afton.

jag vill ha en egen dator. är hemma hos mami&papi och lånar deras. betalt räkningar och kollat folks bilder sen helgen. F.E.S.T.
ikväll är det mer fest. får ta mig tid för att göra något vettigt här en annan dag. nu ska jag hem och sminka mig.

nyår snart. vad kommer hända? var ska man vara? hur ska man klä sig? hur mång aliter skumpa ska man hinka i sig? frågorna är många, svaren få..


<3

godfortsättning.

julafton är klappad&klar, gick relativt smidigt alltihopa, fick massa najs saker som tex en teve (wihoo!) massage, filippak muggar och lite övrigt plock till hemmet, några böcker och lite annat smått&gott.
ätit massor med smarrig mat och en och annan godisbit med.

men nu, nu ska det laddas för juldagsfesten som går av stapeln ikväll! förväntningarna har laddat upp sig själva, jag som inte gillar att ha höga förväntningar inför saker. tror det kommer bli en hemskt trevlig kväll iaf, förfest med trevligt folk så det kommer nog bli bra!

ska packa ihop mina klappar och ta med dom hem, försöka få igång teven och kanske se en film. sov rätt kasst i natt i en himla gästsäng så lite vila kan behövas!

<3

luj dog.

24december igen. vaknade av att pappa ringde och sa gooooodjul. pallrade mig upp för en dusch och så kom mamma och hämtade mig, hem till huset för en smarrig julfrukost. som jag längtat! det är såå många timmar kvar till klapputdelning här hemma. suck.

image366
bild: absolut stulen.

classy!

EN dag (kväll/natt) kvar tills det ska yra julklappspapper omkring mig. räknar med en julklappshög så stor att jag kan göma mig bakom den. minst.

godjul hälsar också linda rosing, eller bionda som hon ville kallas i en vecka eller två. kanske något för juldagsfesten?

image365

porr eller ponny!?

underbart inslag i p3s pang prego idag, söndag.

porr eller ponny var det ja. följande namn, är det en porrstjärna eller en my little pony?

cherry treats
love melody
honey rose
ruby lips
chocolate delight
sweetie pie

porr eller ponny?

 

dan före dan före..whatev.

det är pytte få dagar kvar till självaste julafton, helt galet faktiskt. men galnast är nog ändå den totala saknaden på julkänsla. nu har jag duschat "hemma" och möttes av en glad överraskning, nämligen mamma som höll på att baka lussekatter till mig. helt sinnessjukt gott och jag har inte ätit en enda än i år.
vägrar duscha hos mig tills slangen och det är bytt för det ser äckligt ut. C hade som förslag att typ klä slangen i plast men nej. cyklar hellre hem till mami&papi så får jag lite motion också.

jul bjuder på mängder med fest med så jag hade tänkt ta hojen till systemet och fylla på förådet men så fastnade jag här som vanligt. skulle fått till frissan med och klagat lite på att det östes på med för mycket slingor. hm, kanske hinner kanske inte. annars är det ju en dag imorgon med.

i vilken hårfärg gör jag mig bäst?

   elleeeeeer..   

konverterat.

sug på denna karamellen. den trogna försvararen av det blonda släktet har själv fallit i gropen och gått över, om än bara tillfälligt, till den mörka sidan. men, hårfärgen säger inte mycket, jag är fortfarande blond i själv&hjärta!


on my own.

flytten gick av stapeln och frånochmed i lördags bor jag numera själver. är "hemma" eller vad man nu kallar det, hos mamma&pappa alltså och lånar datan och teven en sväng. genast blev jag också påmind om varför jag flyttat, stark bidragande faktor, min egocentriska syster.
har en hel del saker kvar här, kan ju inte få ihop allt på en gång.
nu ska jag nog och investera i lite mat. eller candy, eller något annat av värde.
har som plan att åka och köpa klart mina julklappar denna vecka med, typ på onsdag. blir nog något litet till mig själv med, som en nyårsblåsa kanske?
imorgon händer det också grejer, men det får ni vänta med att se...

nu ska jag fly hem till min säng och min radio. känner mig helt isolerad utan teve&data. tur att det snart är julafton!


jo. en rapport i bilder.

   
say goodby to this. and to this. and hello to thiiiiis!!

image357

steve carell, man kan inte undgå att falla som en fura!

ytterligare en bok till ända.

jag vet inte om det är jag som är känslomässigt labil just nu eller om det bara är så att boken var välldigt välskriven och medryckande.
har i flera dagar vart orolig och nervös i kroppen. bedrog han sig fru? mådde bäbisen i magen okej? personerna i boken kom att stå mig nära och sida för sida oroades och gladdes jag åt deras vardag och tillhörande bekymmer.
eller var boken bara en ursäkt?
nu när boken är slut (och den slutade lyckligt, så klart) men ängslan och oron ligger kvar och skaver i min kropp.
jag finner ingen ro.
trots vänner omkring mig är jag aldrig lugn, min mun ler men under flinet finns något annat.

kolla in detta or..få en fågelskit i håret.

trillade runt bland bloggar och annat krafs, klickade runt och kikade på kläder och skvaller. men helt plötsligt fick jag syn på något. det var inga kändisar, inga fancy smycken, ingen musik. det var RUT!
en superskön sida om hunden rut och hennes polare. helt fantastiska bilder, jag är såld!

kolla in
krutrut!

nu jäklar!

ja nu jäklar, nu har jag värme i lägenheten, allt är fixat, städat maniskt i flera timmar så nu, nu är allt klart för inflytt. förutom en ynka liten detalj. jag har inte packat nånting alls. allt står på sina platser helt orört i mitt älskade rum utan en tankte på att bli nerskyfflade i lådor och släpade till en annan del av stan.
ja en sak till. jag har fått ett nytt hood. har inte riktigt tänkt på det tidigare men så är det ju. undrar om det pågår några vilda gängbråk i det nya hoodet?

