of to the UK

imorgon far jag till skottland som sagt. kommer bli kul. eller iaf så vida inte förkylningsfaan blir värre än den är. ska ta massa kort också. har helt glömt att jag borde packa ist för att sitta här. ska strax ta tag i det problemet. kommer bli flera dagar utan bloggande. får anteckan som en liten råtta i notebooken ist. kommer hem på torsdag igen så det handlar bara om ett par dagar. väl hemma har jag massivt plugg att göra. två historia arbeten ska skrivas. häärligt. tvätta och packa om ska jag göra också för sen är det london nästa. läängtar diit! längtar efter anna, jonna och alla andra som är där! jag hoppas att loffert kommer och hälsar på också!
 


två favorit flugor i en smäll. anna och christoffer!annan UK favorit är ju den ständige och alltid upproriske liam gallagher. alltså, mm...

103893-107

otajmat.

igår morse då jag vaknade hade jag ont i min hals. först tänkte jag att det säkert bara var pga föregående kvälls feströkande men ju längre dagen gick desto sämmre kännde jag mig.
efter att jag fått åka hem från L efter plötsligt magont gick det bara utför. det började med att jag var lite stel i nacken och ont till att det spred sig och hela kroppen värkte.
nu har jag mindre än en dag på mig att bli frisk innan det är dags att fara till skottland. damn va otajmat detta är.och en annan som snart far är maggs! har hela tiden tänkt att han nog inte kommer åka men nu jävlar ska han verkligen det!! övergiven och överbliven kvar i alingsås sitter jag medans maggan drar till oslo för att bli en äkta arbetare! vem ska jag nu fika, shoppa och snacka skit med?! inga fler filmkvällar, festkvällar, trippar till maxi, cappuccinos, dissande av folks outfits, smoothies, posande på vimmelbilder, inget mer åkande i SUVen! hoppas han blir vräkt och kommer hem igen, moahahaha!

lyssna på:  lily allen - alright still


N.R


GOSH! hur snygg är inte nicole på denna bilden då?!

103893-101

en gnutta dagens.

kännde att näringsbrist och allmän saknad på vett drev mig till en liten dagens ist för ett halv relevant inlägg om ditten och datten

Dagens låt: random john legend låt.
Dagens frisyr: gårdagens.
Dagens smink: grunden, forundation+puder. svart eyeliner+svart mascara. lätt röd rouge.
Dagens händelse: akut illamående efter pizza i kombination av baksmälla.
Dagens vill ha: ett bot mot celiakin och morötter och dipp.
Dagens saknad: en frisk hals och morötter.
Dagens drog: te
Dagens tråkigaste: magknip och baksmälla möter halsont.
Dagens måste: sova sova sova.
Dagens dricka: oavkortat TE
Dagens bortbyte: hela skåne bytes mot vad som helst. typ mot morötter går bra.
Dagens köp: en pizza vilket nästan resulerade i en.
Dagens mat: knäckebröd och den omtalade pizzan
Dagens sjuka: samtliga möjliga, väl fysiska som psykiska.
Dagens kärlek: hade vart morötter och dipp om jag hade haft det hemma.
Dagens mående:
sletet.

jaa, baksmällan är självförvållad och även om den är kämpig så var det värt det för så kul som jag hade igår på glassfesten har jag inte haft på länge länge. jaja mer om det imorgon kanske. kan dock göra den kraftansträngningen och visa åtminstonne gårdagens makeup som är lik dagens.

103893-100

rösta på mig jag vill ha världsfred.

moa drog igång en kul tävling där man fick göra sin egna datestar kopia av sig själv. jag var gött snygg på min så jag kom med bland de 11 finalisterna! gå nu och rösta på mig, nr 10! jag borde vinna för jag vill hjälpa barn, fattigt och djur och så vill jag ha fred på jorden. ööh. vote for me as miss universe. nr10.

varför stressa av på spa..

det är ju ingen nyhet att en brud som pippar runt lätt kallas för hora. eh, why? hon tar ju inte betalt.
nåväl. slampa, lösaktig eller äcklig är också uttryck som duger och förmodligen passa bättre. men faktum kvarstår, ofta ses en sexuellt frisläppt tjej som billig och enkel då en mans-slampa inte alls ses på samma sätt av allmänheten. varför?
kul sak och motivering jag hörde häromdagen var "jamen han gör ju lumpen nu, det är säkert jätte stressigt där på veckorna.." ja då är det lugnt att ligga runt, men om en tjej haft en stressig vecka då?
alltså, noll fel alls med att roa sig bäst man kan men det finns judom som rakt av kör på mottot fuck for fame (nej, inga kändisar inblandade.) utan tror att dom sängvägen kan nå social status och popularitet. då säger jag, patetiskt.
jag menar verkligen inte att vifta med moralpekpinnen här, pippa på för guds skulle gott folk, det är bara en kul tankeställare i dagens 2006 då vi ska vara så jämställda..

le fantastico booody

man kan ju fundera på och tycka det är orättvist, konstigt och fel att något ibland går fel under ett barns utveckling i mammas mage och det föds med något slags funktionshinder eller störning. att det kan gå så fel.
men detta är inte det viktiga tycker jag. det jag tycker man ska förundras över och facineras av är hur ofta (i princip alla) allt går rätt. att minsta pusselbit faller på plats och allt funkar som det ska. otroligt! kroppen och dess fantastiska funtioner. det är coolt. jag slutar inte förvånas och facineras av hur allt fungerar. det är så smart!och på temat kroppen och angående gårdagens päron inlägg.
inget häng här inte.

kroppsformer - päronkroppen.

jag trodde länge att jag hade en ganska klassiskt päronformad kropp med en rellativt smal överkropp och breda höfter, lår och bak men hej vilket päron jag såg igår! slå upp päronformad i en ordbok och en pop-up bild på denna tjej lär uppenbara sig. satt och talades vid med vänners vänner, eller folk pratade. jag satt tyst och i min skalle viftade jag med pekfingret och listade saker päronet skulle kunna göra för att tona ner sin päronhet. hon var bara ett par år äldre än jag och verkade redan ha drabbats av tyngdlagen då hennes boobs hängde minst dubbelt så långt ner som mina. sen om man har en päronkropp finns det vissa knep att ta till för att dämpa detta. päronet däremot verkade ha läst manualen uppochner och rakt emot allt! för det första, skaffa en bra bh med stöd och hissa upp hängpattarna. för det andra, ta aldrig på dig en trikå polo oavsätt hur trendigt det är. för det tredje, ett långt enfärgat halsband förstärker ju bara päron intrycket ännu mer. sen hade det ju inte skadat med lite fart och färg i form av lite smink och kanske någon som helst form av frisyr!? men nejdå. kan ju meddela att min farmor ser yngre och mer chic ut än päronet.

ja päronet observerades alltså under gårdagens ölrunda som annars var mycket trevlig. det var ganska angenämt att för en gångs skull vara yngst också. äldst i sällskapet var 27, känndes tryggt. inga frågor om leg och inget velande om vart vi skulle gå. dock lite kasst att hade dom frågat om leg och det vart 23 så hade det vart jag som klantade till det så vi skulle fått leta vidare. jaja, detta skedde inte så allt var lugnt. jätte trevligt folk och kul att inte heller bara vara lillasyster också utan med i gemenskapen. fick som valigt chilla med drickandet och inte försöka hålla alla andras takt då jag alltid blir full fortare än alla andra. det gick som smort och jag somnade gott på tåget hem.

igår var en bra dag.

äntligen kom jag till skott och ringde CSN igår. tyvärr var det inte så väl som många sagt att jag får cash för alla veckor jag gått i dskolan utan at anmälat att jag vill ha cashen utan jag får bara för fyra veckor tillbaka. jaja, bättre än inget liksom. nu återstår det bara att se hur mycket det är som kommer rulla in, har iingen aning om hur mycket jag ska få, hihi. spännande.fick häromdagen frågan om varför man egentligen bloggar. och ja, varför bloggar man egentligen? varför bloggar ni? anledningen till att jag bloggar är för att jag gillar att skriva. jag gillar att skriva då jag är glad och då jag är ledsen. jag gillar att skriva om saker som gör mig glad eller ledsen. jag ser det som en chans att få skriva av mig då saker är jobbiga eller otroligt bra. jag gillar att skriva och dela med mig av mina synpunkter och åsikter vare sig det gäller mode eller politik. räcker det som svar och motivering måntro?måste köpa mig en ny väckarklocka. jag har blivit alldeles för van vid den jag har. jag har helt enkelt slutat vakna av den. eller jag vaknar till såpass mycket att jag sträcker ut handen och stänger av den. inte bra!1 november är ett datum att komma ihåg för då är det nämligen säsongspremiär av OC! äntligen!hanna ringde igår kväll! trodde knappt det var sant då jag kollade på mobilen, det var så himla kul att höra hennes röst igen! en månad kvar!

TEVE 4S NOLLRASISM VECKA.

kollade in drabbad av hat som teve 4 visade igår och fylldes med frustration och ilska. jag blir så arg och ledsen av att se, läsa och höra om just ämnet programet tog upp, nämligen nazism.
vad är felet på folk? jag kan inte förstå! vad är det som får en människa att känna sånt hat och driver dom till att begå dessa hatbrott?! jag kan inte fatta vad det är som är fel! vad är det som skrämmer? varför känner dom sig hotade av folk som är lite "annorlunda"? och en sak till jag tänkt på är, varför har sverige stått och tyst kollat på då dessa kretsar glada i hågen plockat på sig svenska flaggan som symbol för sina åsikter? flaggan är ingen symbol för hat. flaggan tillhör alla. flaggan är din och min, inte deras!
folk är ju så förskräckt oroliga för att verka politiskt inkorekta att man låtsas som inget på nationaldagen och sjunger minsann inte med i nationalsången för man är rädd att tas för rasist. så ska det inte vara!!
sverige är ett vackert och bra land. vi ska vara stolta över vårt land. jag vill kunna sjunga med i nationalsången utan att folk viskar bakom ryggen. både sången och flaggan tillhör landet som tillhör oss! jag vägrar acceptera att dom tagit det som sitt signum och symbol för det är fel! majoriteten av sveriges befolkning är inte nazister och då ska inte heller deras flagga vara en symbol för just det!!

del två av drabbad av hat visas i teve4 på torsdag 26/10 klockan 22.35


kroppsuppfattning.

hej och hå. här har vi ett ämne som kan diskteras till leda, det finns inget slut, på gott och ont! köpte för ett tag sen en bok skriven av anna johnson, tre svarta kjolar. anna skriver i vanliga fall för tisningar som elle, vanity fair och vouge.
tre svarta kjolar är en rolig och smart bok om allt från hälsa och skönhet till karriär, inredning, vänskap och kärleksrelationer. jag är galen i denna bok, köp den ni med!

103893-98

kroppsuppfattning, den egna kroppen. vilken bergochdalbana va!? jag vet inte hur kroppsnojjiga killar egentligen är men hur många gånger har man inte som tjej stått framför spegeln och i skallen listat allt man vill ändra på? hur ofta händer det att man spanar in sin egna spegelbild och tänker "damn vilken puma!". kan ju meddela att dessa tillfällen är få under den regniga, grå hösten. senast igår önskade jag och drömmde om att bli skinny och snygg, men hey! om det nu är så att mina lår är aningens dallrigare än dom borde vara så innebär ju faktiskt det att dom också är mycket mjukare än om dom hade vart smala! och hur praktiskt är det inte med små boobs? tillskillnad från bigboobade tjejer kan jag utan rädsla för att bli nockad av mina egna tits ta en jogging tur och även om jag skulle få 5 kids så kommer jag inte få hängpattar ner till knäna. länge leve lagom små tits säger jag.

who could guess?

bingo rimér. lite mer djup än otaliga, opersonliga silikon boobs. kollade kobra igår kväll där dom vidade en högst påklädd bild på ett gäng skrattande barn. underbar bild. skönt att se att han inte bara kan tits and ass utan att mannen faktiskt kan knäppa bilder.
kobra förresten är ett underskattat program. folk har nog ofta bilden av att det är ett stifft kulturtants program, men i love it!

alla goda ting är tre.

tre favorit singlar.
detta handlar inte om musik på ngt sätt. det handlar om tre av de skönaste brudarna som kan entra ett dancefloor. tre brudar som festar kungligt bra. tre rackans heta babes som gör sig jäkligt bra på singelmarknaden. den stora frågan är varför dom är solo? skit samma, dom är fantastiska i vilket fall som helst och underbara på alla sätt och vis!
- LISA
- JONNA
- JAG

tre
favorit par.
tre fantastiskt söta historier!
- LINA&WILLE ur gullig historia. jag blir alldeles lycklig då jag tänker på hur det blev niii.
-HANNA&LINUS jag minns då jag och hanna stog och sjöng kent låtar i stämmor i röktunneln och snackade om hur nice det hade vart med en dude. now you got one! tycker så himla mycker om er båda!
- MALIN&RAIMONDS "det är en saga för god för att vara sann, det är en saga i säg att NI funnit varann" malin och hennes pojkvän letten har nog det absolut finaste historian ever!

mina tre kärlekar.
- min IPOD
- CHRISTER I P3
-
min BLOGG

otack är världens lön.

först bestämde jag mig efter många om och men att göra mig en toast till frukost. väl i köket upptäcker jag till min förargelse att jag hade slut på rostbröd.
tack!
tre djupa andetag. jaja så kan det gå. kanske ska jag vara så duktigt och ringa csn som jag egentligen skulle gjort för flera månader sen. hämtade telefonen och slog nummret. så många gånger jag tänkt ringa och så äntligen gjorde jag det. signaler gick och sen ett svar..
"tekniska problem. försök igen senare.."
ett sammanbrott är nära.

hörde av mig till simon ist och kollade om han ville ta en öl imorgon ist och dela med sig av kloka råd. det ville han. kära storebror, what would i do with out him? han är förresten skyldig mig en födelsedagspresent med, hoho!jag vill vara lycklig, sprudlande glad. varför ska det vara så svårt? jag är trött på att ha det så här. jag orkar inte mer.
erase and rewind.

bortförklaring?

jaa, vad säger vi då om detta tyra? är det en dålig bortförklaring eller den enkla sanningen måntro? hade jag fått en sån flipp hade jag nog också förskökt försköna historian. läs och avgör själva.

