festiz.

idag mina kära vänner (och övriga) är det fest minsann. hemmafest tillochmed. det ni! inte heller vart som helst utan hos min kära vän hanna. detta kan jag med ro i själen skriva ut utan att vara rädd att alla mina 100tals läsare bestämmer sig för att storma festen ty jag känner fler än en hanna. så där har ni en karamell att suga på. ciao suckers.

roy lichtenstein

image184

image185

image186

flitig var namnet.

idag har jag fått massor med bra saker uträttade.
igår hade jag som plan att åka och shoppa. verkligen shoppa loss, gå totalt lös och köpa allt som kom i min väg. men nej. planerna blev ändrade ty jag var för bakis för att kunna gå.
idag däremot var det nya friska tag.
en promenad med min miserabla hoj till cykelafären för att investera i en ny sadel.



vidare färd in till stan för att för första gången på en smärre (eller inte smärre, en äkta) evighet klippa håret. drop in utan kö. 30 sekunder senare satt jag i stolen redo att bli friserad.
frisören sa "ojojoj.." med oro i rösten då han såg mitt härliga ris till hår. 4 cm kortare och ca 4 dl vax senare knallade jag och mitt nu mera välvårdade ruffs vidare på äventyr.



nästa mål var att stilla det lilla shoppingsuget en aning. jag kilade runt och sprang helt plötsligt på en makalöst söt klänning som jag genast la vantarna på. en najs liten sak att ha på vid morgondagens festande kanske. ja så får det nog bli. affär nummer två blev min favvis, vi kan kalla det systemet. där köpte jag massor med goa grejer som också ska få följa med på fest imorgon.

  

ikväll är det hemmakväll. ska jobba imorgon ett par timmar och då gäller det att vara pigg och fräsch (nåväl, så gott som.) så inget festande idag. ist så busar och gosar jag med min lilla sötnos nöken.


veckoplaneringen avstyrd.

onsdagsklubben kom och gick. jag ragglade mest, dessutom i armkrok med folk. inte med vakter som tur var utan med vänliga själar. det var sinnes hur mycket det svajade uppe på klackarna denna gången. iofs hade jag mer än både en och två öl under västen. västen som förövrigt var ett linne av tub modell. boobie flash på dansgolvet, check. tack för att behån iaf satt där den skulle. jaja, det bjuder vi på.
torsdagen var tänkt att den skulle gå åt shopping. den enda shopping jag bedrev var den via länkt till pappa som var på maxi "köp cashewnötter". dagens spenderades i vågrätt läge i soffan.
men nu fredag, nykterhetens dag, ska jag gå och köpa ny cykelsadel och ev klippa mig.

tribute to nässpray.

jag har sagt det förut och det tål att sägas igen. en av mina favvis droger i hela världen är tveklöst nässpray. om nässpray varit ett berusningsmedel hade jag utan tvekan beställt det i baren om helgerna. om nässpray varit mättande hade jag gått på sträng spraydiet. om nässpray varit en man hade jag vart gift.

image174

sommar.

varma dagar. ljumna kvällar. lätta kläder. bruna kroppar. svala sjöar. härliga fester. doft av blommor. mygg i luften. ljusa nätter. sommar lycka!

diagnostisera mig.

saker jag lider av: glutenintolerans, nedsatt syn, ev en aningens nedsatt hörsel.

saker jag lätt inbillar mig att jag lider av: tandlossning och tumörer.

saker folk lider av men som jag njuter av: alkohol(miss)bruk.

trött.

nu är jag trött. i skallen och i hela kroppen. tvär mycket folk på cafét idag, bra det iofs men aningens utmattande. undrar om man blir vältränad av att springa maraton i en cafe lokal dagarna i enda? måste komma ihåg att byta batterier i min lilla stegräknare, hade vart kul att se hur mycket det blir under en dag. hemmakväll - tevekväll - spakväll - slappkväll - myskväll. kärt barn har många namn som det ju heter. med andra ord, jag ska spendera kvällen hemma.

image173

här är förresten en paparazzi bild angie tog en gång då jag flitigt knegade. tjuusigt!

välkommen v 26.

veckan är uppskissad - jobba, jobba, jobba/festa, shoppa, lyxa, jobba/festa, sova.
ganska najs veckan ändå, den duger fint. funderar på att ändra fredagens "lyxa" till "klippa". (alltså från att vardags lyxa, typ sova länge och dricka vin mitt på dagen till att klippa håret.) får se hur det blir med det.

