valborg.

här trodde man att man skulle få sova ut va. men näe, då hade jag ju ansiktsbehandling klockan 10 på morgonen. tack för det. 10 i tio var jag redo att hoppa upp på hojen för att fara, men. hojen var ju inte hemma. blev till att pinna med raska steg och tassar iförda flipflops. aj.
skönt med en timmas avslappnande pyssel på salongen dock, cykeltur hem då jag hade glömt hojen där igår kväll.

idag har jag kommit ihåg att ringa mina kära bror och gratulera på födelsedagen. bra jobbat emilia.

idag har också tidernas knas kommit tillbaka från oslo på otippat besök. så där bara så var han i stan igen, det är därför jag skriver så fort nu, för jag ska upp på hojen igen och träffa maggs och hanna. darlings!

som sagt hinner inte mer nu änna va, men fest idag, ja.

pussies.

ge mig.

jag vill ha en bullterrier.

 

sol i sinne.

helg. igår var det massor med fest. egentligen är jag nog lite lite för bakis och hade gillat läget med en hemmakväll men hur mesig är man va? jag ska minsann festa. imorgon är det söndag alltså vilodag, idag är det lördag alltså festdag. nog om det, fest it is.

snart mycket snart kommer det hem massa sötisar till sverige igen med. jonna och maggs! jag längtar.

orättvist.

okej, sånt här händer vl i princip bara mig. det har varit kasst väder i typ två veckor nu. jag har inte heller jobbat på kanske två veckor. vad händer då? självklart så infaller soldag + jobbdag exakt samtidigt! varföör?! sånt här gör mig verkligen irriterad. ååh, jag orkar inte släpa mig iväg och slava. jag tänker kräva extra betalt för att det var sol ute och jag var tvungen att vara inne!

ge mig stålars.nu

näe, jag vill shoppa mera, det var inte nog igår. idag har jag fått skorna bytta också så nu har jag en till varje fot. imorgon ska jag som sagt jobba ett par timmar, ser inte fram emot det, ouf.
varföör har inte jag nån rik gammal faster nånstans som är på vippen att kola och kommer på att hon bara ääälskar mig och låter mig ärva allt i hennes ägo!?

köpte nya kromtabletter för ngn vecka sen också, värdelösa. de jag hade innan var mycket bättre så jag får släpa mig iväg och köpa dom igen innan allt gått överstyr och jag går och blir en tjockis. mardröm i tell you.

men nu blev jag trött här också. får bli en liten powernap innan det är dags för promenad med lisa ikväll!

ciao.

just smilin.

trots att jag två nätter i rad sovit kasst så känner jag mig alldeles lycklig. brukar vara kapabel att döda efter att ha sovit dåligt men nu bara känner jag mig glad. trött och glad. lite hungrigockså. ska nog knapra i mig lite joghurt (stavas?) sen ska jag på promenad med baccus. ska lämna tillbaks en movie som vi såg på igår hos lisa. kollade på the texsas chainsaw massacre the begining. jag blev i vanlig ordning alldeles mörkrädd och fick skjuts hem för jag vågade inte cykla. hur feg är man egentligen? det är bara på film, i know that. men ändå blir jag så skraj. men framförallt, jag vet mycket väl hur rädd jag blir och ändå kan jag aldrig låta bli att se skräckisar!

snart, mycket snart är det helg också, halleleluja. på freitag är det badtaste tema på tallis. varför vill man egentligen fula till sig? äh, skit samma, det är as kul. i wont be a pretty picture.

imorrn ska jag vara duktig också, jobba står det alltså på schemat. ack så jobbigt men oh så trevligt med cash.

image75

baccus.

dagens shopping.

turen till allum resulterade i:

image66 


sommarklänning, indiska.

 

peeptoes med kilklack, johanssons



jenaskjol med stretsh, vero moda

   

nagellack i korallrosa, h&m
armband, indiska



förövrigt la kossan i kassan ner två par högerskor i min kartong så jag måste släpa mig iväg och byta ena skon imorgon. sak värd att nämna nummer två är, kjolen kostade bara 50 spänn, fynd i call it! köp en du med.

topmodel.

imorrn är det dags igen för topmodel. mucho spännande att se hur det kommer gå för mina två favoriter melrose och caridee. jag håller iaf tummarna för att de fula tvillingarna ryker så snart som möjligt, klarar inte av att se deras fula nunor länge till i programmet. och were the fuck tog alla bråk och all bitchighet vägen?

