera lite för morgon dagen. den laddade, över hypade, stress framkallande, nyårsafton. verkar som det kommer bli rätt bra ändå. hemmafest, kommer bli kul. organiserad sådan och förhoppningsvis ska man slippa behöva gömma sina skor och väska. den lilla svarta är outfiten för imorgon. vinet är inhandlat och jag är redo för att festa in det nya året. åh. som om det egetligen spelar så himla stor roll, ICKE! en kväll som alla andra, förutom folks skyhöga förväntningar på allt. festen ska vara den bästa, man ska vara sjukt snygg, man ska ha hysteriskt kul, ha en perfekt fylla och allt detta brukar resultera i att jag vill gå och gömma mig för att slippa nyårsstressen.
man får inte roligare än man gör det. jag ska ha kul.



saddam har kolat.
vad tycker vi om detta? hängning känns ganska middleage alltså. och vad hände med den efterlängtade humanitära rättvisan? jag hade nog iofs röstat på att han skulle stenats, det är fina grejer det. eller varför inte en hanniball och mata honom levande till ett gäng grisar?

103893-234

wind down, biatchey.

vad gick fel? jag undrar så. gwen stefani har verkligen tappat svinget big time. inte mycket går upp emot gammal hederlig no doubt och även gwens egna solo race, i början vill säga. nu undrar jag, vad är hennes error? hon har alltid varit personlig och stört skön men nu ser eller hör man ju knappt skilland på henne och typ ashlee simpson. gwens sensate "hit" wind it up skär genom mina öron och jag vrider mig i kramper.(nästan iaf) och videon till gör det inte bättre. den är så sjukt ful. och låten så sjukt kass. gaah!  var bara tvungen att ta ut min avsky mot detta! så, nu är jag klar.

103893-233

kims casa es su casa.

nu är den härliga skapelsen alldeles klar. färdig dekorerat av frk lök inför allt julfirande. det blev strålande snyggt, är mäkta stolt över henne.


tillbaka på banan.

(tillbaka på banan, alltså på spåret, jag har inte börjat röka suspekta växtdelar.)

efter ett par dagar av slappande, mysande, ätande, festande och stressande känns det som att årets upplaga av julen är över. allt som nu återstår är någonslags julens baksmälla med torr mun och seg kropp. det är tomt under granen och man är trött på att käka skinka frukost lunch middag. jag är trött på det här nu, men ändå sitter jag och knaprar på nötter och sippar på en julmust. men om jag ändå ska summera de senaste dagarna så gör jag det med värme i hjärtat. det har varit mycket cider och vin de senaste dagarna. en svänga på f&f här och en svänga på bryggaren där, ett par glas på jul, ganska många glas på juldagen. träffat massa skönt folk i dagarna också. en är tillexempel jonna som är hemma från london över jul.

utdelningen på julafton var förövrigt mycket god. fick massa fina saker av alla. favoriterna var dessa.
1.
 2. 3. 4. 5. 6.

1. stört sköna tofflor för kalla tassar. 2. fick super snygg väska av mor min, precis en sån jag hade i tankarna. 3. pengar, presentkort, lotter och en biljett till laleh. 4&5. be delicious, både parfym och lotion. är tokog i den, luktar gottgott! 6. en sprillans ny telefon, skönt att ha en där samtliga knappar fungerar och som inte håller ihop med hjälp av tejp.

jag är så trött också. bidragande orsaker: fest+efterfest i måndags som jag fortfarande inte återhämtat mig efter. igår envisades jag med att se hela sagan om whatever filmen på fyran fast jag borde sova. klockan ringde 06.30 och jag åkte för att jobba. ja så äre, jag är själv shockad över detta men det äre sanning. och det var hårt jobb med, är helt förlamad i armarna. men det är alltid välkommer med extra cash och då får man jobba med. livets goda kostar ju.
idag har jag hunnit med att äta lite tårta med eftersom johanna fyllder 20 så svängde jag och mor min förbi. himla trevligt.

imorgon blir det roadtrip till hufvudstaden. upp tidigt igen så jag ska nog slagga strax. ska bli kul med en vända i sthlm, kan ju faktiskt sova i bilen upp!


nu äre jul här i vårt hus..

GOD JUL!

jag önskar samtliga bloggläsare en mycket god jul. tare lungt med julmaten, ni kommer ångra det då ni ska avlägga nyårslöftet ;) hinka glögg och käka nötter!

puss&kram

dikusson.