103893-97

live it out.

hm. idag (natt) slog jag verkligen mitt egna rekord. jag sov tretton timmar. det är helt sanslöst verkligen. och det sjuka är hur jag kunde sova så himla länge utan att vara direkt trött. hade inte tränat eller något jobbigt igår. helt sanslöst.

skrev ett mega långt mail till hanna igår med och saknade ihjäl mig totalt. det har gått så himla lång tid och det är fortfarande evigheter kvar tills hon kommer hem.

jag är så trött på allt typ. eller jag vet inte egentligen vad men allt är så himla tråkigt. inget är särskillt spännande och kul längre och jag sitter gärna hemma hällre än åker hem till ngn för en tevekväll typ. vet inte varför för det är ju inte som att jag har tröttnat eller tycker mindre om mina vänner nu. känner dessutom värsta hatet nästan mot el svin. vet inte varför där heller men jag känner mig grovt irriterad på honom av ngn anledning.

jag tror nästan att jag fått en smärre höstdepression alltså. inget är kul allt är färglöst. allt känns så meningslöst och jag vill bara härifrån. är så jävla trött på allt verkligen. kommer sitta gött fint på fredag att få klä upp sig lite och supa till iaf.

best of.

tracy chapman - telling storys
billie the vision.. - summercat
matt costa - sunshine
robbie williams - the road to mandalay
anna ternheim - today is a good day
matt costa - sweet rose
john legend - used to love you
ken ring (heter killen så verkligen) - eld och djupa vatten
tracy chapman - wedding song
tiger lou - all i have
anna ternheim - girl laying down
timo räisänen - godbye sad songs
razorlight - golden touch
shivaree - goodnight moon
moby - in this world
pstq - jag ser
the fugees - killing me softly
sixpence none the richer - kiss me
pstq - koboltbomb
paolo nutini - last request
moby - lift me up
cardigans - losing a friend

tyra.

tyra banks. förmodligen en av jordens snyggaste kvinnor. men vaad håller hon på med?

sprang på en kul länk och var tvungen att plocka den. mina damer och herrar. i give to you.
TYRA!

103893-96


i'm a star.

hittade en kul länk till parfymen of all parfumes under lågstadiet, DATE! där kan man mecka ihop sin egna stjärna, självklart pysslade jag en av mig själv.

check me out och jämför med orginalet!

103893-95

måndagsångest

bloggen fick återigen ett litet facelift igår, åter igen tack vare maggan!

måndag. tänk va många ångestladdade måndagar man kommer gå igenom här i livet. och hur många gånger man kommer säga "jag tar tag i det på måndag". själv säger jag det nog säkert minst en gång i veckan angående olika saker. det kan vara börja träna, sluta röka, äta nyttigt, gå ner i vikt, spara pengar eller plugga. det är nog dom vanligaste. det varierar som sagt men i princip börjar man ett nytt liv varje måndag.
saker att ta tag i denna måndagen:
- ringa CSN
- ringa hudateljen och boka tid för behandling
- ta tag i historia arbeterna
- slänga i väg ett par mail, samtliga till the UK
- ringa och boka fotvårdstid

det förresten är ett ur bra tips! ge bort i present eller boka in en tid till er själva. underbart skönt för trötta fötter som förtjärnar lite ompyssling i höstrusket.i vanliga fall är jag en sån som gillar våren och hösten bättre än sommaren. lagom varmt och mysigt. en bra sommar är u alltid uppskattatmen det innebär också så mycket mer. den överdrivna värmen, svetten och framför allt bikiniångesten! nej tacka vet jag den mysiga och påklädda hösten med gosiga tröjor och stora värmande halsdukar! men igår då jag och
ted var och tog en fika började vi snacka om hans båtluff i grekland i sommras och jag längtade plötsligt bort så otroligt mycket efter sol, värme och bad!
det är så fruktansvärt långt kvar till sommar och sol! tur är väl iofs det för just nu är bikiniångesten enorm. får nog pallra mig i väg till ett solarie någon dag och få lite färg och låtsas att jag ligger på en glassig beach med en paraply drink i handen!bikiniångesten är dock inte den enda som spökar. jag vet inte om det är ångest förknippat med svinet eller om det är livsångest i största allmänhet men något är det som inte känns bra. gamla dåliga känslor, ånger, rädsla, ledsenhet och oro. för vad , över vad? jag vet inte. svinperioden är över men ändå är det något som ligger och gnager, jag kan inte sätta fingret på vad det är men det är obehagligt och jag vill inte ha det så här mera. när ska det gå bort? bilder, minnen, oro, ångest. jag låter som värsta psykfallet. plis pliis kan det vara en vanlig höstdepression som försvinner om jag tar en vitamincocktail och slänger mig i ett solarie?! slutade jag älta, klaga, vända och vrida på saker för tidigt ändå?

tjejsnack v. 43

hittade en kul sida där jag signade upp. så nu är det tjejsnack en gång i veckan som gäller. v 43 är det resor som är ämnet.-När reste du senast? åkte ingenstans i sommras så senast var klassresan till kroatien och bosnien innan studenten i våras.
- Vilka länder har du besökt?  ouf, ja det är ju ett par stycken man har hunnit med. dock har jag begränsat mig till europa.
-Drömresemål?  jag vill besöka central asien. sen vill jag till brasilien med.
- Roligaste reseminnet? bosnien resan var ju oslagbart rolig alltså, "studieresan" till estland också. kareoke på finlands färgan är så mycket fetare än det låter!
-Tråkigaste reseminnet? hoho, för ett par år sedan då jag blev magsjuk i grekland, inte rockigt!

best of födelsedag -06.

fick mängder med fina saker på födelsedagen och här kommer några av guldkornen. tack allihopa!

1. 2. 3. 4 
5. 6. 7.


1. odd molly kofta. underbart fin, tack mamms.
2. mitt absoluta favorit märke kategori nagelvård, trind. också tack mamma.
3. stegräknare. samtliga steg knallade idag faktiskt. tackar mamms för den med.
4. mamma är då en hejare. anteckningsbok. räddare i alla lägen.
5. ögonskugga max factor 129 angel eyes, jätte fin. tack L&L.
6. min nya kärlek i livet, min rosa nano. pappa tack!
7.
läppglans makeup store sunglow. love it! tack L&L.

shoppingprojektet.

ja det omtalade och efterlängtade shoppngprojektet gick av stapeln häromdagen med lyckat resultat. lite tveksam till mig själv i slips kanske men tycker ändå att maggs lyckades utmärkt i sitt val! maggan som alltid är väldigt välklädd tyckte jag behövde rocka till sig lite så jag hittade en nice tshirt som han kanske tyckte var lite nedklätt men jag tyckte det var ett himla bra val!yes we do like posing a lot even if we look like shit.

the soundtrack of my life.

music, music, music! VAD i hela världen skulle man göra utan just musik? det finns musik för alla tillfällen och sinnesstämningar. arg, glad, ledsen, uppåt, deppig, trött, pigg. vad du än gör, hur du än mår så tro fan att det finns musik som passar allt! och visst är väl det underbart!
vad skulle man göra utan musik?
jag själv är inget stort fan av genrer och kategorisering. det finns ett par stora riktlinjer jag tycker räcker. ska du förklara någon musik så hänvisa och jämför med ngt annat istället för att bli pretto och dra till med "singer och folk möter 80-tals blues möter tidig dylan möter palace då dom fortfarande hette ceasars palace". du blir inte ballare för att du drar den harangen. för mig blir du en tjock fet tönt. folk fattar bättre med en jämförelse, "hon låter som winnerbäck fast gladare och tjej". klappat, klart och lättsmält.

muuusic. va platt och livlöst allt varit utan fenomenet musik. dessa ljuvliga ljudvågor som sprider så många känslor, formulerar budskap, berättar historier eller bara är gött skönt att lyssna på!

lördag 21 oktober. 58kg. cigaretter 0. alkohol 0.

ja, kännde mig bridget jonesISH idag igen. det känns som att jag borde dra en lögn för att inte framstå som så patetisk, misserabel och gnällig. men nej. det tänker jag inte göra. jag tänker inte linda in och försköna.
denna dagen suger. på ALLA sätt. än har det minsann iaf inte hänt mycket kul. jag har från det att jag vaknade kännt mig nere, deppig och tillochmed ledsen. det svider i hjärtat. utan anledning, men det svider. vill bara lägga mig ner och gråta. förmodligen för lite sol och vitaminer som spökar här. eller näringsbrist. har ju inte skött min mat som jag ska. ätit mjöl och säkert pajjat tarmluddet som det så låtsas gulligt heter så jag inte kan ta upp ngn näring. säkert däreför jag haft ont i skallen senaste dagarna med. det har bultat i skallen som fan och det har inte hjälp att ta en tablett heller.
fan vilken dålig dag jag har. och JA jag tycker snuskigt synd om mig det själv det gör jag och jag skämms inte ens. haha jag är så osvensk. här är det fan inte lagom här är det extremt synd om mig! jag vill bli ompysslad och omhändertagen lite bara. ingenting känns bra idag. va där det som är fel liksom?

fyra saker har dock inträffat som värmt mitt hjärta lite. ett var ett sms från sara. resterande tre var telefonsamtal från ludde, lisa och lina.

men i övrigt alltså...fy.

uppförande - bordsskick.

det finns ett par saker jag verkligen har svårt att hantera och en av dom är dåligt bordsskick.
folk som smaskar, kladdar och sörplar äcklar mig till den milda grad och säkert inte bara mig. hur man vid ett matbord, så väl på restaurang som hemma, kan sitta och smaska, tugga med öppen mun och rapa förstår jag inte. brist i uppfostran måntro?
en servett i knäet och inget slamrande med bestick, inget överdrivet petande och klagande på maten heller ser jag också som självklarheter. att man heller inte svarar och pratar på i mobilen om den skulle ringa utan avslutar fort och ursäktar. man lämnar heller inte bordet för en cigarett om inte alla avslutat måltiden.

läsetips till de som kanske änner sig träffade: (jag syftar inte på ngn särskilld men om ni känner er träffade som sagt.)
"nya stora etikett boken" av magdalena ribbing

plis, pliis!

vill inte ni också bara känna er så där lagom uppskattade ibland? om det nu råkar vara så att man av en slump är en fruktansvärt snygg, groovie och skön person borde man väl få lite cred för det. jag har inga höga krav men pliiis, nån kan väl typ ge ut en diktsamling tillägnad mig eller skriva en låt, är det för mycket begärt. väntar också med spänning på att någon ska skriva en bok eller göra en film om mitt liv.sarkasmen. dyker upp då jag minst anar det. underbart visst är det. god i love this.har det senaste observerat en sak jag finner lite kul. ni som kännt mig ett tag vet ju hur alldeles sagolikt underbar jag är på alla sätt och vis. ni vet också vilken uppkäftig, tvärförbannad, svärande, elak hondjävul jag kan vara (men ni älskar mig ändå, naaw..). ni accepterar mig med både mina upp och nedgångar, mina humörsvängningar, mina "bra" och "dåliga" sidor, att jag skrattar och gråter om vartannat och fan va jag tycker om er för att vi står ut med mig fast jag är som jag är.(även fast jag oftast är oerhört älskvärd, genom god och framförallt killing snygg!)
det jag ville komma fram till var att alla inte sett mina ksnek lite mer svårhanterliga sidor då vi inte kännt varandra så länge och verkade chockas lite av dessa då dom sdök upp häromdagen. det var nästan så jag föll i skratt ist då jag såg reaktionen som följde efter att jag distinkt uttryckt hur jag kände.
supriiise! vem kunde ana att det var sån edge i emilia?!