hejdå

komiskt kan tyckas.

eftersom jag är en sån inbiten fattiglapp har nu en ganska komisk grej hänt. idag är dagen min första lön rullar in på kontot. sist det rullade in stålar där var i december då sista studiebidraget kom.
så problemen är följande:
ett: jag har glömt av min kod.
två: jag kom på att det är skitsamma eftersom jag för en månad sen eller två fick brev från banken med ett nytt kort i snygg upphottad version. najs tänkte jag och rotade rätt på kuvertet med kortet.
problem tre: i brevet som följde med kortet fann jag att läsa "din nya kod kommer i ett separat brev" men så fint, som att hitta en nål i en höstack!

så nära men så långt bort...

mystiskt.

på ett härligt löjligt comunity vid namn nattstad.se kan man mingla runt och kika på folk man tycker är fina alternativt fula. man har också en lista på alla som besöker en. ibland står det osynlig. jag avskyr dessa osynliga. vilka är dom, vad vill dom och framför allt, varför är dom så himlans hemlighetsfulla?
har dom hemliga identiteter men vill ändå smygmingla över internet? är det en galöen man som förföljer mig och inte vill avslöja att han är inne och kikar på "min sida" allt som oftast? är allt en ren slump?
frågorna är många, svaren är få och jag är rackans nyfiken.

stop me.

min stora favorit just nu mark ronson. klockrent säger jag, vad du säger ger jag blanka fan i om jag ska vara helt ärlig. i vilket fall som helst, stop me, störtskön! super cool video också.

team a&e

på lördag kommer angie hem förresten. då ska det festas kungligt mina vänner det lovar jag. har vart tomt utan angelique som sällskap till vinflaskan. har lyckats ha sjukt kul ändå men jag behöver min teamkompis ändå!

image172

det onda med det goda.

bakis OCH skoskav. det är gött det! då känns det att man lever. jag och lisa gick promenad och (jag skyller på baksmällan) jag tog så klart helt fel skor. mina fötter värker! allt var så roligt igår. då gör det inget att man är bakis och trött idag. det är okej.

jäkla skiit tjuv!

oj jag hade så kul igår att jag glömde av hur förbannad jag är! någon förtappad jävel har snott min cykelsadel!!

midsommar klart, nedräkning till nyår nästa.

sjukligt najs kväll den där midsommaraftonen. sjukt najs. började stillsamt med pastasallad, vin och en kille vid bordet som hade så äckliga täner att jag höll på att falla av stolen. avskyr äckliga tänder!
for vidare till fortsättningsfest. najs!
man är ju som bekant sin egen lyckas smed men denna gång skötte folk detta åt mig. gruvligt kul minsann. skönt folk och skön stämning. tiden går fort då man har kul (och är packad).
blev ordentligt full ett tag men ren och fin skogsluft ordnade det. tre djupa andetag på trappan och jag var på fötter igen.
lite drama med så klart. vad vore väl midsommar utan ett litet inslag av dramatik va?

tack alla som förgyllde min afton.

glad regnig midsommar på er!

ja man kan inte ha tur med vädret varje gång! hoppas alla får en trevlig afton!

image169

byebye skinny dream

nej det är nog bara att inse, jag kommer aldrig bli en skinnyassbitch hur mycket jag än önskar. min kassa självdeciplin och mitt begär för onyttigheter sätter enorma käppar i hjulen. men hur kan jag göra så mot mig själv. jag avskyr tjockisar och ändå håller jag sakta men säkert på att förvandla mig själv till en. fy på mig!
hur svårt kan det vara att ta den kontrollen? dålig pli på mitt överjag?
åh typiskt jobbigt, i wanna be skinny and i want it now.

shake your moneymaker!

shake your moneymaker fo sho! det må låta illa men gratis är godast. vem fan tycker inte det? det vart en trevlig afton även om det hela rivstartade med feber och yrsel. vänner jag träffar för sällan och vänner jag träffar ännu mer sällan. möten, prat, skitsnack. allt i en salig blandning, just som jag vill ha det. men trots allt så fattades det folk. folk jag saknat, folk jag nästan tillochmed längtat efter.
shake your moneymaker, tål att sägas igen.
jag var kan man väl nästan säga salig. snurrade sunt, smilade och mådde allmänt bra.
förkylningen, ha! bortsupen.
allt känndes så fint och bra, tillochmed regnet som öste då jag skulle gå hem känndes fint. jag log hela vägen hem med handflatorna vända uppåt så jag kunde känna allt regn som föll extra bra.
allt känndes faktiskt så jäkla najs att jag mitt i glädje yran glömde att ta med min cykel hem.

