en vardag kantad av smoothie.

funderar på att döpa om bloggen efter min tillfälliga favorit rätt. allt man behöver kan man få i sig genom en smoothie. tror jag, jag vet inte vad man behöver. men en multivitamin/mineral tablett till det så borde det ha täckt alla behov! har ingen vidare matlust nu heller. eller jag mår för kasst för att äta. jag tror det är ngn slags stress som spökar. har dock loosat ett kilo eller så pga/tack vare detta.

igår var jag så duktig, hade ingen vidare lång arbetsdag men var såå trött då jag kom hem på kvällen. åt (äntigen kunde jag äta ordentligt!) middag och höll på att somna i soffan då mobilen ringde, lisa ville gå promenad.

11157 steg senare fick jag äntligen kasta mig ner i sängen och sova.

bogsera bort.

huset fullt, fixar det inte. bror min är på besök i föräldra hemmet. kul det, honom ser man ju inte röken av så ofta men det är för mycket med en människa till i casa de olssons. iofs är det för mycket med vem som helst här, snart flyttar jag! dock har jag varken stålar eller bostad att flytta till. tur att pappkartonger inte är så dyra. får väl packa ner mig i en sån i närmsta gathörn.

förövrigt måste jag bara säga att nip/tuck är den absolut bästa serien som någonsin visats på teve. sjukligt bra!

image124

OMG!

"så jävla OPK!"
- öh, jasså?
"ja, så jävla opolitiskt korekt."ja, nu är det bevisat kan man väl säga, jag är sämst i världen på att laga mat. skulle försöka mig på en omelett (heter det så?) till lunch. lisa och jag (eller mest lisa alltså, jag typ fixade te ist) gjorde en sån för någon vecka sen, skit bra blev det, värsta god och allt. hade då som plan att upprepa detta mat-mästerverk idag. gick inte som planerat. slutade med att lunchen bestod av knäckebröd..

treatment.

kul grej jag kom att tänka på. ett kort på beachen iförd bad och sol outfit reagerar ingen på men beachoutfit i hemmamiljö, genast lite skumt.
men i vilket fall som helst, igår bar det av på ryggmassage, så skönt! massören kunde dock meddela att jag hade ett par kotor som stack upp och var lite lagom oorganiserade så dom behövde petas på plats. kilade och bokade tid hos akupuntör slash nånting i stil med naprapat fast utan att knäcka några ben, behandligen hette iaf kranio sacral. fick tid på stört och är nyssens hemkommen från behandlingen.

(KranioSakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen.Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske.En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.)efter att ha blivit pickad med nålar och försiktigt behandlad så kollade terapeuten också in mina akupunktur områden på öronen. kul sak framkom där. ni som känner mig vet ju att jag ibland kan ha ett rätt så häftigt och ombytligt humör. kan det ha något att göra med att min piercing sitter rakt igenom punkten för aggression? hehe

men nu är det lunch och sen också jobb. jag är en arbetande människa på riktigt nu, vem kunde ana det!

nyshoppat!

beware! känsliga personer varnas, bar hud förekommer i detta inlägg!tisha/tunika, stört fin! jam, 299 spänn.bikini, nu är det bara ett gym och en redig omgång b-u-s som fattas sen är jag redo för beachen. fire fly, 280 spänn för den.


my new favourite.

min nya kärlek i livet, timbaland.

image116 image117 image118

broken dreams. eller?

häromdagen vaknade jag med tårarna rinnande längs kinderna och kännde mig illa till mods. jag hade drömt om min egna död. i drömmen gick jag runt och storgrät på stan efter att jag fått reda på att jag skulle dö. nästa del av drömmen var att jag satt och skrev ett brev till alla mina vänner som skulle läsas på begravningen, det var jobbigt att skriva till alla hur mycket dom betytt för mig och att jag inte ville lämna dom, det var inte dags än.
sen var det på själva begravningen. kyrkan var fullsatt och alla grät (hej låter lite själviskt men så var det!) dom läste ur brevet där jag skrivit ett par rader till varje person som spelat stor roll i mitt liv och som jag aldrig skulle vilja vara utan. den enda personens annsikte jag fick se var Hs och hon grät och grät då raderna till henne lästes upp.

klart man inte tar det så bra att drömma om sin egna död men då jag googlade drömtydning så kom det fram att det inte alls är så farligt att drömma detta.
BEGRAVNING: glada underrättelser väntar. Det kan förefalla underligt, men drömtydare i alla tider har funnit att denna tolkning är den rätta. Se sin egen: långt och lyckligt liv. I detta sammanhang kan nämnas att just det att man drömmer om sin egen begravning kan vara barndomsminnen som gör sig påminda i det undermedvetna.