blev jag plötsligt ironisk igen? ja.ytterligare en fredag har passerat sen hanna åkte och damn va tiden går långsamt. nu har dock halva tiden gått. nu börjar alltså nedräkningen ist! LÄNGTAR!schitzo said hi, svinet said hi, stondeface said "i'm stondeface".förtvivlad, ledsen, ängslig, glad, alskar, hatar, mår illa, skrattar, gråter. livet är väl underbart.fredagen passerade också utan varken booze eller utgång. kan inte minnas senaste fredagen jag inte festade. kom nästan i obalans nu alltså. obehagligt. skulle gett lördagen ett försök men det klickar inte på en lördag liksom. och om denna helgn blir vit, eller åtminstonne krogfri sparar jag ju in massa kronor och kan festa hårdare nästa helg. ouf, vithelg är inte mig grej.

dessutom gick shoppingprojektet av stapeln igår med får jag säga, mycket lyckat resultat. maggan lyckades faktiskt riktigt bra med att hitta ngt snyggt till mig och jag kände för att rocka upp maggs med en tshirt ist för skjorta.som ett hårt slag i magen. aldrig igen, aldrig igen. plågsamt, smärtsamt, aldrig igen.tänk om det var lika lätt att gå ner i vikt som att inte göra det.tankeställande tankeställare.
vad egentligen här i livet behöver vi för att överleva? mat, vatten och tak över huvudet? vatten, kärlek och tak över huvudet? makt, pengar och tak över huvudet? vänner, trygghet och bekräftelse? en pappmugg, lite sprit och en metro att sova på?
frågorna många och svaren få som alltid.
jag tror man klarar sig utan det mesta. utom just mat vetten och tak överhuvudet. resten är bara lyx, påhitt och överflöd. eller vänner förresten är varken lyx, påhitt eller överflöd. dom ger mig både kärlek, uppskattning och trygghet.  allt man behöver.
resten, kärlek, sprit och pengar klarar man sig utan. även om jag älskar både sprit och pengar.jag undrar nu också. NÄR ska detta vidunderliga grottmans liknande odjur åka ut ur idol?! USCH!


slå ett slag för välgörenheten du med!

folk räddar barn, folk räddar valar. jag undrar nu, varöfr räddar ingen mig!?
jag skulle kunna tänka mig något slags faddersystem kanske. kanske ett band som nu är så populärt, bröstcancer har det rosabandet, jag skulle kunna tänka mig ett mossgrönt kanske om den färgen är ledig. ett konto så klart med insamling till min fördel. välgörenhets fester får gärna anordnas då jag är en vän av fest. dom stora modehusen får gärna ha en klädinsamling (jag drar vä en 38 på överdelar, 29 på byxor och 38 i skor). upprättandet av en hemsida kanske skulle kunna vara något där folk kan diskutera mig och min misserabla situation i forumet och ett galleri med bilder på mig och min utveckling från botten och uppåt.
namninsamlingar på stan skulle kunna vara en bra idé där folk signar på för mitt befriande från ansvar. föreläsningar i skolor om min svåra situation och information till eleverna hur dom kan hjälpa till. bössor i kassorna på ica maxi där folk också kan skänka pengar till mig.

vad säger ni gott folk, klart ni ställer upp för en hederlig medborgare på samhällets botten!? 

självdeciplin sökes!

hoho, när jag undrar när ska jag bli ordentlig? mycket snack och lite verkstad. har med andra ord idag (miss-)lyckats med följande.

- äta mina 5 mål
- äta typ något alls
- det jag ätit har då inte varit nyttigt direkt
- ätit mjöl
- ätit otaliga bitar candy
- ätit endast en frukt/grönsak, nämligen en apelsin

däremot har jag uträttat mycket viktigt vuxenuppdrag. gått till tandläkaren och betalat. jag gillar tandläkaren och jag älskar att få bekräftat för mig då och då att samtliga gaddar är fina och friska. det lugnar den lilla hypokondrikern i mig.

från det ena till det andra. jag tar min här och nu helt ogenerat friheten att dissa två av cheap mondays modeller till den absoluta botten. känsliga ögon varnas!
103893-82103893-81

dessa två modeller kallas pamper och eifeltower och är tveklöst något av det värsta jag sett i jeansväg. jag har gruvligt svårt att förstå den person som glad i hågen köper dessa byxor och knallar ut på stan iklädd dom. de ända byxorna som kan jämföras med dessa två hiskerliga skapelser är väl evisus populära och i mina ögon katastrofala brallor med en logga som ser ut att man har satt sig i årets största fågelskit.
103893-83

jag vet inte om det är jag med min dåliga syn bara men jag tycker dom är fruktansvärda och dom ser patetiska ut. jag som det modeorakel jag är tackar för mig.

peace. emilia.

yes my firends.

ja nu har det ju fatiskt gått flera dagar sen sist så nu var det dags för en ny..

Jag som person:
Snäll
: ja jag är en mycket snäll person. mot de som gjort sig förtjänta av min snällhet vill säga.
Givmild: ja det är jag faktiskt. har kanske inte direkt kapitalet till att skämma bort mina vänner men en kaffe eller en liten kul sak ibland bjuder jag gärna dom jag tycker om på.
Seriös: ja eller det beror på vad vi talar om.
Artig: jag är artigheten själv.
Blyg: som dag och natt. ibland kan jag göra vad som helst utan att skämmas en sekund och ibland blir jag så generad att jag knappt minns mitt namn.
Söt: har sagt det förr och jag säger det igen. söt är inte min grej.
Snygg: snarare än söt skulle jag gissa men jag påstår inte att jag är det.
Generös: jo jag är nog rätt generös på flera olika sätt.
Irriterad: jag? irriterad? jag är personifieringen av irriterad.
Smal: som en sticka, förmodligen går jag av på mitten snart.
Tjock: jag är ju väl medveten om att jag inte är ett fetto men jag lovehandles som heter duga och rumpa i size med j.los.
Speciell
: klart jag är speciell. det är alla. hur skulle världen se ut om alla gick runt monotona utan speciella personligheter.
Målinriktad: nja, tyvärr nog inte så..

sen fanns det också med "10 saker jag är bra på" och "10 saker jag är dålig på" men det var så tråkigt så jag hoppade över det.


styla eller inte styla..?

en tanke som ofta slagit mig är hur skönt det hade varit med en stylist. alla trötta morgonar då man står och stirrar sig blind rakt in i garderoben eller fredag eftermiddag då man förtvivlat försöker matcha ihop en nice outfit väl passande till kvällens festäventyr. studer som dom hade det ju vart så skönt om den personliga styliten kom inskuttande och snabbt och lätt slängde fram en hög med kläder som in i minsta detalj är som skapade för just min body och som går såå bra ihop med mina färger. (i stylistkittet ingår det självklart en gigantisk walk.in-closet till brädden fyllt med chicka kläder, väskor oh skor.) man hade alltid varit gruvligt snygg, men! hur kul hade det varit? vad hände med den personliga prägeln?
nicole riche (som jag valt att använda som tydligt exempel idag.) tillexempel, hur ball är tjejen? inte särskillt balla alls om ni frågar mig. vem är hon, vart kommer hon ifrån och vad har denna lilla människa åstakommit för att ligga på allas läppar?! i princip inget, eller allt. det beror på hur man ser det. det nicole håller sig flytande på är hennes omtalade viktras och akuta garderobslyft. dock har ju förmodligen hon själv knappt med det ena eller andra att göra. nicloe sattes på knark och vatten diet (länge leve kokain, såå kalorisnålt!) och strax syntes hon i armkrok med stylisten från helvetet, rachel zoe, som förvandlat nicole från rebellisk vamp brud till random jetset tjej. nicoles charm försvann i samma ögonblick som hon fick ett par gigantiska svarta glajjor på näsan och en starbucks mugg i handen. förut var hon tjejen som stack ut och körde sitt egna race nu går det knappt att urskilja henne ur mängden av pinnsmala hollywoodhoppor. en av nicoles (yeah right.) senaste idéer var att slänga i lite löshår och färga allt sammans rödbrunt. ingen jätte hit tycker jag och förmodligen inte hennes egna initiativ. ja blir det snyggt och himla chickt med flugor som håller i ett par veckor innan det är mer ute än en isglass på antarktis men hur kul och personligt blir det?
näe, tacka vet jag celebs som själva väljer och vrakar och mixar och matchar!så chickt va, och som grädden på moset, en liten hund!igår mottog jag också ett långt och kärleksfullt mail av min lööv hanna som är ute och seglar på ett av de sju haven. jag blev så glad och fylld av saknad att jag inte kunndde hålla tillbaka tårarna då jag läste vad hon skrev. 6 veckor kvar tills hon är hemma och jag har en kännsla av att jag kommer få slåss med linus om vem som ska få spendera mest tid med henne! :)igår alkoholiserade jag en stund också, efter en hård dag i skolan pinnade jag till systemet för att inhandla en vinare som jag på kvällen åkte hem till maggan för att ta slut på. första gången på systemet. spännande, nja. kul, ja.

träffade igår också min umgängeskrets nyaste tillförvärv, oliver! ja, malins bäbis alltså :) brukar då inte gilla kids men kunde inte låta bli att charmas av den lille sötnosen!
for now. emilia

allt eller inget?

mina amigos skrev upp ett par ämnen häromdagen som jag ska ta upp i bloggen efterhand och först ut är porr. porr som idag är ett ganska luddigt begrepp. idagens moderna samhälle där 16åringar pumpar upp bysten med silikon och 12åringar får anorexia efter att ha kollar hur förebilder som nicole richi och lindsay lohan ser ut, näckande brudar som skakar rumpa, ålar sig och simmulerar sex på mtv. och det sist nämnda passar utmärkt att kika närmre på. för en 50 år sedan blev man generad om en kjol slutade över knäet eller om någon så råkade blotta ens en axel. idag däremot har var och varannan kändis blottat ett boob eller klivit ur en taxi och glömt trosan hemma dagen till ära. på mtv pinnar tjejer runt i (ibland) bara underkläder på kroppen (annars ännu mindre). så nu kommer vi till, vad skiljer en average känsis kvinna, antingen i en musikvideo eller på rödamattan för den delen från en av alla damer i tex moore?
inte är det väl den sparsamma outfiten iaf. största skillnaden skulle jag vilja påstå är titeln och inget annat. för är du skådespelerska eller sångerska ses du inte alls som lika billig om du droppar kläderna än om du är utvikningsmodell. borde det dock inte vara tvärt om?
en utvikningsbrud slopar ju kläderna för att just showa med sin kropp och (förhoppningsvis) få betalt för det medans övriga tjejer på mtv (nej inte tjejerna som jucker mot benet på 50cent, snarare pussycatdolls) vill ha cred för sin musik. men hey! om ni behåller kläderna på kanske folk faktiskt lägger lite vikt vid er musik (som ni ändå inte skrivit själva) och uppskattar er för det ni påstår er vara bra på. men okej, era skivor säljer inte lika bra med kläder på. men vad som är konstigt är då, hur fan säljer killar skivor? dom kan ju behålla kläderna på (hey sexyback justin, put you shirt back on.) och ändå sälja som smör. strange?
ja gränsen mellan vad som klassas som porr och inte är hårfin tycker jag. vad tycker ni? vad är porr och inte?
porr för öronen däremot, christian kjellvander. jag exploderar! med den rösten skulle han kunna sweet talka mig till typ vad som helst. (missförstå mig rätt, tack.)check!

utlovade en avcheckning av önskelistan med och det kommer här.

- mobil (nokia 7390 powder pink eller z610i rosa eller i kris z550i beige)
- lägenhet
(gärna i vasa)
- välbetalt jobb
- bil

- parfym(er)
- en helt ny uppsättning smink (primer, foundation, löspuder, rouge, skuggor, mascara, täckstift..) CHECK!
- cash till en piercing
- ikonpluggar

- stövlar och skor
- nailrapair från trind CHECK!
- nya produkter från dermalogica
- en smörgåstårta CHECK!