image63

melrose (och eugena.)

image64

caridee (och en av de fula tvillingarna, amanda.)

back from hell.

allum, lika vidrigt som vanligt. däremot hittade jag ett och annat att trä på kroppen och fick också alltså lugnat mitt shoppingbegär lite. har inga bilder just nu på det jag kammade hem men det kommer om ett. nu ska jag på ett hemligt uppdrag. ciao.

knas.

efter en på sätt och vis vrickad helg med alldeles för mycket av det goda så borde jag inte varit så pigg i söndags som jag var. men ja, det tog ut sig igår. mådde bakis hela dagen. varför en dags försskjutning på baksmällan?

igår lyckades jag också se på en film i trefvligt sällskap. är kass på att lyckas se filmer så där planerat. om det råkar gå en på teve just då jag sitter och kollar kan jag kika men att ta mig an projekt som att se nya eller relativt nya filmer händer sällan alltså. men igår då så lyckades jag igen. alpha dog it was på schemat. rätt sjyrr antar jag. helt klart värd att se iaf. akta komplex faktorn bara. alla tjejer i filmen är typ 1.80 och pinnsmala. men det är lugnt, precis så ser jag också ut i minikjol i kalofornien också. synd bara att jag är fast i jenas i alingsås, sverige då. hrm.
   



nu ska jag pallra mig i väg till allum (som jag skyr som pesten egentligen.) med min kära mor som väckte mig och undrade vad jag sysslade med. vad tror hon liksom. inte sitter jag och väver mattor direkt, sover så klart damn it! var bara att pallra sig upp och göra sig klar för en tripp mot shoppiiing! trött trött.

upsidedown.

snälla maggs har nu åter igen tagit sig an min kära blogg och dess utseende. thank god. just nu lite provisorisk look, vet inte än hur jag vill ha slutresultatet. den som väntar på ngt gott..



dålig nyhet: jag tror min katt är sjuk. min fina alldeles egna katt max. han har vart alldeles hängig i ett par dagar, bäst för honom att han blir frisk på stört!

image58

Facelift.

tjih.
Em. var så godtrogen att hon gav både login+pass till maggan.
varför?
Dags för en facelift.
Håll dig i skinnet en timme eller tre.
just watch me!

/ Maggs.

my mysterious obsession.

den har väl alltid till viss del funnits där. jag vet inte varför. tror, eller förresten, jag vet att jag inte är ensam om det. vad svammlar jag om idag? min stora svaghet för killar som sysslar med musik. vad är det som gör dessa män så mycket hetare än andra?
spelar oftast inte så stor roll om det är sjunga, vända plattor eller spela gitarr han kan. hett hett hett. sista tiden har dock min obsession växt sig starkast för dj killar. oavsätt vem som läser, nej jag tänker inte på någon speciell, det var bara den speciella dj hetheten som vaknade.

varför är man så galet svag för killar med feeling för musik?

image57

offentlig uppmaning!

maggs!! styr upp din blogg, update tack. antingen fåru sköta uppdateringen bättre eller så fåru ringa hit varje dag och bekräfta att du hare bra. uppfattat!?

sen fåru rädda designen här också. den är tjusig men jag är sick and tired på julrött osv! fixa!

seriösa cravings!

nu börjar det bli jobbigt alltså. har tänkt en hel del på det de senaste dagarna men jag försöker förneka det och tänka på annat. men snart går det inte mer alltså. snart brister det, snart tappar jag allt. jag måste få shoppa!!

jag vill ha allt!
ny jacka, jeans, sjalar, skor, tröjor, linnen, smycken, smink, toppar, bikini, sandaler, undies, byxor, kjolar allt allt allt!!


  

pound like a drum.

satt och lyssnade igenom lite bortglömt musik på datan. en mapp med massa lösa låtar som inte direkt hör hemma nånstans och blivit liggande och fallit ur minnet. waaah! den känslan. ni vet den känslan. då man hör en riktigt bra låt. då det känns så där i hjärtat, typ samma känsla som när man är kär och får träffa just den personen. man liksom känner rytmen, pulsen takten rakt in i hjärtat.


inte utan min teve.

eller iaf inte ikväll. jag är ganska kass på att se på teve, lyckas aldrig följa serier eller se intresanta program jag sett reklam för. glömmer helt enekelt av det. men ikväll minsann sitter jag klistrad! roomservice hos carolina gynning! måste ses helt enkelt!

och mera teve nyheter! av en ren slumt faktiskt så satt jag och en kompis och kikade på teve och snackade igår kväll då vi plötsligt upptäckte att det uppenbarligen var säsongspremiär för ugly betty, how nice!

ikväll blir det alltså busy, ska hinna se roomservice och så är jag medbjuden på 50års kalas hos en vän till mina föräldrar. låter så där spännande men alltså, gratis mat och vin. vem tackar nej liksom?