KYRKA: Kyrkdrömmar anses ha djup symbolisk betydelse. I drömmen är kyrkan vårt inre, centrum för vår personlighet. För många betyder kyrkan också en trygg famn att fly till i nödens stund. Är man inte troende kan drömmen om kyrkan ändå betyda att man har behov av någon att anförtro sig åt, någon att "hålla i handen".

SJUKDOM: Som så mycket annat i drömmens värld är tolkningen den rakt motsatta. Drömmer du att du eller någon annan är sjuk skulle det alltså betyda hälsa och ett långt liv.

GRÅTA: I drömmen är du förtvivlad men vet inte varför. Det kan till och med hända att du vaknar av att örngottet är vått. Trösta dig då med att det anses mycket lyckosamt att drömma att man gråter - bl. a. lät det innebära pengar! Ett par andra tydningar är: "på sorg följer glädje" och "oväntad lycka".

BREVskriva: det du hoppas slår in.

detta var orden jag sökte på som utmärkte drömmen och det verkar ju inte så illa som man kunde tro. eller så är det ljug och bara ett sätt att få folk som jag att inte vara så rädda för det dom drömt.

image114
(freud den gamle räven diggade också drömmar.)

balen.

oh, höll på att glömma! det var ju studentbal här i stan idag och jag var så avis! längtade tillbaka till min egna bal förra året, såå roligt och så fin man var! smakprov varsågoda.

  

work it.

helgen var najs. fylle inlägg, man kan inte annat än gilla dom. fredagen var lugn. så lugn att jag för tillfället glömmt vad jag gjorde. jobbade i lördags och sen var det dags att svira om och bege sig på fest. slank i favorit klänningen och klackarna och fluffade upp håret. klar för fest och fest blev det. lite väl bra för en del.återkommer imorrn då skallen är i lika fin form som den förtjänar att vara. ska på massage på förmiddagen, lyx. i like it.

mighty irriterad.

nu har min lilla argression lagt sig. irritationen har stillat sig med ett par öl i bagaget. eller om det var vin som gjorde det. i vilket fall som helst så är allt lugnare.

skjut mig nu.

irritationen har eskalerat. nu har jag inte ens huvudvärk som knackar på dörren, den har slått upp dörren och stormat in utan att ens stanna till i hallen och torka av skorna. snart får jag ett bryt!

i'm too sexy

"i shake my little touch on the catwalk"

jag avlider, så rolig text, så rolig video, så roligt allt!

image107

faller man inte så gör man inte.

en sak som stör mig en aning är då man pratar om kärlek och avsaknaden av den och folk säger "äh, var inte så kräsen!" nähä vadå kräsen?! att vara kräsen eller inte är en fråga att diskutera då det gäller onetimers men inte då det kommer till kärlek. om en människa är snygg men dryg och otrevlig, ska man inte vara kräsen då och låtsas som ingenting? eller om han är snäll, rolig, trevlig (osv) men man finner honom totalt oattraktiv, vad gör man då? blundar och tänker på brad pitt?
nej det där med att vara kräsen eller inte passar inte in i bilden tycker jag, blir man kär så blir man annars är det bara att ha så kul man kan i väntan på den rätte!

image106

snart är det nog.

irritationen växer sig allt starkare. dag för dag som en cancersvullst. ibland är det knappt hanterbart. jag avskyr då folk står på den yttersta gränsen av förmåga att irritera också har bra sidor, sidor som man gillar.
ibland är jag så irriterad och frustrerad att jag bara vill skrika rakt ut, så länge och så högt att rösten tillslut inte bär. jag vill kasta mig ner på marken som ett barn och sparka och slå tills det hela slutar.
hjärnan går på högvarv, varningslampor blinkar, make it stop!
denna fruktansvärda irritation kommer inte ha ihjäl mig utan objektet för min irritation också om personen i fråga inte snart slutar.
så där, nu känner jag mig lugnare då jag fått skriva av mig.