- en rosa nano tack CHECK!
- filippa k muggarna i nytt mönster
- ett cd-case
- en lagom stor antecknings bok CHECK!
- stegräknare CHECK!
- läpp förstorande läppgalns
- textilfärg
- enfärgade linnen och tshirtar
(i seriösa storlekar inte små fula julia linnen som knappt täcker magen.) CHECK!

får väl då också lägga till vad jag utöver detta fick.
tidernas roligaste bok uppdraget, drottning silvia tabletter (dialektframkallande, sockersöta skedar, en underbar odd molly kofta, presentkort så jag kan köpa smink. hm, allt jag minns just nu.

tackallihopaengångtill! <3

dagen efter, i flera benämningar.

igår var som sagt den stora dagen för mig, klivet ut från tonåren och det stora steget in i vuxenlivet. eller? det var på det hela taget en bra dag och jag tackar så hjärtligt alla som satte guldkant på denna dag. firade först hemma lite med familjen och sedan gick jag i goda vänners sällskap ut för "en öl". nu dricker ju jag inte öl utan cider men inte fan höll jag mig till en för det. snarare fyra kom jag upp i vilket också är samma sak som att jag blev tankad. somnade som en stock på tåget hem och var minst sagt förvirrad då jag väcktes då vi rullade in på stationen i alingsås och tog cykeln och vinglade mig hemåt. smart drag av mig att ta den där sista cidern då jag visste att jag hade en hel dag av plugg och skola framför mig.."jag mötte svinet, jag mötte svinet och han var min bästa vän.." -hatar inte ni också då man börjar nynna på en låt men inte minns hur den går?jag fick massor fina presenter (bilder kommer) som jag är hutlöst glad över, tack allihopa så hjärtligt! en sak jag tycker var extra söt fick jag av mina tjejer lisa och lina. jag hade ju som sagt efterlyst en lista och vad får jag. en helt otroligt underbar lista! den kommer här.

lista över saker som är mindre bra med att fylla 20:
1.
du får betala spriten själv.
2. tandläkarbesök och sånt är dyrt.
3. akta dig! nu kan du bli kallad tant av små barn.
4. nu kan du inte skylla på att du är ung och dum för nu är du VUXEN!

lista över saker som är bra med att fylla 20:
1. bärs&booze på systemet.
2. nu kan du bli en tjock långtradarchaffis (20år för lastbildkörkort alltså.)
3. nu kan du få a-kassa och leva på andra.
4. nef + random 20-ställen = hetare och mer mogna män.
5. dina vänner kommer oförklarligt höra av sig mer ju närmare fredagen man kommer!

jaa, mina damer ni är underbara!
jag gick och la mig ung, pigg och kry och vaknade gammal, rynkig och med hängiga boobs.

en sak jag tänkt på dock är att det inte är så dummt att åldras. det är ju faktiskt inte som att jag blivit gammal över en natt. jag är dock ingen teen jängre vilket är rätt sjukt. det är nog det ända konstiga som jag inte tänkt på då någon annan jag känner fyllt tjugo. jag borde fortfarande vara en teen! alla andra som fyllt tjugo senaste året gör sig så bra som "vuxna" de har jobb, lägenhet och andra seriösa saker. jag går själv in stenhårt för att glida och slippa ansvar, vilket man som teen kan göra..
dock är det ju nu bara (hejhej, bara!) 10 år kvar tills jag är trettio. vid 30 är man assnygg! kolla bara in angelina jolie, hon är skitsnygg. det ska jag med vara vid trettio.

103893-76


människor i olika åldrar är vackra på olika sätt. vad jag just nu också är helt inne på är livets olika faser och kriser. hemskt intresant faktiskt. undrar om det kommer slå till en ålderskris för mig nu? och hur i sånna fall rider jag ut stormen bäst? har hört att man måste låta krisen hända. förmodligen om jag får nån kris kommer den säkert resultera i en tatuering, ful hårfärg eller  en nospiercing. i vilket fall då man krisat klart så är det vatten under broarna igen och man kan gå vidare. utveckalande dom där kriserna. men nä, jag får knappast ålderskris än. en vanlig kris kan så klart infinna sig men det ska nog gå fint.

jag som teen 
jag som vuxen
103893-77103893-78

den officiella önskelistan -06/checklista

så här ser min årets önskelista ut. imorgon (eller ev på ons) ska jag kryssa för det jag lyckades charma till mig från familj och vänner. samtliga mobiltelefoner kan vi stryka direkt då dom antingen inte finns i sverige eller inte kommit ut eller blivit köpta av 3. får väl knalla runt med min gammle tejpade trotjänare ett tag till. 

- mobil (nokia 7390 powder pink eller z610i rosa eller i kris z550i beige)
- lägenhet
(gärna i vasa)
- välbetalt jobb
- bil

- parfym(er)
- en helt ny uppsättning smink (primer, foundation, löspuder, rouge, skuggor, mascara, täckstift..)
- cash till en piercing
- ikonpluggar

- stövlar och skor
- nailrapair från trind
- nya produkter från dermalogica
- en smörgåstårta

- en rosa nano tack
- filippa k muggarna i nytt mönster
- ett cd-case
- en lagom stor antecknings bok
- stegräknare
- läpp förstorande läppgalns
- textilfärg
- enfärgade linnen och tshirtar
(i seriösa storlekar inte små fula julia linnen som knappt täcker magen.)

facelift.


ni som är uppmärksamma ser att bloggen är hetare än någonsin. aldrig har den strålat som den gör nu och allt tack vare maggan!

hoho, imorgon är stora dagen, ni som är sugna på att överösa mig med gåvor kan få min adress så ni har ngn stans att skicka dom :)

efterlyser fortfarande listornas lista och skulle uppskatta högt och dyrt om någon vänlig själ ville knåpa ihop en lista kanske som födelsedagspresent till mig!


för er som gillar gratis musik och då hiphop inspelat i en etta i gbg ger jag er vikktorius.
 
http://www.speedyshare.com/946184388.html

efterlysning!


jag är, som ni som läser min blogg vet, sjukt torsk på listor av alla de slag. det finns ett par klassiska som cirkulerar runt bland bloggarna där ute men nu efterlyser jag den ultimata listan! längtar tills listornas lista uppenbarar sig och jag får hugga in på den! kanske nån som vill kränga ihop en go lista som födelsedags present till mig?
hjeelp


ja jag vet inte hur mycket eller om jag ens behöver hjälp av något slag eller om jag bara är (som så många gånger förr) är gnällig. är jag det så är jag förbannat bra på det, det är en sak som är säker iaf. nån måste ju vara bra på det med. men jag tor faktiskt inte att fallet egentligen är sådant idag. eller jo gnälla ska jag göra men jag har anledning att göra det. de senaste dagarna har varit förjävliga på olika vis. jag skulle vilja ha en passopp som tar hand om mig och skämmer bort mig. i brst på sånna har jag lisa och lina som värmer mitt hjärta. det är verkligen mängder som tynger ner mig nu, kaos, stress och mycket att tänka på i allmänhet. har suuper mycket plugg just nu och dåligt samvete som en nöt över att inte ha mailat hanna, skämms som en hund.

för att pigga upp mig litet iaf så drägglar jag över dessa puddingar en stund och lyssnar på christer i p3.åh nu var min syster ängel, hon fixade fram lite mat till mig :) taack!

daaagens.


ett par kvicka dagens.. kanske lägger till ett par senare.

dagens:
lämna mig i fred du får mig att vilja vomera - det faktum att min väckarklocka ringde 06.45
utfodra mig innan jag hugger dig i ditt tjocka lår - på grund av extrem morgontrötthet hann jag bara dricka en halv kopp te och gnaga i mig en liiten macka till frukost.
snälla gör det åt mig jag betalar dig - mitt historia arbete.
sötaste kille och källa till lite kärlek - min undebara katt som sover i mitt knä medans jag bloggar.


suckers.


tack svenska folket, tack. jävligt smart drag va. nu tycker ni allt att ni har lyckats va?!
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,908677,00.html


emilia filosoferar.

jaha, som vanligt krisar jag över både det ena och det andra. små saker som stora, små motgångar som stora riktiga. pubertetskrisen som jag snackat om tidigare, shockande, skakande och över. men trodde ni det var slut där? åh då hade ni fel mina vänner. iaf om man vill tro på vad erik h. erikson säger. han tog viss lärdom från freud och skapade sin egna utvecklingsteori. i hans mest känsa bok barnet och samhället kan man läsa både ett och annat uppskakande. idag är det dock uppenbart att flera av hans teorier inte stämmer men grundprinciperna är fortfarande viktiga. erikson menar att varje ny fas i livet ställer oss inför en ny uppgift, om vi löser den bra är det större chans att lyckas i nästa fas. inte nog med den orala, anala, oidipala osv som freud pratade om att man gick igenom under barndom och tonår, neeej då. erikson brer på, han menar på att man går igenom faser hela livert fram tills man dör. visst gör man säkert det men vi får nog ändå för vårt eget bästa hoppas att hans teorier inte stämmer in. gör dom det känns det som att det är kört. nu när jag fyller tjugo inom ett dygn trodde man ju att saker var rellativt klara ändå, redo att kasta sig ut i livet. men sakta i backarna. jag är inne i fas 6. närhet kontra isolering, 19-30år ("yngre medelåldern") i den här fasen är den viktiga uppgiften att skapa ett nära och moget förhållande till en annan människa. alternativet är isolering.
TACK FÖR DET LIKSOM!


förövrigt anser jag att troende är fega. ja utan att skämmas säger jag nu detta. utan att axla riktiga problem på riktiga sätt lutar de sig bekvämt tillbaka och sätter allt hopp till att deras herre ska komma som en skänk från ovan och rädda skinnet på dom när helst det kniper. face the truth liskom, hallå. hur kan en (ofta bara en, miljontals) människa vara så gruvligt naiv att dom fortfarande på ett väldigt medeltida vis tror att det finns en högre makt (eller flera) som har planerat vägen för dom och håller dom om ryggen.? nä det är så barnsligt att jag vet inte vad faktiskt. inse sanningen människor, världen är ingen vacker plats, här gäller det att slåss för det du vill. det finns ingen kraft som skyddar dig mot livets motgångar, det hjälper inte att le vackert och försöka vara till lags för du kommer inte komma till himlen ändå. LEV! slå på stort, ta ut svängarna, roa dig, ta för dig. du har denna chansen på dig så gör det ordentligt!

komplicerat? ohja.

vem kunde ana att det skulle vara så påfrestande att vara människa?
kanske är det förresten där gränsen går till vuxenlivet. ens första hjärtesorg. hela senaste typ halvåret har nog på något sätt varit min gräns. inte bara knipet i hjärtat utan nog förmodligen mer hela karusellen med studenten, arbetslöshet och ansvar och som grädde på moset knipet. man kanske ska försöka se det som spännande ist, en utmaning för framtiden. jag vet inte.ja, jag har ställt frågan förut och jag ställer den igen. förväntar mig inget svar, har dock någon läst kemi och biologi och har svaret vill jag så klart höra men annars vill jag mest bara gnälla.
tänk när jag blir gammal och skriver mina memoarer. 250 sidor gnäll i pocketformat. vilken kioskvältare va!
jo, min frågeställning, kroppen och dess kemi.
vad sjutton händer och vad får det att ske, ja alltså. vad exakt gör en intreserad av en person? och vad gör det inte? för att ta ett exempel, jag har typ träffat en snubbe, han är välldigt snygg (bara det borde räcka?), rolig, öppen, spontan, ja redigt sjysst kille, men magpirret uteblev. varför? sen av andra kan det kännas som man har en fjärilsfarm i magen utan att personen är smällsnygg men kul, eller kanske mindre bildskön men otroligt charmig eller dödssnygg men blåst. skummt som attans vad ens hjärna (hjärta, själ?) fasnar för hos en annan människa.förövrigt, slarvat värre med mjölet på sista tiden än en heroinist slarvar med hygienen.jag vet inte om jag är en tragisk människa. om jag är mer tragisk än andra människor. jag har svårt att släppa taget det vet jag. (missförstå mig rätt tack.). inte svårt att släppa taget så för det har jag gjort snarare lätt att få ångestattacker kanske. äh, jag vet inte.

fast svårt att släppa saker har jag, det är nog få folk ändå som är så långsinta som jag. eller jag var nog värre med det förr men jag är då inte den som ursäktar mig och ber om förlåtelse i första taget..jag vill ha ett eget radioprogram och mitt egna café. inte kombinerat men ni fattar. eller så vill jag inte ha mitt egna program, oförskämmd radiodröm. jag vill göra radio med christer lundberg. utan att egentligen veta så mycket och framför allt aldrig ha träffats så har jag efter långt och troget lyssnande på
christer i p3 nästan utveckalt en hemlig idolkärlek till christer. (som person och program, gillar dock morgan med, men inte lika mycket.) töntigt jag vet. men små tjejer kärar ner sig i darin så varför kan inte jag ha en liten crush på min favorit radiopersonlighet?who am i? det kanske ni undrar eller så bryr ni er inte nämnvärt. det finns ändå två basic sätt att ta reda på hur jag är vem jag är och hur jag känner om mig själv en dag. på en dålig dag är jag tråkig, jag gnäller om allt, jag är ful som stryk, har ful kropp med stor rumpa och tjocka lår, sletet hår, gött ful tjej, tråkig personlighet, jag är way to lång och stor som ett hus, jag borde låsas in pga tråkighet och fulhet. på en bra dag är jag kvinnan du drömmer om, jag är underbar, jag har vackert hår, speciellt och vackert utseende, jag är lång, slank och bootylisious. ungefär så. ja alltså det är så. jag har heller aldrig påstått att jag är enkel.häromdagen ljög jag. rakt uppochner utan att skämmas. jag sa att jag skulle börja mitt nya nyttiga, smala, vackra tränings liv. höhö, gick ni på den lätta? nej träna har jag då inte gjort och igår åt jag tillochmed en pizza. okej, här kommer däremot ett tvättäkta löfte. den dagen jag går upp mot 65-70 då jävlar lovar jag att med fulla krafter sätta mig själv på strikt diet och hårdträning. det är ett löfte! men så länge jag ligger runt 60 så är det bara en dröm från min sida att bli nyttig och smal.

jag tror jag säger godnatt för nu.

hanna kalholm.