 

still laughing.

rår inte för det, tycker fortfarande att stenmark är rolig.


  

alegría.

inte mycket har hänt sen sist. jag är dålig på att uppdatera. bärsen och vinet från danmark smakar som det ska kan jag lova. helegen har vart utmärkt. jag har dansat, kanske inte i neon men i glädjeyra! solen skiner, jag är insmord i solskyddsfaktor 30 typ. hoho. näe skämt och sido, det är mucho viktigt att skydda sin hud. jag vill inte vara rynkig och sleten vid 30 liksom. eller få hudcancer för den delen.

BUS och solskydd i kombination, vinnande. längtar tills det är helg igen, får inte nog! snart öppnar TH sin sommarute servering. dansgolv utomhus. njutning! fast det kanske får bli lite varmare nattetid för det. men snart!

skriver och funderar så mycket mer då allt inte står rätt till. sista tiden har allt varit så bra och det är väl kanske därför jag skriver så sällan nu. väldigt sällan jag funderar över problem i varierande skala. är väl för glad för det bara.

klart inte exakt allt är toppen. fotfarande för lite cash (alltså ja, jag är fortfarande jobblös.) så klart det är ångestframkallande och jobbigt men det fungerar ändå. ibland är det ju svackigt. jag vet fortfarande inte vad jag vill göra i livet osv men på ngt sätt så fungerar det ändå. har mina fina vänner som stöd och bollplank. ni är guld.

just nu är jag så hungrig också, förmodligen för att jag är så sugen på att grilla. äh, just nu får lite youghurt räcka.

ciao. /e.

dagstripp till dk.

igår var det roadtrip och landsflykt som gällde. tidig tidig morgon pakcade vi in oss i luddes bil och for. destination, danmark. uppdrag, köpa öl. tog färgan från gbg över, tre timmar att slå ihjäl, värre hade det kunnat vara. ludde blev tagen av speldjävulen och vi fick släpa bort honom från maskinerna. typ. mikael och max hade enklare att hålla sig från att spela upp allt dom ägde.

  

väl i danmark var det inte kul. det låg ett os av skitlukt överallt i fredrikshavn, unplesent! stan var för den delen hemskt tråkig också. lunchade på ett flottigt (fett inte flådigt alltså.) litet hak och sen begav vi oss för att inhandla alkohool.

X antal hundra kronor fattigare, ett lass öl och vin rikare och det var klart! nu hade vi dock 3 timmar att slå ihjäl innan färgan vi skulle med skulle gå. vi tog sikte på skagen. jag var trött trött i bilen och somnade hela tiden och varje gång knuffade ludde på mig och skällde för att jag sov (jag satt fram och skulle agera sällskap.) försökte allt vad jag kunde att hålla ögonren öppna men det bara gick inte, soova!

  

skagen var blåsigt och vackert. efter en promenad på stranden så var vi betydligt mycket piggare och våra skor betydligt obekvämare pga av sand som nästlat sig in.

in i bilen och kurs mot färgorna igen. båten som tog oss hem var mysigare än den vi åkte dit med. vi käkade lite mat (överpris ofcorse!) och ludde fastanade åter igen vid en enarmadbandit. framåt 9 tiden meddelade mikael att det var dags för lost. guud så tråkigt, inte ens på en himla spritbåt kommer man undan lost. i en lite lugnare och mer avskilld del av båten fanns det ett teve spel (wohoo!) och stora teveskärmar. bekväma stolar och soffplatser också. jag hittade ett hörn med en soffa där det knappt satt ngt folk, myste till det så gott det gick och fick lite sömn iaf.

ludde måste spelat bort en himla massa stålars för plötsligt kom han ångande och jag vaknade av att han rotade i min väska efter cigg. hittade det han letade efter och vände raskt och tågade iväg igen. jag somnade om. sen var lost slut och mina tre resevänner kom och satte sig vid mig (tack för att man inte får sova i fred änna.) vi satt och halvsov allihopa tills vi kom fram till härligt vackra göteborg. jag och ludde tog en sista cigg på båten och stog och kollade in gbg och alla lampor. verkligen vackert om natten.