push it.

driven av rädsla. rädsla för att de äckliga alkis männen som klockan 12 en vardagsnatt samlats utomhus för att dela några bärs skulle komma ikapp mig på sina cyklar och rädsla för att chokladen som jag åt ska sätta sig på mina lår. halsen brännde, pulsen slog och ett tag trodde jag nästan att jag skulle svimma. sista backen som jag inte haft kondition nog för på flera år hade lika väl kunnat vara plan mark i går kväll. det var sanslöst hur fort mina otränade ben tog mig och cykeln hem igår.

guten morgen.

jag är så hurtig. så fort väckarklockan ringde så gick jag inte direkt upp utan låg kvar i sängen typ en timma. så sköönt! sen iaf tog jag tag i livet och hoppade upp och vad hände sen? jo, då fick jag ett städryck och kilade och hämtade dammsugaren! dessutom en trasa och lite random rengöringsspray och drog ett varv inne i badrummet så nu ser det riktigt representabelt ut. mitt rum går nu också att vistas i utan att man behöver vara rädd för att trassla in sig och försvinna i allt damm. ah härligt. nu ska jag på super fika med ett helt gäng gamla rävar. ska bli najs.
jo förresten! igår hade vi välkommen-hem-maggan-häng, jag och grabbarna. ouf. skit kul med ryggdunk och fotbollskväll framför teven. iofs var inte alla så himla inne i fotbollen utan vi kunde sitta och sacka om allt och inget ist. skönt att ha maggan tillbaka på banan. tyvärr utvecklades diskussionen till renodlat datasnack och jag satt i valet och kvalet vad jag skulle välja. kolla på fotboll som jag inte förstår något av eller lyssna på datasnack som jag fattar ännu mindre av. då blev det dags att åka hem, tack.kan inte sägas för många gånger. quentin tarantino är helt lysande!

image105

stort skämt.

jag tror jag smäller av! gjorde det häringa vuxenpoängstestet som många för mig lycksta rätt okej med. här kommer mitt resultat:

Du har negativt vuxenpoäng. Är du väldigt ung är det inget att oroa sig för. Är du äldre än 10 år så kanske det är dags att växa upp lite.


skrämselpropaganda är den bästa propagandan.

ah, kött är verkligen min favvis mat. på delad första plats med ris och bönor typ.

jo tänkte på det. av ren lathet så har ju jag valt bort träning av alla former ur mitt liv. det är ju mycket bekvämare och lättare att sitta still än att flänga runt och svettas. detta har dock fört med sig att minsta ansträngning gör mig trött och svettig, brukar ofta också resultera i träningsvärk. jo så jag tänkte så här, ska ju på massage på måndag och har som plan att massören ska säga "ajaj detta ser inget bra ut, bäst att börja träna så du inte förfaller helt" för säger hon det kommer jag ila till närmsta gym (eller whatever det är) och börja träna. det finns inget som får mig att ta tag i saker så bra som då folk skrämmer mig lite.
är tillexempel flitig tandtråds användare efter att tandläkaren sa en gång "hm, och lite tandtråd skulle inte skada annars kan man få tandlossning" i'v been flossing ever since.
på cigg paketen står det saker som "rökning dödar" jaha så? vad gör inte det now days. ända tills en vän kom hem en dag med att paket med gråa tungor och tappade tänder på bild ist för text. rökte inte på flera dagar. nu har jag förresten inte heller rökt på flera dagar, är topp hurtig denna veckan!

klockan är tre och jag är uttråkad.