otacksamt.

ja och vad händer? jo då går man och blir sjuk mitt upp i allt. tack för den! sprängande skalle, lite feber och ooont i halsen!

hjälp!

problem gällande lilla kattens namn har uppstått. pappsen var inte helt nöjs med namnet nöken som jag själv är hel förtjust i! helst ska namnet ha ett i och ett s för det lyssnar dom bäst till.

några bra förslag på kattnamn?

   

bygg it.

det byggs över allt i vår kära lilla stad. högt och lågt, stort och smått. vad innebär detta mer än sågspån, målarfärg och svindyta bostäder?
jo, byggkillar!
ooh, byggkillar. solsken, svett och kastade tishor. kan ju inte ta en enda sväng genom stan utan att tappa fokus och helt glömma vad man hade för ärenden att springa. sinnes!

pinna på.

har vart ute och knallat och gått. stört skönt. önskar att jag hade lite mer pli på mig själv och var ute varje dag, men får väl vara glad om det blir nån eller några gånger i veckan iaf. bob sinclair i lurarna och framförallt låten tennessee just nu. oh. får bli morgon promenad imorgon tror jag.

image165

ojoj.

de sista två dagarna har varit alldeles för frossiga, inte nyttiga alls faktiskt. och nyss åt jag en kaka, det var gott ska jag säga. läste nyss också en blogg skriven av en tjej sjuk i anorexi. alltså ja tack, hällre en kaka eller två extra än en sån sjuk syn på sig själv och sin kropp. stackars flicka!

katten!

imorgon, katten! jag är nästan nervös. tänk om hunden och katten vi redan har inte gillar den nya lilla sötisen! har ju fortfarande inte kommit på ett lämpligt namn heller. det lutar åt att det bli katten faktiskt. eller kanske nöken. eller röden. nöken och röden kommer förövrigt från min favvisbok som kid. korken flyger!

image164 

förövrigt, gött sleten man vart idag eller vad? sjukt skön dag dock. legat i soffan och kollat teve och sovit hela dagen.

måste nog kläcka ett OOOH AAH igen.

njuta.

var bara tvungen att skriva lite igen innan jag ska sova. allt är bara så oooh aah. i posetiv bemärkelse. känner ni suget då ni säger det? "oooh aah!" senaste tiden har vart knas big time som det nästan alltid är i min skalle. men de allra senaste dagarna har vart fyllda med så konstiga tillfällen och möten. kul och konstigt. igår var toppen kul.
imorgon ska jag och mamma hämta kattungen! tänk om den inte är söt? vad gör jag då? hemska tanke..
idag är en riktig skön slapp dag. tänker dra på mig myskläder nu och lägga mig och slagga i soffan. ibland är soffor verkligen att föredra som plats för sin vila. vet inte varför men det är bara så gött ibland att somna i en soffa.

tillbaka på banan. OOOH AAH!

lycka!

på gränsen till ett fylleinlägg skulle jag våga påstå. kom hem nyss, borde gå och lägga mig är trött trött. kan inte förstå att jag ens satte mig här. igår var en av de absolut roligaste kvällar jag haft på länge. träffade så himla mycket underbart folk.

pluta.

då det i slutet av denna månad tillslut rullar in lite stålar på mitt älskade plastkort ska jag spendera. kanske inte big time men en aning iaf. pump my lips up.

image163

nollkoll.

ibland är alla saker bara så himla konstiga. idag är en konstig dag, igår också förövrigt. och om jag får gissa så kommer även imorgon bli en rackans skum dag. jag gillar inte då allt är så här konstigt, det känns som att jag inte har kontroll. hm, har jag ett kontrollbehov? jo kanske.
folk är borta, folk har beslutsångest, folk är dumma, min hjärna är borta, allt känns just nu så himla kaosigt.
jag vill bara lägga mig ner och sova. eller alternativt se på film heeela helgen. inte prata med någon, inte veta vad alla andra gör för kul. bara isolera mig med mig själv och kliva ur huset först på måndag.
idag känns det som jag inte orkar något alls. allt har blivit så konstigt.