en liten bilfärd senare var man hemma och äntligen fick jag sova! trots en massa bortslösade stålars och en lång uttröttande dag så var det himla kul! tack för det fina sällskapet grabbs.

angelique&emmy.

jag har en vän som är så underbar och bra. i pitty you all who dosent know her.

image41

spring time.

jag tror att trots att det kom vinterväder med snö igår så klammrar sig våren fast i en. i can feel it änna.

påsk.

wawa, påskhelgen har varit till belåtenhet för min del, tvär nöjd. alltså så festade jag rätt mycket. i torsdags bar det äntligen av till gbg för att kika på laleh. är så nöjd med spelningen, den var så mycket bättre än jag hade hoppas på!

  

sen kom fredagen och då var det dags för en skön hemmafest här i krokarna. förfesten bjöd på mer sprit än vad min kropp egentligen nog behövde, men jag var glad glad och mådde som fisken i vattnet. kvällen flöt på med en hel del kul folk som man inte stött på på ett bra tag. sen vare högtid att sova och vi drog till mig för kollektivt pjamaskalas.

  

sen kom lördagen och då vare bara på't igen. förfest med bål och skrål hos mickan och sen in till stan för en sväng om på hotellet. ended up på en efterfest så klart men massa prat och en ny hobby, dj;ing. tror det kan bli ngt där alltså.

  

sen så har det ju inte varit vilken vecka som helst heller, maggan har ju vart hemma! så kul kul!

idag är inte heller vilken random måndag som helst, nej idag ska jag och rida. japps så sant som det var sagt, har inte ridit på kanske ett halv åt nu och innan dess hann det gå minst lika lång tid så jag räknar inte med några högre skolor direkt, är glad om jag lyckas sitta kvar!



på bilden så är det min gamla häst sissie, tyvärr är det inte på hennes trygga rygg jag ska skumpa runt, nu äre bara att hålla tummarna att jag inte flyger av eftersom jag säkerligen får rida en stor häst! oh, jag vill ha en ponny!

ja ciao så länge sötisar. /E.

knut.

min tidigare storfavorit enzo har fått konkurrans av isbjörnen knut!

image27

så var det dags.

idag torsdag, dagen alla (typ alla iaf) ska festa mycket och länge medans jag själv ska och se på laleh. så klart kommer det också bli jätte kul, det är ju faktiskt min julklapp! fick spelningen i present/julklapp av bror min som också är den jag ska gå med. ska bli jätte kul faktiskt men det lockar så att gå ut och dansa med dom andra också, hade varit skiit kul det med! men, det kommer ju alltid fler festkvällar som bekant.

imorgon däremot då ska jag minsann festa till det, hemma fest ftw!



och så bara måste jag bjuda på denna.

halleluja, news!

okej jag är glad glad! min älsklings site aftonbladet förser mig dagligen med matnyttig fakta om vad som händer i världen och framförallt då kändisvärlden. nu precis läste jag att mina favvo brudar gynning&berg ska leda idol turnén i år. räkna med att jag kollar!

image22

kul nyhet del 2.
the hives medverkar på timbalands nya platta, pretty coolt tycker jag själv.

 +  

maja, jag var tvungen!

UTSEENDE 
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[/] Jag blir lätt brun. (alltså, mina ben är dömda att vara vita 4ever men överkroppen får rätt lätt färg.) 
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[ ] Jag har haft/har tandställning
[x] Jag har glasögon/linser. 
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. 
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[ ] Jag har mer än två piercingar. 
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 


FAMILJ 
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[x] Jag har rymt hemifrån. 
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån. 
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop. 
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. 
[ ] Jag vill ha barn nån dag. 
[ ] Jag har barn. 
[ ] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB 
[ ] Jag studerar. 
[ ] Jag jobbar. 
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet. (då jag gick i gymnasiet.) 
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor. 
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol. 
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. 
[ ] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER 
[ ] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion. 
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. (när bambis mamma dööör!) 
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[ ] Jag har limmat fast min hand i något. 
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA 
[ ] Jag föddes med en sjukdom. 
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[ ] Jag har brutit ett ben. 
[ ] Mina tonsiller har tagits bort. 
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. 
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor. 
[ ] Jag har haft/har astma. 

RESANDE 
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag. (alltså om jag åkte med eller kört själv?) 
[x] Jag har flugit. 
[x] Jag har varit i Sverige. 
[ ] Jag har varit i Asien 
[ ] Jag har varit i USA. 
[ ] Jag har varit i Afrika. 