nu har jag vart på promenad med hundfan. alltså det är en hemskt trevlig hund vi har här i familjen men ack va jobbigt det är ändå att vara ute och gå med honom. så fort jag kommit in i en skön takt och tempo så ska han så klart stanna och nosa på saker i evigheter.
any way. lagom kul att vara ute och pinna med hund i sällskap, roligare att ha ngn att prata med. 5450 steg slutade promenixen på och då tog vi maxi på hemvägen också så jag hade dessutom tung kasse att bära på sista biten också.mitt lilla samvetskval och jag alltså. avskyr då saker trasslar till sig alltså. för jag tror minsann att det är trasser i mitt sinne just nu. i helt vanlig ordning ve jag varken in eller ut. idag ska jag iaf träffa maggan och det ska bli skoj skoj och imorrn ska jag ta en fika med shoobi. bra det med.hm. vad ska jag göra nu då? har vart på promenad. handlat lite prylar som jag ville ha. ätit både frukost och lunch (hemsk bra jobbat, frullen brukar bli så sen att det är omöjligt att pressa in en lunch innan det är dags för middagen.) köpte ju faktiskt cosmo då jag var och handla, skulle kunna sätta mig och läsa den. dammsuga hade vart behövligt. eller kanske lägga en ansiktsmask och skrubba kroppen så man bli mjuk och så? hm, valenm är många. näh först ska jag nog ta och plocka disk en stund. så får det bli!glöm inte att läsa
alex schulmans dagboksblogg. jag älskar den, risken är stor att ni inte gör det.

så många måsten.

åh kom på nu att jag inte kan festa på fredag pga jobb på lördag. kommer däremot festa på lördag vare sig jag är för trött och om det är fest eller inte. jag sitter inte nykter en hel helg.

måste städa! it looks like shit här. åh va jobbigt. byta lakan med omgående, måste bytas fett ofta då man använder BUS. lätt orange tonade lakan ser lagom najs ut..

klippa tånaglarna och byta musik på ipoden måste göras också.

måste bestämma mig för om jag ska köpa ngt till mammsen till morsdag på söndag. är inte riktigt för sånna där dagar som mors- och farsdag, en spontan present en annan dag blir nog bättre och mer uppskattat.

fuck the dancing queen, here's the walking.

idag har jag vart på lång promenad, inte riktigt lika långt som häromdagen men har hunnit komma upp i 11313 steg vilket motsvarar 8,7 km ungefär. rätt så najs det också! härligt väder att vara ute och pinna i också dessutom.
sköönt med hemma kväll är helt slut efter att gående, nu ska jag nog ta och kolla DH med min syster. HOJ!

chubby

nu ska jag vara hurtig värre och gå på promenad med lisan. det kommer göra susen. känner mig sjukt lat efter min slapp dag igår. har dessutom mensvärk, hoppas det släpper på promenaden. tänk att både träning och choklad gör susen då man har ont i magen, fatntastiskt! nu ska ju jag försöka vara nyttig så jag tar en promenad ist för chokladen. idag kommer maggan hem!


nu skaru få höra!

ett uttryck som jag tycker är så himla kul är "jag ska tala om för dig". inte då man säger det så där uppkäftigt utan bara så där duktigt liksom. alltså det är ju egentligen inget fel på det, om man har ngt att berätta som andra inte vet då är det ju egentligen ett ypperligt uttryck men det är så roligt. då jag var på ansiktsbehadling igår sa min terapeut det till mig då vi pratade om olika produkter, "jag ska tala om för dig att det gjorde min hy jätte fin" jag höll på att garva henne rätt upp i ansiktet. alltså tack för tipset, jag tror dig, det funkade säkert jätte bra men av ngn anledning så blir allt så kul at man säger "jag ska tala om för dig.."

knip i dubbelbemärkelse.

ibland blir jag så trött på folk. jag hatar då folk säger saker som "hon vill bara ha bekräftelse" eller "han vill bara ha uppmärksamhet". öh, hell yeah att man vill! det är ju pratiskt taget det livet går ut på. utan bekräftelse kvävs man. alla blir väl glada av att höra att man är duktig eller fin eller smart eller vad det nu gäller. att fiska komplimanger är också okej om ni frågar mig. till viss grad! att säga saker som "jag har så stor näsa" för att få svaret "nej du har perfekt näsa" är helt okej, en liten självförtroende boozt behöver alla lite då och då så länge den som svarar faktiskt är ärlig mot en och inte bara säger vad som förväntas.
men säger man dom sakerna 5-15 gånger om dagen varje gång man ses så tröttnar man (jag) tillslut. "jag är så fet", "jag är så tjock", "jag borde gå ner minst 10kilo", "åh va fläskig jag ääär".
jag är alltid ärlig, nej jag tycker inte du är tjock, jag tycker på fullaste allvar att du är jätte fin som du är, inte tjock!!
så en gång svarade jag - ja du borde nog fan ta och gå ner minst en 5 kilo iaf, du ser lite tjock ut faktiskt.