 

KAN HANNA KOMMA HEM NU?


hepp.

är jag egoistisk? i vanliga fall är jag nog det inte. idag är jag det defenitivt. kolla bara in dagens datum på min bd. men har inte alla sådana dagar? det tror jag. de flesta kanske inte vill erkänna det men idag är en sån dag.
tycka synd om mig själv dag.
drömmde om glass i natt. helt sjukt egentligen. vaknade och hade årets glass sug typ. måste ge mig ut i kylan sen för att köpa en burk ben&jerrys.

andréa har det bra. hon skulle hem till magnus för att bli ompysslad och tyckt-synd-om. funderar på vilket offer jag ska välja som ska tycka synd om mig. hoho, vänta bara snart knackar jag på din dörr och kräver uppmärksamhet. närå lugn bara lugn. jag ska tröst äta glass sen så det är piano.

ska lyssna på paolo med, det ska nog göra susen minsann. jag smäller av en miljon gånger typ varje gång jag lyssnar på hans skiva. spec last request är underbart bra. texten är fett blödig och man vill nästan vomera men låten är så himla skön ändå. love it, lyssnar alltid en gång extra på den. rewind gör också så jag smälter typ. rösten, mm... gosh! varning! vill ni inte gå och gräma er över hur röst och bild går ihop så kolla inte hur han ser ut. då jag bara hörde honom först tänkte jag att han var het som aldrig förr (jag utgick från rösten alltså) lite i stil med bröderna gallagher möter jude law möter adam brody ungefär. ist fick jag se idol-sebastian möter pete doherty. INTE HETT. besviken blev jag faktiskt.

hoho, sarkastisk och ironisk känner jag mig idag också. ja det är härligt minsann.

nä. hej så länge.

bättre upp.


jaa! jag blev räddad, inte av en riddare på vit springare men väl av ted i hans röda volvo. det dög det också.
vi åkte till ljungbladscafé för lite te och massa prat. hemkst trevligt faktiskt. massa kul folk kilade förbi som linus tillexempel. pratades lite om krök på tisdag, hade vart nice det också. och framförallt nästa helg då det ska firas. både mig och lillerobin som fyllt år. två på en gång, alltså två gånger så mycket fest!

trodde denna stiffa söndag skulle se ut så här hela dagen.
 men iochmed att telefonen ringde och röda volvon skulle komma och plocka upp mig så vare snabba ryck som gällde och på ett kick så jag ist ut så här  passade även på att bränna av ett par posekort. hoho. sunday bloody sunday.  ja visst är jag underbar på alla sätt och vis. halleleluja, tack för mig.sundaybloodysunday.

menlöst? nej, elakt, väl planerat och väldigt taktiskt. vad? jo, införandet av söndagar i kalendern. vilodagen. up my. söndagar är inte vilo dag. söndagar är tristess dag. ångestdag. kanske bakisdag. stress dag. fyllt av händelselösa timmar. inte ens det vackraste vackra eller det skönaste sköna är vackert eller skönt på en söndag. maten smakar inte bra, vatten släcker inte törsten. bara för att det är söndag.

NYHET! paolo nutini, listen, enjoy, love it. denna skottska sparvel har en röst som få. underbart. 

igår gick en filmkväll av stapeln. det var trevligt på alla sätt och vis. stockholm boogie och napoleon dynamite stog på schemat. alla var smälltrötta med av någon mening. blev en rätt tidig kväll vilket var skönt.

att vakna var ju dock inte så skönt eftersom det var idag, söndag då jag vaknade. fan va jag hatar söndagar. det första jag ska göra som enväldig härskare och diktator är att stryka söndag ut almenackan. idag borde jag verkligen plugga. det är så mycket man borde göra jämt. jag borde städa också. och jag borde börja träna, äta nyttigt, klä mig bra, vara trevlig, skaffa ett jobb, bli seriös. damn, jag avskyr seriös. jag vill bara glida. vinna ett par miljoner och bara chilla. aah. men nä, lär ju inte inträffa, får väl ge seriös ett försök dårå. men inte nu och inte i år. kanske nästa år.

spanien verkar inte hända längre förresten, nu är jag inne på london ist. jag och lisa slöpratade om att åka dit i vår ist. hade vart skit nice verkligen. får väl se hur saker blir.

sex veckor kvar tills hanna kommer hem. kom hem nu tack! <3

på tisdag fyller jag tjugo också. lite traumatiskt nästan. då är man inte teen längre. men jag tänker inte bli vuxen för det.

ny blogg att bevka,
erics. gillar hans sätt att skriva.

men nu, fika trydligen, dags att göra sig i ordning och plötsligt en aktivitet söndagen till trots.

for now. emilia

torsk

torsdagen och fredagen var sjukt händelserika. ja senatse dagarna har varit så påfrestande att jag vet inte vad.
sammanfattar torsdagen så där:
tidig morgon (04.45ringde klockan), bilfärd, krock, kaos, förvirring, bil byte, bilåkande, norsk parkerings böter på 500kr(norska), virrande, tattig mat, bil hem, trött plugga.
fredagen tidig morgon. prov. misslyckande. stress. kaos. allt dåligt. bråk. sova. på gång igen. festa. skit kul. allt bra. missat tåg. taxi hem.

ja det var så det gick till ungefär.

att kvällen var så kul vägde upp senaste dagarsnas jobbighet som tur var. dock har jag ett litet dilemma (hej i-landsproblem) ingen av dom mobiltelefonerna jag har kikat på som potentiella födelsedagspresenter finns! fyra olika har jag spanat in men dom finns inte typ. typiskt. jaja kan ju gå med min ihop tejpade gamla nokia ett år eller två till dårå.
fredagens outfit och rejält med posande på toan på respekt.


kom på att jag och lisa fyllekäkade en pizza igårnatt också. äcklig minns jag att den var. jaja, ikväll ska jag kolla favorit movien sthlmboogie i trevligt sällskap.

och förresten- Eet i Emilia står för edge!

stackare.

top 3 namn som bara passar på hundar.
- pontus
- felix
- douglas

svenska almenackans roligaste namn.
- bogislav
- leopold
- holmfrid
- hervor
- tiburtius
- volmar
- desideria
- fingal
- bovid
- alrik
- alfhild


jude law, to good to be true.

när ska mannen tagga ner? han är ju så het att man knappt kan koncentrera sig på minsta sak då man ser honom!

103893-65allt och inget, precis vad det är.

god damn va denna veckan blev stressig helt plötsligt. skulle pluggat som en häst på historian igår, pluggade på halv fart i ren prtest mot att det fanns så lite fakta! hur kan man på komvux vilja att de studerande ska göra grupparbeten, på sin fritid!? det är nog lätt att matcha ihop så alla hinner och kan, vissa jobbar, några har massa kids att ta hand om, en del bor utanför stan.. sjukt pyssligt att få till en tid som passar alla i gruppen. dessutom fick vår grupp skitämnet numero uno att slita med. för min del har det gått kungligt illa alltså. nk prov på fredag med. hej.varför kantades gårdagen av hiphop också? inte lyssnat på sånt på år och dar. satt i skolan i typ två timmar och försökte få ngt gjort (kom ingen stans) och lyssnade på p3 street webradio. väl hemma blev jag gött sugen på att lyssna mer och rotade i arkivet och hittade pstq. kilade senare upp på rummet för att plugga mera (fick noll gjort igen) satte på radion och vad ljöd? p3 live med hiphop only! vad är uppe liksom? i don't get it. kul sak på temat. fått en del komentarer om banksy koben jag köpte och det ligger kandke lite i det. jag ser nog inte ut som någon som lyssnar på hiphop och intreserar sig av streetart. but i love it.sen kom jag att tänka på ett par saker till.
tänk om mitt liv skulle bli en film eller en bok! i regel slutar ju både böcker och filmer bra, undrar hur det skulle sluta för mig. skulle kunna tänkamig något i stil med bridget jones. vill träna men det inträffar sällan, cigaretter, vin, goda vänner och en hel del gråt. dock hookar ju bridget upp med mark darcy som är både snygg och rik. will i ever find myselfe a mark darcy?
onsdag 11 oktober. 58kg, alkohol 0 enheter, cigaretter 0, killar 0.
ja jag skulle nog göra mig bra som bridget. dock i bok två, på spaning med bridget jones, hamnar hon av misstag i ett thailändskt kvinnofängelse, inte något som får hända i min bok eller film!fidelity above all!sa jag förresten att jag ska till oslo en svänga på torsdag? jo minsann det ska jag. rätt spontant faktiskt. maggan ska dit för att kolla på en lägenhet eller något och jag har ändå inget för mig då (yeah right, prov på fre!) så jag beslutade mig för att haka. en smärre roadtrip och kanske lite shopping sitter ju aldrig fel!"i hear in my mind all of these voices, i hear in my mind all of these words, i hear in my mind all of these music and it breaks my heart,,,suppose i never ever met you, suppose we never fell in love, suppose i never let you kiss me so sweet and so soft"

regina spektor - fidelity.
listen, enjoy, love it.fenomenet sångröst har senaste dagarna virvlat runt i skallen på mig. rätt konstigt är det allt. först, att då vissa folk sjunger får man rysningar för dom sjunger så ruskigt bra medans det låter förjävligt då andra öppnar käften. konstig sak 2, hur olika kan ens sångröst och vanliga röst vara?! satt med ryggen mot teven häromdagen och hörde någon bli intervjuad och svarade glatt på frågor med kraxig röst, inte hes utan kraxig som om den verkligen var sån. vände mig om för att få ett svar och såg till min förvåning att det var beyonce! som annars sjunger så ljuvt lät som ett rivjärn då hon snackade. att jag tänkt på detta är att jag de senaste dagarna vart på sånghumör och sjungit med både högt och glatt i allt jag lyssnat på utan att ta hänsyn till att jag förmodligen borde vara tyst då jag inte faller in i kategorin över folk med sångröst.sjunga kan jag inte, sluta röka är jag rätt haj på och nu, projet två, loose some weight! tror det skulle göra susen på alla vis och fronter. trvis inte som det är nu så ett par kilon och framförallt ett gäng centimeter mindre är planen. jag kommer bli fff!livet är allt bra konstigt är det inte? kroppen, själen, känslor, sinnen. vart sitter allt och hur funkar det egentöigen? tillexempel, då man blir kär. vad är det då som gör att man blir intreserad an en annan person. om man tycker en person är snygg som fan, vad i ens egna hjärna är det som uppfattar personens utseende som snyggt? vad i kemin i hjärnan eller själen eller what ever är det som gör att hjärtat klappar fortare då man ser personen och som också gör att man får ont i magen då personen sårar? jävligt skumt egentligen. annan sak rörande kroppen, kemi och genitik. sjukt hur arvsanlagen lottas ut. om jag tänker på mig och mina syskon och då framför allt mig och min syster. vi är som dag och natt. vi är nästan jämn långa men jag öär mer av den klassiska nordiska modellen, ljus hy, blåa ögon och blond. julia däremot är mörkare i hyn, har mörkt bruna ögon och mörkt hår. vi har väl liknande ansikts drag men helt olika ögon och tänder tillexempel. julia har lite tyngre och jag lite öppnare ögonlock. jag har lite glesare men raka tänder och hon har lite spetsigare och trängre bett. genlotteriet är spexigt.