ämne för kvällen: homoadoptioner, för eller emot?

komentera gärna med era åsikter!

f&f

svirat lite. hade storslagna laner på respekt men ack. fri&fröjd blev destnationen fördenna afton. mycket trevigt, mycket cider och mycket trevligt sällskap. efterfest as we speak med teochrom. hiphop och rom änna. jess in deed, det är vad vi bjuder på kväll. ett fylleinlägg á la A-K. imorrn, sista julklapps köpet för detta året. investerade i ett par nya jeans. bilder kommer.


for now amigos. ciao. /E

halleluja!

jag förväntar mig trumvirvlar och trumpetfanfarer av alla jag möter idag, jag är såå bra! jag är så nöjd med mig själv, det hårda jobbet gav tillslut resultat, fixade godkännt i både naturkunskapen och psykologin som båda låg hemskt risigt till!!  ooh, idag skare inte bara festas, idag ska det firas! 2 av 3, hur ska den sista gå. fortfarande lite magknip över det, men hey, två av tre är inte så illa va!

slutspurt.

snart har jag pluggat ihjäl mig. de senaste två dagarna har varit hysteriska och det är tyvärr inte slut än. ååh! hur ska jag fixa detta!? giv mig styrka.

ikväll ska jag festa iaf, kommer bli skönt att få supa till lite ist för att plugga. (alkis tendenser?) men planering, åter igen planering. först äre tjejmys hemma hos carro. trodde det skulle vart på torsdag, men icke! så hem till henne på andra sidan stan, sen en vända på förfest och sen ut och svira. helkväll minst sagt.

skumt förresten att varje gång jag hör något knep om Y vill jag banta. vet inte var den reaktionen kommer i från. finner inte längre något intresse i honom men vissa saker är ändå keff att höra.

uppenbarelse! jag vet vad jag vill göra! det kom till mig igår då jag satt och tänkte på smink. hm, vågar nog inte säga det, någon kanske snor min min idé! oh det är en lysande idé och jag är övertygad om att det skulle gå hem big time!

tränade häromdagen igen, det är ju faktiskt hemskt kul! vill träna mer, idag blir det dock inget till fördel för festandet.

imorgon ska jag på AB också, kommer då vara snyggast i vårt hus på jul iaf, that i like. kommer bli skönt att bli lite ompysslad. ska beställa tid hos kiropraktor också och se om det blir något bättre i ryggen med, spännande.

/E.

oplounge.

jag har sagt det förr och jag säger det igen, olinda ftw. hon är ju så störtskön någon kan bli verkligen. häromveckan skrev aftonbladet om att olinda hade kallat sverige ett rövhål och det blev en del hallå om det. nu har olinda och favorit foffeln patrick spelat in en liten ursäkt angående detta. se och njut gott folk.


damn verkligen.

sista minuten som vanligt. undrar om det någonsin kommer ändras. panikplugga!

en sak jag råkade fundera på är: tänk om en nötallergiker råkar hångla med ngn som käkat nötter, det kan ju gå rätt illa liksom.

veckans mest spelade:
shakira - oral fixation vol 2
top tre från skivan:
dreams for plans
something
eller how do you do?
timor



att vara kär är antingen kul eller hemskt beroende på om kärleken är besvarad eller ej. en sak däremot som är kalas kul är att ha ett span! någon som är kul att se lite då och då och småflörta med. oskyldigt men ändå rätt hett på något vis. ett span som nästan ger en fjärilar i magen utan att man trillar över kanten och blir kär. det blir som en hobby nästan.



helgen bjöd förresten på dubbelt festande. precis i fredags med tjejerna. ciderdrickande, småflörtande och en hel del kortknäppande.
födelsedags festande i lördags i gbg hos gustav. mysigt med hemmafest/förfest. anna fick en drink för mycket under västen och sov hela tågresan hem men fram tills dess hade vi kalas kul.
söndagen var bara ytterligare en tråkig händelselös söndag. skulle intensiv pluggat men gick bara på halvfart.


idag har jag avklarat ett prov och en redovisning. ett prov kvar och tre arbeten. hur fan ska det gå på två dagar? kommer få magsår..

ginger

hur kunnde jag glömma? igår gick ju det årliga pepparkakshusbaket av stapeln! en finfin traditin som jag och lisa har pysslat med i ett par år. tidigare år har det dock inneburit massivt skolk från skolan för att hinna göra ritningar tillhuset/missa allt vad "julstämning" det heter i skolan. skola och jul bör aldrig försöka kombineras ihop. och eftersom både lisa och jag själv är big fans av envåldshärskare och allt vad tyrani heter så har vi valt gulle grisen kim jong ill som tema för våra hus bak. eller snarare palats-bak!



lisa åt deg och fick ont i magen, hoho. men det hör till. så här ser det odekorerade palatset ut. vi hann aldrig längre för vi skulle ut på äventyr men det kommer det med. lägg märke till det stora Ket och bilden på kimmpa.

fred&tjerlek.