grattis på lucia (eller vad man säger.)

idag är det lucia. tror inte det kommer påverka min dag nämnvärt. däremot ska jag till vårdcentraslen nu och lämna prov. ett steg närmre frisk och jobb. vilket också betyder, ett steg närmre slutet på min göttiga ledighet jag drabbats av. jag älskar att inte jobba och jag skämms inte för det!!

måla mera ska jag med göra. måla fönster för att vara exakt. och packa ner mitt rum. fy fan, som att ta livet av en kär gammal vän kan tyckas. men utan ner pack finns ju inget att packa upp i nya boet. så nu fick jag bråttom!

image353

emilet&juliet.

idag var vi vänner i flera flera minuter. och snygga också frmaförallt.


pretty biiird.

idag har jag kollat på hitchcock rullen fåglarna. jag rekomenderar den inte till någon alls så vida ni inte gillar svingamla filmer oförskämt skabbiga effekter.

image349

pangibygget.

snart kommer frk lök hem från solochbad och då är det dags för det årliga pepparkakshusbygget!

image346

 

dreams..

översov idag igen. eftersom jag inte har något speciellt att gå upp till så har jag inte försovit mig, mest bara översovit eftersom jag sov så himla länge.
och vad hände då jag sov, jo då var det dags för hästdrömmar igen. idag drömde jag bara pyttelite om sissie, mest om andra hästar och inatt tyvärr inte bara fina hästar utan lite mer sjuka hästar. hemskt äckligt.

image345

min fina sissie ponny!


hopplös, sömnlös.

igårkväll kunde jag bara inte somna. låg och vred och vände på mig i flera timmar. gjorde upp inköps- önske- och to dolistor i skallen och då dom var sammanställda, färdiga och prydligt sorterade i skallen  tog analysen vid. vad jag avskyr att ligga sömnlös och bara tänka. vänder och vrider på allt som korsar tanke banorna. vad ycklig jag var då jag vaknade och insåg att jag faktiskt tillslut hade lyckats somna.

Miss Li - gotta leave my troubles behindLYSSNA! SJUNG MED!

golddiggah.

jag vill ha förändring och jag vill ha det nu! ny frill, färg eller piercing? eller varför inte alla tre?!
åter igen sätter tyvärr pengar, eller snarare avsaknaden på pengar käppar i hjulen. jag vill ju så gärna shoppa lite med..
en rik man. så stavas det som skulle kunna vara lösningen på mina problem. nu ska jag bara hitta en sån med. tre två ett noll, jakten börjar nu!

melike.

sannerligen en bortglömd gammal goding. leonadro dicaprio.

image344

ni kanske fattar...

varför kära C ofta går under benämningen Bree!?

     

vissa dagar.

ibland vissa dagar känns bara allting fel. det går inte att sätta fingret på vad det är men inget klickar. istället för att känna sig skönt singelfri så känner man sig mest bara ensam. usch jag gillar inte dom dagarna.

mange mange ma-ha-ha-haangee!

wawawiwa, mange, den nya mannen i mitt liv (flexibel kvinna med ny man varje vecka jag vet.peace.)
med ett fetstort glas te och en clementin kan man inte göra annat än att njuta. mange i lurarna. ohah.

image338

rädda-imilija-fond?

den här gamla sjukskrivningen tar kol på mig. eller min ekonomi iaf, själv trivs jag alldeles för bra med ledigheten. meeen, mitt shoppingbegär håller på att göra slut på mitt förhållande med "ledigheten". har tusen saker jag vill köpa till lägenheten, julklappar och så var det faktiskt rätt länge sen jag köpte något nytt att ha på mig..

image337

anyone else?

aaooo, jag har fått en blåsa på tungan och det gör ooont! avskyr då man får det. vad har man gjöort för ont för att förtjäna det va? kan dock ändå inte låta bli att hålla på och skava mot tänderna. galeet!

projekt råtthål.

ytterligare en dag av roligt slit är till ända. idag har jag målat mer och det blir rätt najs ändå. upptäckte häromdagen med att min mobil har radio, svin bra. upptäckt finessen med att prata i headset med. det är nu min nya hobby.

  


det börjar ta form nu känns det som! imorgon blire nya friska tag, får se vad jag lyckas åstakomma då.


(är kär i en låt till kom jag på, petter&säkerts låt logiskt. lyssna or die.)


Mange Schmidt - Jag talar utjag har verkligen kommit att älska mange. spec jag talar ut.

adam tensta-they wanna knowadam, jävla skön kille. nästan skönast just nu.

tadaaa!

nytt projekt, nämligen projekt råtthål! med andra ord, välkomna till min lägenhet.

råmatrialet:

     

ut med det gamla och in med det nya. spackla, slipa, feja, måla, bygga:
    

idag har det målats, mycket med hjälp av pappan och också byggts möbler, min favvohobby!! jag älskar att bygga ikeaprylar.


vampire weekend!


inför kvällen gott folk!

in genom portarna på ica för att köpa oss lite spädryck och vad får man se? som en skänk från ovan står den där och bara väntar på oss! glitter, asos, whatever, släng er i väggen. tuggummiautomatens tid är här! för endast 5 kronor styck kan man med en enkel manöver skaffa sig helt otroligt snygga och coola ringar i prima plast! super snyggt och billigt. glömt ösa på med assoccearer inför festkvällen? då du ändå stannar till för ett paket cigg (alt kondomer) eller spädryck, passa då även på att blinga upp dig!
katsching! dagens mode tips.

image322