hello my name is emilia and i´m an addict.

addict. lovefool. tillbaka i träsket. malborolight. lugn. utråkad. rökfri. he´s hot. oordning. kaos. instinktiv motvilja mot. tjockisar. >60kg. andra. uppåt. framåt. i need. alderig mer. bur still. dummt. gå nu. trött. sömnig. på det mesta. situationen. klackar. tack. resa. jobba. framtid. ensam. aldrig igen. check. café. lådvin. kläder. grönsaker. gym. löften. enzymer. musik. music. go on. stress. future. love. färg och form. ändra form. nikotin. glädje. skinny. uppförande. ordning. i want. no more. but still. never. other. others. lycka. framåt. jag. centrum. runt. förvirring. alkohool. rush. fool. ändra. filter. ?.

ombyte?

bara lyssnat på gitarr under en längre tid. typ zelmani, cardiganss, mraz.. satt och pluggade två timmar och lyssnade på p3street idag. länge länge sen jag lyssnade på typ hiphop. trevligt återseende(hörande).

finurliga ord.

tänkte på det, kärlek tillexempel. inte som fenomen eller företeelse men som ord. kär-lek. lek. lekar är ju kul icg en kär-lek måste ju vara kalas kul. sött är ordet iaf. kärlek får mig att bli fnissig, inte för att jag är kär men ordet är så gulligt. lyssan på det, kärlek!

en annan sak som snarare är ett mysterium är fick-format. anpassat till vems ficka? ordet kanske inte är kul direkt men det är åtminstonne missvisande. två bra exempel: ficklampa och TP i fickformat. TP i fickformat fick vara med för att jag äger ett sånt och jag kan ju säga att inte ett plagg i min garderob har tillräckligt stora fickor för att det ska få plats. inte heller en vanlig hederlig ficklampa får plats. så, vem bestämde att det skulle kallas för ficklampa och fickformat?!

fick ett smärre tips om ett annat mysterium. det heter ju en gås, flera gäss. men trots detta så heter det en smörgås, flera smörgåsar. varför får man kring gå reglerna helt plötsligt.?

tips på fler ord eller förklaringar. TACK.

Kanna H.

nästan tre och en halv vecka har gått och det är knappt sju kvar. jag längtar! jag vill att tiden ska gå snabbare så hon snart är hemma fast samtidigt vill jag att hon ska ha sin tid på båten med! norra delarna av europa på hösten är ju lagon charmiga så jag hoppas hon inte fryser för mycket eller blir sjuk och att det blir nicigare neråt i europa.
jag vill att hanna ska vara hemma. för min skull och för linus. jag vet att han saknar henne, det märks och själv behöver jag henne med så himla mycket. inte bara som klagomus och tröst då jag är ledsen utan på alla vis. med risk för att det låter som jag favoriserar, men Hanna med stort H behövs i mitt liv. mail-fan har ju funkat lagom bra och jag sms vet jag inte om dom kommer fram men jag hoppas. damn va jag längtar till dagen då hanna kommer hem!!
TRE MÅNADER! eller iaf två och en halv. men i vilket fall som helst så är det så otroligt länge! tänk om det blir spanien för min del i vår, då blir det minst lika länge till.
gaah, kan hon bara komma hem!? NU!
saknar, saknar, saknar!

103893-60


pussar&kärlek. emilia.

vrickad dag den där måndagen.

efter skolan och slappande hemma ett tag åkte jag med papps till regale för att städa stället. slitigt som aldrig förr och as smutsigt så efter ett par timmars spoande och moppande var det strålande rent och jag var dödstrött. sovi bilen hem. halvsov i fotöljen i väntan på mat. mat. halvsov mer framför teven. slappade mig framför datorn (as usual) och msntöntade mig vilket också ledde till dagens äventyr. talades vid med niclas som ville ha sällskap till göteborg för att plocka upp den kvarglömda bilen. signade också upp viktor på en fika med oss. jätte trevligt och också lite sjukt. första gången jag nyktert träffade V since it ended. lite skruvat faktiskt men välldigt skönt ändå att träffa honom. känns som att saker då man träffats verkligen återgår till det normala. men även nu då allt känns lugnt som en filbunke så känns det ändå som fast det är chill så vill jag inte se honom med annan brud det skulle nog ändå kännas i corazonet tror jag allt. men jag tror inte det är något konstigt med det. eller fler än jag känner nog så i samma sits.
då vi skulle åka körde vi hem V också med ett stop för kik i hans bo, lån av film och titt på kollaget han berättat om. till, faktiskt, min glädje var det en bild eller två med på mig från i sommras. var kul att se. ytterligare ett stop tog vi för inhandlande av halstabletter. sen hem och sova! var gött kul att träffa niclas med som man inte ser så ofta längre. it´s a shame för han är chill.

damn va konstigt allt är nu. vad är det som är konstigt då? om jag ändå hade svaret. funderar på att önska mig en lobotomering då jag fyller år. en vecka kvar nu. jag hoppas jag aldrig mer blir kär för hur nice och hur glad jag än var så var efterjobbet något av det värsta i mitt liv. tveklöst något av det allra värsta ever och jag kan inte fatta hur så många som haft värk i hjärtat kan hän ge sig och riskera att bli utsatta för det igen. för mig ofattbart och jag önskar mest av allt att jag aldrig mer i livet ska behöva känna så. aldrig igen. något av det bästa och värsta som hänt mig.

peace. emilia

helgen vecka förtio.

senaste nytt: i natt sov jag fem timmar. det är hälften av vad jag brukar sova. helt galet. borde ta och kvarta nu egentligen en stund. rökstoppet går himla bra förresten. fökte iofs i fredags, var orolig innan hur det skulle funka att feströka, om jag skulle falla tillbaka eller så då men det funkade fint. idag var jag med ludde ute på bensträckaren då han skulle röka och det gick med as bra. känner mig nöjd. braaa emilia. på psykologin förövrigt såg vi en film om barn. typ nyfödda barn och deras beteende mönster osv. alltså barn på bild funkar men live bajar, kräks och skriker dom. väldigt oangenämt. uppförande framför allt.

jag gillar: frukost. varma händer. te.

jag ogillar: barn. panikångest. hunger.

okej helgen som gick.
lätt skruvad helg vill jag påstå. hela veckan var typ helg iofs då jag inte infann mig i skolan på utsatta tider. men på riktigt slog helgen sig lös på fredagen. jag och
maggan hade tänkt genomföra vårt shopping projekt men det blev inte av. ev uppskjutet till nästa helg ist. men i vilket fall som helst. kilade en sväng till andréa för ett glas vin ochihopsnickrande av ikea möbler. sen var det snabba dra hem för dusch, smink, mat och byte av outfit sen iväg på förfest. under förfesten utspelade det sig ett drama. min hoj, min kära följeslagare, blev slulen! mindre oroad av det då dock kilade vi vidare till hotellet som denna afton var fyllt till bristningsgränsen av välbekanta (och också sånna man helst sluppit se) ansikten och kära återseenden. jag var skrattig och glad och tänkte inte det minsta på den försvunna hojen. det var lugnt också för jag fick taxin hem pröjsad av två glada gossar som skulle till grannhuset (en av dom var grannen). vi slog oss ner i köket och satt och snackade både länge och väl om allt och inget och klockan hann bli (i runda slängar) halv fem innan jag kilade över gatan och hem. sjukt flummigt alltihopa med en tuch av den gamla spsp3 andan mitt i allt. galet och kul, men fram för allt, sjukt flummigt.

lördagen började med ett minst sagt dimmigt telefonsamtal varpå jag somnade om och vaknade två timmar senare lagon förvirrad och kollade samtalslistan för att vara på den säkra sidan. jo, det hade ring. rehabilitering och relaxing stog högt i kurs. tre huvudvärkstabletter, otaliga koppar te och några timmar senare kom det en bil och plockade upp mig. vem körde bilen undrar ni då, jo frk hansson som i veckan tog körkort. grattis sara!
kosan styrdes mot stan och en efterlängtad tjejfika på eksteds med favoriter som L&L, hansson och emelie. senare joinades vi också av karo som verkar vara en trevlig prick.
blev en rellativt tidig kväll och jag for hem för ost, kex och vin mys med mor&far (underbara människor, känner dom mycket väl). somnade sent, vaknade sent. hatade allt, vad är vitsen med söndagar!? satt och sunkade i pjamas till 3-4 nångång då jag upptäckte att min mobil var död. väntade samtal och slogs i tre sekunder av panik. fick liv i telefonom, samtal följde vilket utlöste stress. snabbdusch, snabbsmink, snabbfrukost (en banan och lite fil) hopp i kläd, hopp på hoj och ner till stan. där väntade andré. kilade runt och kikade på alingsås ett tag och sen lite käk och dålig komunikation med personalen på kina restaurangen. sen blev det lite mörk så då begav vi oss ut för att kolla in ljus i alingsås. dock är jag lite besviken på årets ljus men det hör inte till saken. efter ljus pinnade vi till gårdscafét för en fika och massa prat. var kalas kul att ses. sen var det tåg för hans del hem och cykeltur för min del.
på det hela tagen en jäkligt nice helg!

förövrigt också så har singel livet gjort gott som aldrig förr på denna donna. aldrig förr har hon varit så jäkla snygg som nu!

103893-57
bilden är från celebworld.

tack för nu. kissesandlöv. emilia

nej det är inte ett skämt. det är en till.

kalla mig besatt eller bara löjlig men här kommer mot alla odds en till.

1, Vad heter du? emilia
2, Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? emilia gillar jag men gillar lite mindre mitt neutrala efternamn, olsson.
3, Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? dom valde mellan emilia och sabina.
4, Vilket stjärntecken är du? våg
5, Vilken årgång är du? den prima kullen av 86or.
6, Vart bor du? i alingsås. litet, sött, nära till gbg. i love it.
7, Bott utomlands? nej. däremot kanske snart, bor.
8, Flyttat antal gånger? en gång endast.
9, Vart skulle du vilja bo? jag vill ha en lya i gbg. fast nu vill jag som vanligt bo ett tag i spanien.
10, Vilken skolklass? överklass. moahah. nä, läser på komvux.
11, Vad vill du bli när du blir äldre? ja det undrar jag med. mitt dilemma i livet.

Utseende
1. Hur lång är du?
175 cm.
2. Hur mycket väger du? close to 60.
3. Hårfärg och frisyr? blont, halvlångt och lugg.
4. Ögonfärg? blåa.
5. Mest nöjd med? nyckelben/axlar.
6. Minst nöjd med? födelsemärken tycker jag är fult och det har jag.
7. Skostorlek? 38-39
8. Glasögon? yes men jag använder dom inte jämt.
9. Gar du några piercingar/tatueringar? jag har tunnlar och en industrial men inga tatueringar.

Favoriter
1. Filmer?
high fidellity, pulp fiction
2. Låtar? just nu lyssnar jag på sophie zelmani, jason mraz och moneybrother.
3. Årstid? gillar hösten och älskar våren.
4. Mat/dryck? vatten, sallad, pasta och ris. mm.
5. Djur? katter. och hästar. underbart tjusiga djur, folk verkar inte fatta hur coola dom är.
6. Färg? svart är klassiskt. vitt rött grått brunt.
7. Parfym? fortfarande gucci, envy me eller sergio tacchini, donna.
8. Tv-program? följer inget program faktiskt.
9. Ämne i skolan? psykologi kanske.
10. Sysselsättning? sova. tyvärr är det nog så.


Kläder
1. Vad använder du just nu för jacka?
en trevlig en från h&m. svart, kort dubbelknäppning.
2. Vad använder du just nu för skor? bruna vintagestövlar.
3. Favoritfärg på kläder? svart vitt grått brunt.
4. Favoritmaterial på kläder? bomull. i like.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? cashmire tröja från boomerang ligger otroligt hett till.
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? i rundra slängar tusen pix kanske.
7. Favoritmärke? men jag har inget favorit märke.
8. Vad har du för byxstorlek? 29-34
9. Vad har du för tröjstorlek? 38 kanske.