åh det är såå..

sjukligt irriterande att bloggfan har vägrat funka för mig i flera dagar. har haft massor att klura på och fundera kring och ingenstans att skriva! eller jo, pennan har gått varm i anteckningsboken som har fått fungera som dagbok ist.

jaha update om de senaste då kanske:

tillexempel denna veckan så har jag i måndags köpa årets samtliga julklappar. har bara ett par kvar nu. kunde knappt lyfta armarna på hela tisdagen för dom var så trötta efter att ha burit tusentals fina julklappar en hel dag.
har shoppat lite till mig själv senaste veckan med, bilder kommer så fort jag orkar ta tag i det lilla projektet.

häromdagen bjöds det på världssensation också. jag, emilia, pallrade mig iväg för att träna för första gången på en smärre evighet. det mest ansträngande jag har gjort de senaste månaderna är typ att cykla in till stan och hem. ja iofs, ni som vet var jag bor vet ju iofs också att det är ett pass i sig att hoja upp för alla backar hem till mig.



idag har jag pluggdag. och fest dag. samma imorrn med. pluggar på dagen och festar och har skoj på kvällen. skolan slutar nästa vecka och jag har en hel del att göra klart innan dess!


tänkte också på allmän begäran hysta upp detta. hur föredrar publiken emilia, i lockigt eller ej? (kanske inte de bästa av bilder men ändå.)



peace. glögg åt folket. /emilia

knoxville.

ja, jag dregglar så jag behöver haklapp. ja, johnny knoxville är utan tveklöst det hetaste mtv någonsin visat upp. ja, jag skulle gifta mig med honom om han ville. (eller ah, kanske) ja, badboys lockar mer än svärmorsdrömmar. så är det, har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara. johnny knoxville är utan tvekan det absolut frrräshaste på år och dar. madre mia!


<3

glögg. hiphopbrallor. nachochips. strössel. musik. ris. vin. amigos. amigas. TVspel. kisses. strumpor. locktång. lycka. treo. limstift. sax. handcream. kort. kamera. cerat. serier. shopping. stearinljus. nyponsoppa. sol. cykel. böcker. mössa. psykologi. aftonbladet. tatueringar. spanska. smink. diskussioner. gratis. jordgubbar. växter. spel. teckna. sjunga. promenera. te. fest. vatten. kramar. pyssla. blogg. sallad. färg.

cosy christmas.

åh julmys. ljus överallt, inne och ute. lite snö hade suttit fint, som grädde på moset. bloggboken. ett glas vin. vänner. lussekatter for the win. en klychig julskiva. halsdukar, älskar mössor. vantar på kalla händer. öppen spis. varmt inne kallt ute. glögg. TP. koop. hångel under mistel. julcider med glitter. glitter och cider i ett, behöver man mer? ja misteln då. jul myys.



top 4 svenska skådespelare.

dessa fyra svenska män är helt outstanding verkligen. de absolut skönaste och mest klockrena.

fyra. torkel petersson. ingen kan väl missat torkel som sjukt skön snut i kopps? den som missat det förtjänar spöstraff.



tre. jonas karlsson jonas  är inte bara en bra skådespelare utan också urcharmig och sweetalicious. älskar jonas i hans&hennes.



två. kjell bergqvist är lite smygbesatt av kjell. han är galet skön i alla roller och favoriten är nästan som billy davidsson i smala sussie.