hej så länge angie.

idag åker anna. i tre veckor ska hon vara borta. kommer sakna! i tre veckor får emmy klara sig utan vapendragaren angelique genom vardags äventyren.

image162

kattmys&movie

i vad min syster kallade aerobicoutfit for jag litt ludde för promenad och movie. filmen var kul men den absoluta höjdpunkten var kattungarna! inte nog med att det fanns söta kattbäbisar, dom har 2 kullar med typ två veckors mellan rum. mängder med söta katter i olika storlekar! längtar tills min katt kommer!

samanfattning - ups and downs.

premiär onsdagsklubben.

över lag -
stressigt och kul.
sick! - hur mycket cash som gick åt jämfört med vad jag brukar spendera.
gott - xider pine citrus (så klart).
gött - 29 spänn för en cider innan kl 23. många bäckar små. inte så billigt tillslut.
highlight 1 - skämmde inte ut mig markant. okej att vi dansade på ett i princip tomt dansgolv men det räknas inte.
highlight 2 - träffade pierre, loffert, malin, emelie, ida och mickan bla.
reunion - ewa, sara miha från tiden som hästtjej.
galen grej - jag gick hem 20 över 12.
halleluja - tack för att jag hade sneakers och inte klackar med tanke på promenaden hem.
besvikelse - medelåldern var nyss fyllda 18.
sjukast - jag fick mighty ont i magen efter att ha hinkat cider hela kvällen. vin 4evvah.

häva.

"göörls. när vi är ute dricker vi varannan vatten. finns inget värre än fulla tjejer."
magnus betnér, ständigt denne magnus betnér. älskar det.
magnus version av ebba. klockrent!

image160

morph me!

kvälls underhållning på hög nivå. kikade glad i hågen hur jag ser ut korsad med diverse kändisar.

image151

     

i ordning - beyonce. gisele bundchen. jessica simpson. marilyn monroe. paris hilton och uma thurman.
den med paris var nog faktiskt den som var mest lik mig. de andra ser mest bara ut som kändisen.

faviriterna var dock - hitler och shrek!

 

händelserik blandad dag.

pendeln till göteborg. späckat med barn i alla åldrar. sjukt påfrestande. nträffade viktor och splittade en flarra vin i solskenet. vardags alkoholism, i like it. OBS! mcdonalds muggar håller icke för alkoholhaltiga drycker, botten gick ur på min mugg. i övrigt trevligt och kul.
ringde upp bror min och gav honom ett erbjudande han inte kunde säga nej till. det löd: möt mig med mat. sagt och gört från en park till en annan där bjöds det på pastasallad.
ringde papps som ville se båten götheborg. simon gick för att kika fussball och kvar satt jag och väntade. njöt i fulla drag i ungeför två minuter då solen gick igen bakom hotfulla mörka moln.
väntan var plötsligt inte lika kul längre. kom på mig själv med att sitta med solbrillorna på fast det var mulet och mörkt. satt i parken vid hagakyrkan och glodde på raoul wallenberg monumentet som nu fått djävulshornen borttvättade. jag var livrädd för att parkens stammisalkisar skulle komma och prata med mig.
en såg ut att närma sig, jag gick.

lediga dagar.

dags att dra ut på nya äventyr minsann. en tripp till gbg  och chilla i solen, kommer sitta som en smäck. fick lite jobb bokat för morgon dagen, slapp tid, så skönt. sen blir det väl fest om jag känner mig själv rätt. på med spf och i väg.
idag ska jag nog allt hinna med att uppdatera bilddagboken också, har massor med kort som ska upp. ett senare problem dock. nu ska det njutas i fulla drag av ledigheten!

katastrofen är ett faktum.

min syster har fått sommarlov. det slog mig idag. detta innebär att hon kommer sitta hemma och förpesta min tillvaro i ca två månader. ouf.. tur att jag fårr jobb.

typiskt otur.

för någon vecka sen var mor min i danmark. tillbaka med sig hade hon ytterligare en parfym. till sig själv. jag fick en påse M&Ms.
dessa har jag nu sugit på i en vecka. hade en liten hög kvar i påsen. sista skvätten som skulle avnjutas vid ett väl valt tillfälle.
vad händer?
jag tappar ut allihopa bakom min orubbliga byrå.

top 3 sommar tillbehör.

solskyddsfaktor. essential för oss med nordisk blek hy.

insektsdräparen. essential för oss som hatar insekter.

resorb. vätske ersättning, essential för oss som hatar baksmällor och solsting.