Ditt rum - mitt sovrum då!
1. Stort, litet eller mitt emellan?
mellan tror jag.
2. Vilken färg på tapeterna? äggskal tre väggar och mossgrön en.
3. Favoritmöbel i huset och varför? min säng. för där spenderar jag minst 10 timmar varje dag åt att sova.
4. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? en grannes hus och faktiskt en bit skog.
5. Vad gör du oftast i ditt hus? geekar mig vid datorn eller sover.
6. Vem förutom du brukar sova i din säng? vem som helst får inte sova hos mig. senaste har dock en av mina katter legat och värmt mina fötter då jag sover.
7. Favoritpryl i hemmet? vattenkokaren! love it!

Blandat
1. Vad heter din morfar?
alf holmström.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu?
inget alls.
b) Plånbok? kort, kvitton och cash.
c) Handväska eller liknande just nu? kalender, kamera, läppglans, nycklar, plånbok.
3. Vad är du beroende av? cerat, te och nikotin.
4. Vilket land kommer du i från? sverige.
5. Vilken sorts lypsyl använder du? labello!
6. Vad köpte du senast? te igår kväll.
7. Har du nåt husdjur? en hund två katt och ett marsvin.

Grejer
1. Vad har du för plånbok?:
världens bästa smartcase men lagon plats för kort och kontanter.
2. Färg på tandborsten?: vit och rosa om jag inte minns fel.

denna lista verkar lite okomplett tycker jag. bättre upp tack.


listor listor über alles!

jag gör vad jag är bäst på. listor!

One three hill eller O.C: oc, givet.
Ute- eller hemmakväll: utekväll, hemmakväll har man så ofta ändå.
Sex eller mys: svåravalet.
Salt eller sött: salt.
Lyx eller budget: en smooth kombination.
Sommar eller vinter: vinter.
När är du Född: -86
Vad har du på dig en ledig dag hemma: mysbyxan, hoodien och varma strumpor.
Favoritresturang: har ingen favorit.
Favoritfilm: high fidellity
Drömväska: mulberry, bayswater eller brook.
Har du barn: nej.
Födelseort: borås föddes jag i.
Smeknamn: inget, heter emilia, kallas emilia.
Favoritfärg: har ingen all time favourite, men svart funkar alltid.
Drömprins: man, rik, generös. jag är inte petig :p
Har du varit kär: javisst.
Favoritlåt: all time favourite, everybody hurts, REM.
Maträtt: i like thai.
Favoritresemål: nu vill jag till spanien och inget annat.
Favoritblomma: gillar mer gröna bladväxter än blommor.
Tycker inte om: jag vill bara kunna lita på folk.
Senaste sjukhusvistelse: har aldrig vistats någon längre tid på sjukhus.
Favoritdricka: vatten på veckorna, cider till fest.
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: äggskals färgade, en mossgrön.
Vad gör du när du är uttråkad: bloggar och sånt.
Missbruk: bloggen och nikotin.
Vän som bor längst från dig: just nu, ida&caroline i australien.
Vad retar du dig mest på: jaa, det kan jag göra en egen lista till.
Läggdags: i rundra slängar 12-1.
Nagellack: rött. helst mörkt.
Husdjur: 1 hund, 2 katter och 1 marsvin.
Skostorlek: 38-39
Syskon: 1 äldre bror och 1 yngre syster.
Favorit pålägg: ost och solros skott.
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: djurens rätt.
Vilket är det vackraste ordet: vacker.
Bästa bok du läst: älskade marian keyes böcker.
Är du Internetberoende: jag gillar te och cigaretter mer, men ja.
Favoritparfym: gucci, envy me eller sergio tacchini, donna.
Gillar du snö: ja. det är fint att titta på.
När köpte du något åt dig själv sist: i måndags.
Vilken är din bästa egenskap: jag är på gott och ont ärlig. fast framför allt så är jag empatisk.
Senaste pojkvännen: viktor
Vilken film såg du på bio senast: minns faktiskt inte..
Senaste köpta skiva: moby, 18 och the verve, urban hymns
Favoritgodis: choklade. surt.
Studier eller jobb: studerar.
Bästa kompis: hanna andréa, L&L
Innerstad eller liten ort: innerstad.
Favorit bloggar: kolla mina kontakter.

Nytt eller vintage: blandat.

sista minuten tack!

jag tog en resa, vilken som helst? en charter? nej, en egotripp.så här ser ungefär jag ut. fast med smink. och dagen till ära påsar under ögonen och acne. ungefär så här ser jag ut då jag är osminkad och bakfull. gött ocharmig.jag ångrar lite luggklippet. ser ut som ett misslyckat försök att bli söt vilket inte ligger i min natur att vara. har aldrig varit söt (eventuellt som barn) och kommer heller aldrig bli. en bra dag kan jag få till att vara fin, bra exempel balen.men oftast ser jag mest tråkig och kantig ut. kantig är nog en bra beskrivning av mitt utseende. hela jag är rätt kantig. kantiga utstickande höftben som i låga jeans får skav. inte för att jag är skinny då jag inte är det utan för att jag har så breda höfter. höga kindben och breda käkben gör mitt ansikte långt och kantigt. hej och hå vad posetiv jag verar idag då, säkert bara efterdyningar från igår som var en skitdag. IDAG är det andra (glutenfria) bullar som gäller! ikväll ska det festas mina vänner. tråkiga med att festa i alingsås är att det dräller av yngre folk, men vi kan väl minsann roa oss kungligt ändå. vi är ju trots allt både snyggare och bättre än alla andra, moahaha!


gnäll.

idag är jag jobbig, jag känner det själv och förstår om andra tycker det samma för idag har jag varit en pina. vet egentligen inte varför. eller jo, fast det är mest mitt egna fel för att jag skolkade från ett prov. hur kunde jag vara så jäkla dum?! sen har allt annat också gått snett, var jätte fin i håret efter klippningen igår och imorse då jag vaknade såg jag inte klok ut, och inte blev det bättre då jag hade tvättat håret, såg fortfarande inte klok ut och har gått runt med kärring friss hela dagen. det har varit kallt som attans idag med och jag och maggan envisades med att sitta ute och fika idag. det var mysigt men kallt som ett as.
dessutom försökte min mamma ta livet av mig genom att baka bullar. tänk er själva att vakna, allt är knepigt, ful i håret, så pinnar man ner för trappan uti köket och känner doften av nybakade ljumna bullar. klart man hugger in! jag antog då också att dom var glutenfria, inte skulle väl mamma baka något sånt utan att tänka på mig? och ingen lapp stod det heller att dom var bakta på vetemjöl. jag högg in, inte på en, inte på två, utan på TRE! äter i princip aldrig sånt fika, blir en chokladboll på café nån gång då och då men annars aldrig och kanelbullens dag vare ju i går också och ingen bulle åt jag då så själklart kunde jag unna mig hela tre små bullar. talades vid med mamman och frågade för säkerhets skull (efter jag ätit dom.) om dom var glutenfria. till svar fick jag "nä det är klart dom inte är. hade du viljat ha det?" JA va fan tror du själv?! klart jag vill ha bullar, vad tänker du med? och ingen lapp heller, tack mamma. nu sitter jag här och gnäller och har ont i magen av mjölet. himla skit dag.
men för att inte enbart gnälla så kan jag kanske säga att jag har en posetiv sak att rapportera. läget med V känns oerhört bra, snackar en hel del på msn och det är skit kul. han är kul och det känns väldigt avslappnat nu, saknar honom som vän.
ska nog gå och lägga mig strax och hoppas att morgon dagen blir bättre för då har jag ett shopping projekt att utföra och sen äre feezt!

blonda barn leka bäst?

jag är inte barnkär, har aldrig varit och om jag i framtiden blir återstår att se. jag har alltid sagt att om jag skulle råka utvecka moderskänslor så köper jag en hund.
dock har jag under senare tid märkt att mitt stenhjärta börjat mjukna lite, men bara lite. dock ändå till den gräns att jag kan le åt tillsynes söta barn och häromdagen på café såg jag till och med ett kid i kanske 3-4 års åldern och tänkte för mig själv "vad kul att ha ett litet kid man kan gå på stan me doch köpa coola kläder till och gå på café och käka en bulle och busa runt med" mitt i mitt svaga ögonblick blev jag dragen upp ur djupet och räddad av..en bäbis! denna varelse befann sig också på caféet och satte helt utan förvarning igång att skrika för kung och fosterland och gjorde mig genast påminnd om te tusen nackdelar och för mig givna anledningar att inte sättab arn till världen. nej fy, barn är som exotiska husdjur, kan verka roliga och för tillfället en bra idé men vad man inte tänker på är alla nackdelar som att dom växer, man måste städa buren dom bor i och se till att dom inte missköts.  nej jag säger, satsa på säkra kort, go by the flow, skaffa något lätt skött som klarar det mesta själva typ en katt eller guldfisk. mycket billigare i drift också!12 dagar tils jag fyller 20. nedräkningen har på allvar börjat och min kris jag haft följe av har börjat mattas av. nu ser jag nästan fram emot det. det är sjukt att tänka att jag snrt är närmare 30 än 10. sjukt! innan hade jag ångest över att fylla 20 men nu känns det rätt chill ändå.
en sak däremot som inte alls är chill är att jag måste hålla en tight budget fram till skottland och enlands resorna som stundar.
30/10-2/11 far jag och familjen till skottland en svänga för att umgås allihopa, chilla och ha det bra. vet inte vad glasgow har att erbjuda på shopping fronten mer än kiltar och whiskey men däremot 8-11/11 kommer betalkortet gå hett då jag och tjejerna planerar att göra london med stil.
så igår gjorde jag en av det sista lite större ekonomiska utsvävningarna på ett tag framöver och tog mig samman och pinnade till frisööören. hade grymt flyt på drop innen och behövde bara vänta 20 minuter innan det var min tur. 350 spänn smällde det på och det var värt varenda öre. såg ut som jag-vet-inte-vad i håret och kan inte ens dra mig till minnes när jag var ochklippte mig sist! nöjd blev jag iaf med resultatet, och förnyad med, har numera lugg.  dock är jag bara rädd att luggen sötar ner mig lite och gör att jag ser yngre ut vilket jag inteär så förtjust i. fråga två är hur jag ska göra med färgen, om jag ska låta det vara som det är eller slänga i lite slingor och ljusa upp det.. att färga det mer åt det bruna hållet har jag nästan helt lagt på hyllan, trivs bättre som blond..tror jag. åh, denna eviga beslutsångest!

up up and away!

ÅTTONDE I ELFTE då minsann bär det av, till LONDON närmare bestämt. och vilka är det som åker? jo på planet kommer tre glada töser sitta med ett stort flin i fejjan och fjärilar i magen. vilka är då dessa tre? ja, här följer en rebus vilka som åker vilka vi möter och vad vi ska göra :)ja alltså, det är kulan, hjulet och jag som ska hälsa på jonna och johanna med! väl framme ska vi turista, shoppa och bedöva våra stackars kroppar med alkohool :) detta kommer bli ett sant nöje. jag längtar som en häst.den officiella önskelistan -06.- mobil
- lägenhet
(gärna i vasa)
- välbetalt jobb
- bil
- parfym
(er)
- en helt ny uppsättning smink (primer, foundation, löspuder, rouge, skuggor, mascara, täckstift..)
- cash till en piercing
- ikonpluggar
- stövlar och skor
- nailrapair från trind
- nya produkter från dermalogica
- en smörgåstårta
(inte ätit på flera år pga celiakin)
- en rosa nano tack
- filippa k muggarna i nytt mönster
- ett cd-case
- en lagom stor antecknings bok
- stegräknarewhat if..

denna dagen är sjuk. ännu sjukare än den bakvända shoppingturen i göteborg igår där jag nästan kammade noll. för idag, alldeles nyss faktiskt hände det något. jag och min vän eric diskuterade över msn lite framtid, studier jobb osv. då av nån anledning jag kom in på slumpen. detta helt sjuka fenomen och vad som sattes i gång i min skalle var en lång spiral av "täk om"..

tänk om kan verkligen driva mig till vansinne. det finns så många tänk om situationer som OM dom hade inträffat hade hela världen vart något helt annat än den idag är, mitt liv ditt liv hade varit något helt annat eller så hade det inte varit alls för dina föräldrar kanske aldrig ens hade träffats om..

om jag börjar med två stora givna  tänk om som hänt i mitt liv är det då jag bytte skola. skulle gått på östlyckan med valde ist nolhaga. hur hade mitt liv sett ut om jag valt östlyckan? vilka hade jag blvit vän med? vad hade jag valt till gymnasiet? vilka nya hade jag då träffat där?