ETT! gösta ekman big time favourite! herr ekman är ett snille, mer behöver man inte säga.


söndag. as usual.

jaa. sammanfattningsvis har helgen varit rätt nice. hade hemmakväll i fredags och spelade TP med min papps. spel är ju lätt underskattat om nån frågar mig. i lördags shoppade jag. alltid härligt, bilder kommer. sen åkte jag på kalas för min farmor som fyllde 500år (okej, 85.) hävde lite vin, käkade lite smörgåstårta och socialiserade med kusiner och annat löst folk. åkte hem och svirade om för att sedan bege mig ner till stan för att träffa sara carro och anna. det var på det hela tagen en trefvlig afton. tror jag brännde mer pengar än jag borde gjort men det vart det värt. nä, mer imorgon, idag orkar jag inte skriva mer.


peace&lööv. emilia

strange.

drabbades av mystik sveda i hjärtat. eller om det var i själen. vart kom det ifrån? obehagligt och utan förvarning. trodde det kortet hade spelats ut men som ett äss i rockärmen trillade det uppenbarligen ut, genant och opassande. försökte snabbt sopa upp det och slänga bort det.



idag kommer anna hem!



nytt mål: äta bättre! inte nödvändigt nyttigare för jag käkar inte så onyttigt men att äta alls. njet, inga matrubbningar här inte, äter bara rusigt ojämt och faktiskt alldeles för sällan. frukost nångång mellan 11-14 och middag runt 17 kansek. och jag som klagar på andras mat rutiner.. mår konstant lite illa för att jag aldrig lyckas med att käka regelbundet och hålla blodsocker nivån i balans. jag skulle behöva ett matschema.



nä fan. nu är jag trött på detta. go on. vad slog slint inne i skallen min är frågan jag ställer mig. eller inte frågan, det är ju inte som att jag inte har många frågor. en fråga jag har är varför vargen jagas med kamphunden frodas? sug på den ni.



say
do
feel
take
give
be



hade jag haft tourettes syndrom tror jag jag vet vad jag hade skrikit. inte hade det varit le petit babe, inte heller motsatsen, ohno those days are over. i scream for icecream.

strålande jul.

nu är jag redo för julen. jag och bror bestämde häromdagen att vi ska shoppa julklappar tillsamans någon dag, kommer bli kul. enklare än att kila runt själv och så vet ju båda vad som passar till diverse familjemedlemar och släktingar.
min fina stjärna är på plats med, så fort den kommer upp i fönstret så är det total mys stämning i mitt rum. verkligen en av tidernas investeringar! nu kan jag inget annat än att tänka på glögg och lussekatter mest hela dagarna. men vad är det för fel på vädret? så fort man går ut rinner ju julmys stämningen av, jag vill ha lite snö på marken tack!

103893-197

halleluja

ja än finns det hopp här i världen! de söta tu, adam och rachel har tillslut gjort slut, ah vilken lättnad. now hes mine, all mine, hoho.



omänskligt fresh kille alltså, maaadre mia!

blogg für alles.

försvann blogg-glöden i samband med att jag blev strålande glad? inget kvar att klaga på och älta. har jag bara inspiration till att skriva då allt är svart och depigt? måste en smärre tragegi inträffa för att jag flitigt ska kunna fila på inlägg?



smärre tragegi har väl dock hänt. det går nämligen strålande bra för maggs i oslo vilket också betyder att den räven knappast önskar sig hem till la suecis. klart jag är glad för att det går bra för honom men ändååå.



oho! på lördag kommer anna hem, kommer bli såå kul!



silly me, butterflyes. but oh why?

random everything.

a pretty face wont allways do the thing. and a pretty face aint allways necessary.
mål och delmål. verkligen oföskämt viktigt. och det känns ju så bra också då man uppnått ett mål man satt. men slappa för den sakens skull inte, då är det bara nya mål som gäller. utan mål vart skulle man hamna då? utan mål skulle man lika gärna kunna lägga sig och vänta på att få dö. jag har många mål, drömmar och önskningar. många rimliga, någralångt ifrån. en dröm är att bli bästa vän med kjell bergqvist, verkligen tveklöst en av sveriges roligaste människor. ett absolut uppnåligt mål däremot är att kamma hem mitt välförtjänta vg i min historia kurs.


bye4now.emilia.

madre mia!

knark är gamoröst. kolla in snyggona alltså.

103893-167


i brist på bröd..