  

skinnyassbitch.

folks himla error gällande andra människors viljor stör mig. att folk bara inte kan acceptera vissa saker här i livet. som det där med att vara smal. min totala lycka i hela världen skulle vara gjord om jag var pinnsmal. nääe, jag är inget himla fetto som behöver banta 50kilo för att kunna komma in genom dörren på spårvagnen men jag är heller inte smal som en sticka. hade jag vart det hade jag gått runt med ett förnöjt flin på läpparna dagarna i ända.
snygga muskler med tack men bristen på ork tar mig aldrig till gymet. det sätter heller aldrig stop för min svaga sida som med jämna mellanrum låter en bit candy eller två gå ner i magen.

.sommarrammos.

igår var en äkta sommar dag. sol och bad på dagen och lite svårt att somna på kvällen pga värmen. men jag skola icke klaga!
det jag fruktat hände dock, brände mig litegranna, inte så mycket men ändå. lite är för mycket för mig.
idag blir det ansiktsbehandling och efter det jobb! det kommer bli en varm dag på cafét.

beach07.

jaha. då var premiären för beach 07 avklarad på riktigt nu då. han knappt vakna och känna eftyer om jag var bakis eller ej innan syster skulle till beachen. det vara bara att haka på. jag var inte bakis förresten, kanske ska tacka lisa för det som tvingade mig dricka varannan vatten hela kvällen igår.
spf missbruk på hög nivå och massa vatten. ett par timmar senare hade jag tröttnat och åkte hem.

fääst.

jävlar i min lilla låda, nu fan blir det fest.

image146

självmedicinering.

då man bestämmer sin egna medicin brukar det sluta bra tycker jag. idag valde jag c-vitamin brusisar med hallonsmak och ostbågar. det gjorde susen!

  

freaky!

mitt i allt kaos och yrsel blev jag sugen på sushi.


självgjort är som bekant välgjort.

far åt helvete va kass jag mår idag. det är sinnsykkt! undrar om det bara är bakrus, helt omöjligt egentligen, så kass har jag aldrig blivit i hela livet innan och sån jävla monsterfylla hade jag inte direkt. skumt, är det en förkylning som lurar runt hörnet?

smslycka!

favoriten alex schulman fortsätter framgångs tåget. iaf om ni frågar mig. tidigare idag busade han och la ut brorsan calles nummer på sin blogg. det var roligt, kunde inte motstå att göra vad jag gör bäst, skicka ett sms alltså. och calle svarade i trevlig ton. det gillade jag, dom är kul dom.

image142

bocka av på listan..

ÅRETS FÖRSTA BAD! - jag var inte ens en badkruka utan var av tre faktiskt andre i! först kom min hund, han kastade sig så klart i vattnet som en galning. fegast var min syster som brukar klampa ner i vattnet som en gamal säl. skönt var det förutom läskiga kvistar på botten.

en afton i juni.

jo men visst, igår var en fin jävla kväll, musik, vin och en massa skönt folk. picknick på det och det kunde knappt blivit bättre. svettigt varmt under dagen. på spårvagnen var det bara lite björkris som fattades. under kvällen var det fortfarande varmt, lite mer uthärdligt då bara. så skönt en kall öl med, fortfarande skönt folk, hos maggs. fortfarande varmt. så varmt att jag efter halva cykelturen hem drog av mig tröjan och cyklade topless. nej, så var det inte, men i bara linne mitt i natten, sooommarnatt!

image141

tema grill.

igår jävlarimig vare grillkväll. sjukt trevlig afton också vill jag lova. hann köpa en låda vin också, undrar vart jag kan ställa den så inte min syster går och tappar halva..

fest ikväll, najs!
ont i halsen, begynnande förkylning?

längtar: efter kattungen.
sakna: förra sommaren.
önskar: att denna blir ännu bättre.

kom att tänka på igår hur ruggigt dåligt uppdaterad jag är now days. har noll aning om vad som händer runt om i världen. sen skolan slutade för ett år sedan och samhällskunskapen med det har jag inte sett en enda nyhetssändning, inte läst en tidning eller lyssnat en minut på radion. vad fan händer liksom? krig, fred, revolution? ingen aning om något!