stort val två var att gå om. hur hade livet mitt tett sig om jag valt att inte gå om? hade jag haft något endaste G i betyget? hade jag kanske fått en flipp och pluggat på som fan? samuel och jag hade förmodligen gått i samma klass då, hade vi då blivit vänner? hade jag genom honom träffat killarna i ingared då som jag lärde känna tack vara att jag gick om?

om lisa, lina och jag aldrig hade börjar umgås den där gången och blivit så tajta som vi nu är, vilka hade jag då umgåtts med nu?

jag blir helt slut i huvudet av detta, TÄNK OM tar kol på mig!

rivstart.

viktig sak som igårkväll slog mig i ansiktet som en kratta i en pilsnerfilm, naturkunskaps PROV på torsdag! bortglömt, bortträngt, bortom allt hopp? damn alltså, men jag har ju gjort kursen innan, jag har detta i bakhuvudet, jag kan det nog om jag i dagarna två lägger ner lite själ.
ska rycka in och hjälpa andréa lite med flyttandet med. tur att hennes amigos sköter det tunga bärandet. jag kan typ sätta upp gardiner och sånt..IGÅR trillade en glädjetår längs min kind. hanna var i hamn och hade internet på båten så vi pratade med varandra på msn och webcam-kikade på varandra. jag blev så glad av att se henne och höra henne att jag inte kunde hålla tårarna.
8 veckor kvar tills hon är hemma.
skrev ett långt mail helt i onödan häromdagen med till henne då jag råkade skicka det till fel adress och det inte sparades någonstans.
vi missar också våra födelsedagar med, kanske kan fira ihop då hon kommer hem!
103893-40gårdagens shoppande gick inte heller som planerat. var inställd på att inte kunna bära alla kassar själv så mycket ville jag shoppa! sjukligt besviken blev jag då det enda jag kammade hem var ett vitt linne och (som jag köpte för att komma hem med ngt alls) två halsband och ett armband. var så där sugen egentligen på smyckerna men nu är jag glad att jag köpte dom, har lite tunnt med sånt just nu.stor lycka # 2 igår! hittade min stav till örat igår! den har varit borta hela sommaren. fick nån gång i början av sommaren en smäll på örat av V och fick ta ut staven för det gjorde så ontoch sen trodde jag den försvunnit för jag letade överallt men hittade den inte. igår innan jag skulle till gbg rotade jag fram en gammal tröja ur garderoben djup och slängde på den. framåt dagen då vi skulle ta kaffepaus på cosmos stoppade jag av okänd anlednig händerna i fickorna på tröjan och vad låg där, staven!

103893-41

kul sak mer igår var att A ringde :)  känns som att denna veckan helt plötsligt kan komma tt bli rätt stressig om jag ska träffa honom, pratade med ted om en fika med, hjälpa andréa med flyttet och plugga. eller plugga ska jag väl egentligen bara göra tis&ons. på fredag blir det väl förmodligen festa med. ja mycket att stå i men det ska jag väl hinna det med.


talades idag vid med denna sköna böna också! JONNA!
103893-42
jorrmen som har flytt landet och passar barn down in the UK. saknar min festis kompis!såg att malin med skaffat BD, räknar med massa söta och turistiga kort från lettland nu! :)

någon förresten som vill köpa en kobratelefon? fullt fungerande, benvit. råkade vinna en extra på en aktion. 550 spänn + frakt. hör av er om det verkar intresant!

om två veckor jämt fyller jag tjugo!


belive it or not

en hel dag har passerat utan att jag har tagit en enda cigg, inte ett enda bloss. ett helt dygn till och med har gått. tog den sista ciggen (på minsta 17 dagar) i lördags natt. hets rökte två på raken, blev skakig i knäna, gick och la mig, vaknade dagen därpå och har inte rökt sen dess. kan inte minnas då jag hade en rndaste rökfri dag senast. jag har fruktat för denna dag, det råkar ju vara så att det inte är första gången jag slutar/tar uppehåll och tidigare gånger har jag mer eller mindre gått under, har förvandlats till ett absinensmonster, smygrökt, hävdad att jag haft kontroll (haha, låter som en alkis!). men nu denna gången ska jag inte smygröka. detta är för min egna skull, ingen annans.
har bestämt att jag ska vara rökfri till åtminstonne den 17de.
att vara rökfri tills den sjuttonde innebär två rökfria helger. hur ska det gå? jag har aldrig festat utan att röka. ever! tror inte det är någon god idé att försöka feströka minsann, bäst att hålla sig ifån det helt. kanske råkar smutta ett bloss bara men då får jag skulla mig själv och det är iaf bättre än att ha egna cigg. jaja, ännu är det bara måndag.igår kom min lil(l)a blogg över hundra sträcket vad det gäller besökare. firade med ett glas vatten och en glass. kände mig tjock och drack ett glas vatten till. kul tyckte jag att se att såpass många har kikat in på bloggen ävewn fast alla kanske inte läser den. förlåt om jag är tråkig med och skriver om till synes ointresanta ting och är sjukligt upphängd på listor av alla de slag. får nog slilla min list frossa med en liten tre av tre.

tre bästa fynden i min garderob (bortglömda och hittade.)
- mina vita puma mys/tränings byxor.
- klänningen som jag köpte som sommarklänning men aldrig använde gör comeback med strumpbyxor, stövlar och kofta!
- raggsockor till frusna tår.

tre bästa fika tillbehören.
- smoothien till glassiga fikan i solen.
- capuccinon till sömniga mysfikan.
- TE! alltid, oberoende av väder och sinnesstämning.

tre saker jag vill äta med mjöl.
- smörgåstårta
- pizza
- wienerbröd, morotskaka och allt annat mumms folk brukar fika på!idag har andréa fått nycklarna till sitt nya bo med så nu har hon kan man säga lämnat skånegatan bakom sig. hoppas att hon är kvar i lyan ikväll och fixar och donar så jag kan kika förbi och ta mig en titt!

for now. emilia

är det.? ja det är det! en listaa!

jag och maggan tyckte att det var dags att ta tag i saker på egen hand. skapa lite ordning så att säga. vi klurade över vad vi tycker är hett eller inte och radade upp ett par saker vi tycker olika och lika om. read and compare. här följer vad jag tycker är hett och vad jag tycker går snett .

Höst - hett
Pasta - hett
Diskreta bilfärger -
snett
Fyllekäk - hett
Diabetes -
snett
Rött vin - snett
Öl - snett
Sitta i baksätet - snett
Färgglada underkläder - snett
Mintgröna väggar - snett
Kobratelefoner - hett
Gästlistor - hett
(så länge man själv står på)
Göran persson - hett
JC - ljumet
Second hand - hett
Filip och fredrik - hett
snusa -
snett
smala slipsar - hett
cityshorts -
snett
sista minuten - hett
Kjell bergkvist -hett
Bakelser -
snett
Yalla - snett
små hundar - snett
duntäcke - hett
damsug-försäljare -
snett
tequila - hett
förkväll -
snett
cykla - hett
skräckkomedier -
snett
mamma - hett
pappa - hett
syskon - hett
korsord -
snett
desperat housewifes - hett
jobba - ljumet

Darin - snett
ipod - hett
mp3 i mobilen -
snett
svart taxi - snett
fika - hett
chips - ljumet
banta - ljumet
rostat bröd - hett
stickat - hett
tevespel -  hett
dataspel -
snett
tarantino filmer - hett
linda rosings självbiografi -
snett
stockholm - snett
göteborg - hett
leopard tights -
snett
ljus i alingsås - hett
kolsyrat vatten -
snett
silikon boobs - snett
matlagnings teve - hett
ebbas veckrevyn -
snett
cosmo - hett
svensk musik - hett
skärp/sjal runt höften -
snett
nina persson - hett
emma andersson -
snett
bootylicious á la j.lo - hett
bengt magnusson -
snett
platinablont - snett

thats all for now.

and here we go again..

hoho, varör inte forsätta på detta spår som jag kan så väl? eeen lista till för tusan!

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
- jag kan spela fiol.
- jag skänker från mitt egna konto pengar till
djurensrätt varje månad.
- idag tog jag rökuppehåll.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
förståelse kanske.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
nej, uppskattar då mitt namn används som det är. med undantag för loffert då, han får säga vad han vill!

Hur var du som barn?
tjock, arg, envis.

Vad tycker du om fildelning?
herro, dela på för tusan.

Varför bloggar du?
det är skönt att skriva av sig ibland när man har mycket på hjärtat. och ibland är det kul att bara skriva massa skit, som nu ungefär!

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
nej, sina vänner kan man alltid i alla lägen lita på. dock håller jag mina vänner väldigt kärt så det är en kombo av kärlek&vänskap.

Vad kan man leva utan?
förutom orättvisor, kvinnorförtryck, fattigdom och hela den vevean så tror jag att man faktisk skulle klara sig perfectly fine utan de flesta moderna bekvämligheter vi omger oss med.

Vilket är viktigast hos din partner?
ärlighet före allt!

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
nej det skulle jag dårakt inte vilja påstå.

Hur ofta lagar du mat hemma?
räknas frukost till mat? annars, inte allt för ofta.

Vad skulle du göra med ett friår?
samma som jag gör nu. plugga på halv tid och glida resten.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
jag gillar olika bitar ur de flesta kulturer. inte fasnat hel hjärtat för någon spec.

Hur svarar du i telefonen?
"ja hej det är emilia"

Är du pinsam på fyllan?
jag tror faktiskt på fullt allvar att jag är ganska städad på fyllan faktiskt.

Hur ser folk dig?
sur, envis, osmart.

Människa som gör dig enbart ledsen?
det finns nog ingen som gör mig enbart ledsen..

Människa som gör dig enbart glad?
ja de flesta av mina närmsta gör mig oftast bara glad även om vi har våra kiv också.

Värsta känslan?
ångest är ju en stark kanidat.

Favorit tv-program?
desperate housewifes & 100höjdare är sköna program.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
vaknar i tid men ändå utsövd. smällgod frukost så man överlever ett bra tag. kanske lite shopping, en fika i solen, gött go förfest och en helkväll med dans och gott sällskap. eller en myskväll med candy och en rulle. alternativt, myskväll med en flarra vitt.

När grät du senast?
ja för ett par dagar sen då jag läste noelbloggen lipade jag som attans

Är du vidskeplig?
nja inte direkt.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
ouf, en hel del. fast jag är rätt nöjd med. mest små saker tror jag. typ mina familjemedlemars personligheter och sånt.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
nej men jag vill pola med kungen, han verkar vara en skön glidare.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
ja det finns nog en hel del jag är för feg för. är i allmänhet rätt feg/blyg tror jag.

Vart går din drömresa?
just nu vill jag till london, sen till spanien.

Vem är ditt drömragg?
i hela världen? robbie eller kjell bergqvist. haha

När blir man vuxen?
i praktiken då man tar studenten.

Vill du säga förlåt till någon?
till alla jag är dålig på att höra av mig till.

Vem är din hjälte?
hanna.

Vad tror du på?
sex,drugs&rockn'roll

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
eh herro, hela mitt liv är som en såpa.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
är man snygg är man lycklig. så, rik svarar jag.

Vad är lycka?
kan man definiera lycka verkligen?

Vilka personer beundrar du?
mina morföräldrar och farmor. simon. jonna och anna som vågat resa iväg själva. andréa. malin med bäbisen. malin som åkte till lettland. mamma&pappa. lisa som är stark. hm, en hel del folk faktiskt..

Vem var din första kärlek?
första stora hette robin.

Vem har makten i ditt liv?
ja inte är det då jag själv. samhället, idealen, media.

Har du någon dold talang?
jag är utananledning rätt vig. och jag kan spela fiol. är rätt grym på sudoku.

Har du mobbat någon?
inte rakt på men ja är nog faktiskt svaret.

Vilket djur skulle du vilja vara?
katt. sova, äta, sova, äta..

Har du någon fobi?
höga höjder och stora folksamlingar.

Vad är det pinsammaste du gjort ?
jag är rätt pinsam i allmänhet alltså.

Har du snattat någon gång?
ja, men faktiskt bara en gång då jag var liten och inte viste att man inte fick ta liksom.


me LOVE listor.

Top 5 Billy

5. Billys panpizza Det givna mellanmålet under mellanstadiet. snabbt, enkelt, relativt gott.

4. Bokhyllan Billy Finns minst en i varje välsorterat hem.

3. Billy Ray Charmören i Son of a preacher man, Aretha Franklins gamla dänga.

2. Billy Davidsson Den bittra polisen i Smala Sussie. Kjell Bergqvist 4life. underbar man!

1. Billy the vision Sommarens, årets, ja tillcohmed kanske det bästa bandet någonsin! Billy the vision and the dancers!