Har du:
sytt ett klädesplagg och använt det? givet, syslöjden i sexan. tappade min talang för att sy efter det tror jag.
ätit kattmat? hoho äckligt men sant. dock inte buskmat utan sån torr.
åkt taxi och tagit en springnota? nej, dom kan ju köra ikapp och meja ner en ju.
slagit någon så hårt att personen i fråga börjat gråta? nej däremot har jag två syskon så jag har själv suttit och lipat och dom har slagit, haha
skrivit en dikt och läst upp den för någon? nja inte direkt till någon person men i skolan förmodligen.
torterat ett gosedjur? nej inga djur men jag bet av barbie alla hennes fingrar en gång och sen rök hennes hår med.
sprungit naken på offentlig plats? inte sen jag var bäbis nope.
haft sex på en buss? nope har jag ente.
mimat och dansat till Spice girls? SJÄLVKLART!
druckit aceton? ja varje helg. nej så klart inte, ingen två heller.
hoppat från en balkong? skulle väl vara av ren lathet så jag slipper gå i trapporna då. nej inte hoppat alltså.
kedjerökt för att ha någonting att göra? ja, malboro lighs kan man mycket väl ha som bästa vän.
snattat i en H&M-butik? värt att snatta på h&m änns där allt ändå är i pincip gratis. nej, jag vill betala för mig alltså.
plattat håret med ett strykjärn? nej, örat i en plattång en gång däremot.
blivit jagad av en doberman? nej. inte av ngn annan hund heller för den delen.
medverkat i en film som sänts på bio? nej inte vad jag vet iaf.
lekt spöke med ett lakan? haha så klart.
gått omkring med två olika skor? nej. inte min thing riktigt.
hotat någon med en innebandyklubba? kan jag nog ha gjort nån gång genom åren.
träffat en kändis? ja det har man ju gjort genom åren det med.
ätit öronvax? men hjälp, det finns väl knappast någon som gjort det va! ucsha va vidrigt.
suttit hemma på en lördagskväll? ja, har väl vart sjuk nån gång. ne men det är väl klart man gjort det då man inte orkat gå ut.
hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? ohja.
plastikopererat dig? njet serru.
kört bil? haha ja jag har väl övningskört typ 5 gånger, haha
varit ute på krogen och haft riktigt roligt? men gosh, sjuk fråga eller. klart, jag har kul varje helg.
hoppat från tian på badhuset? aldrig i livet.
hamnat i fyllecell? nej, jag kan festa med måtta.
stulit någonting av en annan människa? inte nyligen men en sak jag minns väldigt bra är att jag snodde en brosch av en kompis då jag var kid och sa att jag hade köpt en likadan, haha.
spelat pingvin i en skolpjäs? nej.
åkt polisbil? nej så klart inte.
demostrerat? OHJA!
varit vaken i över 48 timmar? kanske, inte vad jag minns men man har ju varit på festival och där sovs det inte mycket.
sovit i över 48 timmar? nope.
bakat din egen födelsedagstårta? naa inte vad jag minns änna.
diggat Trazan & Banan-Arne? hoho, ne inte direkt.
ätit hundmat? nej, jag höll mig till kattmaten.
mobbat någon? allt är väl rellativt
blivit mobbad? ja, saker är ju som sagt rellativa.
övernattat i en skog utan tält och sovsäck? nej.
gått över 1 mil? tror jag säkert, jag gillar att gå.
spelat in en sexvideo? ja finns att beskåda på youtube. INTE.
varit elak mot ett husdjur? nej skulle aldrig falla mig in.
dödat någon? ja. irriterar någon mig så ryker den jäkeln. INTE igen.

is there any love in the air?

är idol markus killen för dig eller kommer du kanske leva resten av livet lyckligt med brad pitt? kolla hur bra du och hunken i din dröm passar ihop!

glory

har bloggat extremt dåligt denna veckan alltså. han nog haft en liten svacka kanske. däremot har allt annat varit på topp, så fint som allt är nu hare inte varit på evigheter! jag känner mig alldeled glad typ hela tiden och det är härligt! har haft en hyvens fin vecka alltså, saker har rullat på fint. svirade runt på stickt i torsdags och hade mighty kul. träffade a och tjingade på honom. myst och fikat hela veckan också med olika roliga typer så som tex loffert och hanna. var på musikalafton i fredags med med hanna, julia och emma. det var SÅ bra!! kilade hem till hanna&julia efteråt för att se idol finalen. grottmans markus vann ju som sagt, tycker inget vidare bra om honom. snygg-erik däremot, mmm...
i lördags vare fest igen. preparty hos emelie&K-A och sen vidare till scratch på pustervik. det var späckat med alingsåsare och kalas kuuul:)

men nu ska jag dricka te för jag har ont i halsen, tjenna.