EFARENHETER 
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[x] Jag har sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[ ] Jag har varit i ett casino. 
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. 
[x] Jag har gått ?skinny dipping?. (nakenbad) 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. 
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
[ ] Jag har krockat en bil. 
[ ] Jag har skidat. 
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[ ] Jag har sett norrskenet. 
[x] Jag har suttit på ett tak på natten. 
[ ] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi. 
[x] Jag har ätit sushi. 
[ ] Jag har åkt snowboard. 

FÖRHÅLLANDEN 
[x] Jag är singel. 
[ ] Jag är i ett förhållande. 
[ ] Jag är förlovad. 
[ ] Jag är gift. 
[ ] Jag har varit på en blind date. 
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. 
[ ] Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. 
[ ] Jag har skiljt mig. 
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. 
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 

SEXUALITET 
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. 
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[x] Jag har blivit kysst i regnet. 
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person. 
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson. 

ÄRLIGHET 
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[ ] Jag har smugit ut utan lov. 
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[x] Jag har struntat i ett prov. 

DÅLIGA TIDER 
[x] Jag har druckit alkohol. 
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. 
[ ] Jag kan inte svälja piller. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression. 
[ ] Jag tar mediciner mot depression. 
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi. 
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. 
[x] Jag har vaknat gråtande. 

DÖDEN 
[x] Jag är rädd för att dö. 
[ ] Jag hatar begravningar. 
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. 
[ ] Någon nära till mig har begått självmord. 

MATERIALISM 
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn. 
[ ] Jag äger två iPod eller en mp3-spelare. (jag äger 1 ipod, vadå två för fan?) 
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga 
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M. 
[ ] Jag samlar på serietidningar. 
[ ] Jag äger något från Benetton. 
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
[ ] Jag äger något från Diesel. 


RANDOM 
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. 
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
[x] Jag ser på nyheterna. 
[ ] Jag dödar inte insekter. 
[x] Jag svär ofta. 
[X] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson. 
[ ] Jag betalade för min rington. 
[/] Jag är petig med grammatik. 
[ ] Jag är en sportfanatiker. 
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[ ] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag vet hur man skjuter. 
[/] Jag är kär i kärleken. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[ ] Jag är bra på matematik. 
[ ] Jag tror på spöken. 
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ?Borta? 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs. 
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[ ] Jag älskar mörk choklad. 
[ ] Jag biter på mina naglar. 
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. 
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. 
[x] Mina svar är ärliga.

varforr?

lokalpatriot - okej. nationalpatriot - inte okej.


eller hur tycker ni? det verkar iaf som att detta är den allmänna uppfattningen bland folk. hade vart kul att höra era åsikter.

sneella.

jag längtar, saknar, önskar, drömmer. saknar människor, tiden och värmen. önskar och drömmer om att det kommer bli så härligt igen. glassa, glida ta det lugnt. inte ett moln på himelen, inga besvär. bekymmerslöst. ibland var himlen mulen och problemen många, men det är inte det jag minns bäst. sommaren som gick, den var så bra. är nervös att kommande inte kommer rulla på samma sköna väg. men jag önskar, hoppas, längtar och vill att den bli det och kanske tom ännu bättre. önska kan man ju alltid.

J.S

jan stenmark vänner och andra, är en hemskt lustig man.

image20
image21

reverse.

fortfarande uppiggad av vårvädret dock är hela veckoplanen som jag så fint hade planerat ändrad. klippt mig som jag häromdagen planderade in hanns aldrig med, slingade och ljusade upp håret lite i stället. inget jobb imorgon heller för den delen och ingen danmark på ons, uppskjutet en vecka men vad gör det! still laleh dock på tors vilket också innebär att jag missar allt festande som folk planerar på hemmaplan.
är trött trött av att ha varit ute och kilat hela dagen. lunchat med magnus idag och hunnit med en fika med diverse löst folk jag hittade på gatan(typ).
måndag, så långt till helgen...

jag gillar läget, skarpt dessutom.

maggan är hemma, solen skiner, kanske en picknick som plan. vart på AB och lyxat, disken är fixad, köket lite lätt städat. kan man kräva mer? hm, har en ordentlig att-göra-lista som jag borde ta tag i men ooh, inte idag. imorgon ska jag jobba, onsdag bjuder på en tripp till danmark och torsdag blire laleh på konserthuset. ah. njuta njuta.