konstigaste saken jag äger: en engångsgrill. fick den av mamma för ett tag sen. fick syn på den i mitt rum i går. jag undrar varför, varför fick ja en grilljävel av henne?

image140

fule betty.

förövrigt så satt jag mitt emot ugly betty på tåget idag. kul att vara lik en kändis. mindre kul att vara lik en kändis fula karaktär.

image139

festivaluppvärming.

imorrn bär det av till sveriges framsida för en smärre endagsrs festival. picknickfestivalen är det som går av stapeln. navid modiri & gudarna samt äkta kärlek är väl de egentliga dragplåstrena. vin och picknick ute i det sköna vädret med fina vänner sitter ju heller inte så fel dock. festivalen är kombinerat minifestival och manifestation mot rasismen. bra där!

top 3

mat: brie. bönor. knäckebröd.
smink: concealer. foundation. ögonbrynspenna.
saker att dricka: smoothies. brustabletter. vin.
onyttigasaker: ris. bröd. choklad.
saker jag skulle om jag var rik: sillisar. blir heltidsalkis. hyra conan o'brien.

    
en smoothie. en alkis. conan. ett as roligt djur som dök upp då jag googlade. och ett par sillisar.

plus&minus.

det finns en sak som jag verkligen älskar. en sak som jag knappt kommit i närheten av på flera år pga celiakin. det är kakor. är egentligen inte alls särskillt förtjust i bullar, pajer, tårtos osv. men kakor. KAKOR! hade det inte vart för att det inte går att livnära sig på kakor så hade jag utan tvekan gjort det!



då vi ändå är inne på tema ätbart så måste jag passa på att gnälla lite tror jag. kampen mot slemmig mat, mycket viktig! mat som verkar slemmig, ser slemmig ut eller verkligen är slemmig går brutalt bort. maten jag åt till lunch verkade till en början helt OK men helt plötsligt såg dne slemmig ut! jag började må illa, funderade på att kräkas, drack massa vatten, åt en kaka, åt grönsaker. inget fick känslan av att ha ätit slemmig mat att försvinna! (obs! kräktes aldrig, bara funderade på det.)
länge leve torr mat som ris och knäckebröd!

snilleblixt!

blogga på arbetstid, vad tycker bossen om det? jaja, han är inte här just nu så jag får väl passa på. hoho.
alltså jag har fått en sån himla snilleblixt. kan inte avslöja för det har med en viss födelsedag att göra och man vet aldrig vem som läser. kommer bli såå bra!

el gato rojo.

har jag förresten berättat vad jag med spänning väntar på? en sån häär!

image133

förträffligt söt eller hur, precis en sån liten orange kommer jag få hem om ungefär två veckor. jag längtar!

12 stegsprogramet nästa?

saker jag älskar att missbruka:

- cerat.
mitt favorit är niveas, de blåa. helt oslagbart bäst alltså.
- nässpray. det är få saker jag njuter så mycket av som en ren näsa.
- min mobil. sms i mitt hjärta.

image132

wwfd?

jag är så trött på folk. om jag är osäker och rädd så låt mig vara det då. du kan ändå inte göra något åt saken så sluta tjata om det, jag vill inte bli analyserad av dig iaf. bara låt mig vara. jag har ingenting att bevisa för någon så sluta. alla människor har sina issues och förmodligen rår inte er moralpredikan på mina.

skitdag.

minnerna dök upp ett efter ett i allt klarare former. en dag som började så bra med ett skönt uppvaknande till strålande sol utvecklades till att bli den mest kaotiska dag på länge. inte mycket stod rätt till. som grädde på moset fick jag ett sjuhelvetes skoskav och dessutom så svek mina kromtabletter mig vilket resulterade i att ja åt en bit candy.
utmattande, tärande förvirrande dag.

blame it on e.

oj. nu kan jag inte ens ta och skylla på emmy, det var emilia. det tar på krafterna att aldrig lita helt och aldrig slappna av, aldrig bara vara. näe någon måste skärpa sig och jag tror det råkar vara jag.

skämmes emmy.

igår var emmy i farten big time. hon var på fighting humör. har inte hänt på flera månader. vad gick snett då? för lite spänning i vardagen? tristess? angelique däckade nästan i faren på vägen hem med. lyckad kväll? JA. bortsätt från det slutgilltiga bråket vilket resulterade i polisbils åkande, inte för min del men för andras. åh ångest.
min stora trut, så himla onödigt. men jag har en teori! efter att ha varit så glad, trevlig och artig mot alla kunder på cafét hela veckan var jag tvungen att väga upp det genom att vara en förbannad bitch, en riktig räpa. vettigt?


minnerna från gårdagen rullas upp. ett och ett som ett negativ. trots att jag var lite räpig igår så hade jag mina moments också. en kille som jag avskytt ganska intensivt senaste veckorna efter att jag en gång tyckte han var grymt otrevlig visade sig vara jätte sjyrr. där ser man.

fakta: jag har kommit över min shotfobi. jag har alltid haft stora problem att shotta in public. fråga inte varför men så är det. har alltid fått gå iväg och gömma mig så att ingen ser mig då det ska svepas sprit. men nu däremot, bring it on!


jag brukar inte skriva ut namn i bloggen så vida det inte är ett stadigt återkommande namn med endast posetiv laddning (maggie, hanna, frk lök är ett par exempel.) men igår träffade jag två så roliga människor att jag fortfarande ler då jag tänker på dom. peter & kalle. snacka om att sätta guld kant på en redan najs, men kaotisk kväll.

somnade på tre röda efter att jag hoppat ner i min brun-utan-sol missfärgade säng, vaknade till liv vid 10 utan huvudvärk. bra första tecken. öppnade förnstret och sög i mig lite frisk luft. solen sken och allt var bara så sommar vackert. blev sugen på en promenad. det ska nog hinnas med idag det också.

dagens uppdrag: slinga håret på carolinn.

cranberries.

så rackans himla bra, cranberries! lyssna och njut.

image129

dealing with dilemmas.

mina favorit problem just nu:
- jag avskyr att b-u-s produkter inte bara färgar kroppen utan också lakan och kläder.
- det är mödosamt att tjäna egna pengar. länge leve andras!
- jag tycker man får ladda ipod batteriet alldeles för ofta.

humor med guldkant.

jag älskar typ alla filmer där gösta ekman medverkar (med undantag för jönssonligan, inget stort fan.). är helt frälst. hasse&tage, lena nyman, margaretha krook, birgitta andersson osv, klockrena! gamla, sjukt sköna svenska rullar. loves it! idag gick picassos äventyr på teve, jag satt klistrad!

image128

skärpning.

mitt jobb gör mig tjock. och sjuk! är så himla lat hela tiden att jag äter saker med mjöl i, hemskt slappt. men än så länge har jag inte kännt mig så dålig ändå av det, kanske inte är så känslig mot det längre. tjock däremot, alltså. farligt att få med sig fika hem. nästa vecka ska jag säga tydligt nej.

image127

uppframåt.

imorse då jag gick upp ur sängen var jag en levande död. eller åtminstonne fortfarande packad.
upp kom jag iaf, frukost lyckades jag knapra i mig, kläder lyckades jag få på kroppen och till och med smink i fejjan. gött. fattade noll första timman på caféet. sen tog jag mig samman och svepte en kaffe och då blev det liv i luckan. har varit högeffektiv hela dagen. en smärre present fick man idag också, en trisslott så nu ska jag bli rik, har inte vågat skrapa den än.
fest idag, ja. var? återstår att se, har inte besökt mitt stammisdansgolv på ett tag faktiskt.
eller blir det fest? men tanke på hur kungligt jag alltid lyckas skämma ut mig då jag har alkohool i bloodet kanske jag skulle hålla tassarna ifrån det ett tag. men det är så svårt! nya jaktmarker kanske borde sökas. folk som inte vet hur pinsam jag är. och hur pinsam jag är i kombination med angelique. eller kanske hur pinsamma emmy&angelique kan lyckas vara ibland på fyllan ihop. länge leve alteregon som man kan skylla ifrån sig på. ja men då så, då var ju det klart, emmy får supa till ikväll, emilia ansvarar inte för något!

nu, pyssel.

som ett brev på posten.

hade kunnat vara ett brev, men nej det var ett paket, till mig! va lycklig jag blev, äntligen kom mitt liptonpaket, heeelt gratis, kom ihåg det! är ni sugna på te så är det bara att köpa eget, moahah! äh bah skoja. jag bjuur! är alldeles för flummig för mitt eget bästa idag. bäst att sluta innan det går över styr.