nähä! då dög inte det som svar heller.
du fiskar, jag fiskar, alla fiskar, face it!

åldersrasism.

alltså nu är jag förbannad på riktigt. så här ligger läget. malin och christoffer har sökt lägenhet i tusen år ungefär, nu hittade dom en för ett tag sen. najs. tills nu, typ en vecka innan den planerade flytten kommer bostadsrättsföreningen (eller vad det nu heter.) på att dom är för unga så dom får den inte! är det ens lagligt att göra så? hemskt upprörande. då jag väl vill flytta ska fan ingen få säga till mig att jag är för ung, my god liksom vad kan hända!? är dom rädda att man ska få en pubertetskris och ta livet av sig i deras fina lägenheter eller? att man ska missköta sin hamster för man har fullt upp med att ta hand om sig själv så den dör och luktar ruttet i hela huset? i dont get it verkligen!

sarah emilia olsson

jag och en vän pratade om namnsdagar igår och kom fram till att det är evigheter till mig (14november för att vara exakt.) så helt utan förvarning idag berättar malin den glada nyheten om att det faktiskt är så att just idag har jag namnsdag i lettland, hurra för mig!(var tvungen att skriva ut mitt hea namn för att se om det dyker upp då jag googlar också. nej, jag skäms inte.)


jag ska gifta mig med en lista, så mycket älskar jag dom.

3 saker som jag gillar
. spritfester
. kläder
. lyx

3 saker som jag tycker illa om och som skrämmer mig
. överdrivet tjocka människor
. känslan av tomhet
. födelsemärken

3 viktiga saker i min lägenhet (jag bor i hus.)
. min säng
. datan (vi hyser en hatkärlek till varann.)
. vattenkokaren

3 slumpvis valda fakta om mig
. jag är rädd för broar och bryggor
. jag älskar att gå i skogen
. mina händer ser ut som tassar (rävtassar för att vara noga, marion i den tecknade robin hood filmen för att vara ännu nogrannare.)

3 saker jag vill göra innan jag dör
. skaffa körkort
. avslöja mitt geniala password
. bli kär eller åtminstonne gifta mig rikt

3 saker som jag kan göra
. rökringar
. gå en mil utan att svimma och hosta blod (bevisades häromdagen)
. shoppa tills jag svimmar eller hostar blod (eller så långt cashen räcker)


3 saker som jag inte kan göra
. hålla käft då folk (enligt mig) är tykna
. låta bli att dricka då folk bjuder
. passa tider

3 saker som jag säger mest
. såpass
. typ (som alla andra teens!)
. ja bah, han bah (som alla andra teens!)


3 kändisförälskelser
. olof mellberg
. michael stipe
. johnny knoxville (vill du gifta dig med mig?)


3 personer som du vill ska göra denna lista
. maja, tyvärr har du ju redan denna avklarad!
. malin
. maggs


.drowssap

alltså ibland vill jag bara skrika ut mitt favorit password till alla för det är så jävla briljant! men nej, det kommer jag inte göra. i mitt testamente kanske jag kan skriva upp det för det vore stor synd och skam om ingen någonsin fick veta detta snilledrag till lösenord!


this and that.

ouf. skjuta upp problem. min favorit syssla. eller kanske inte favorit syssla egentligen men jag är fett bra på det. nu var det ju inte jag som sköt upp något denna gången egentligen. läget är så att lisa (en av alla lisa) har av någon mystisk anledning lyckats lura med mig att åka båt. hur fan gick det till? jag hatar båtar och vatten! jag tror det var för hon sa att hennes bror och hans polare skulle med. är dom inte heta så går jag inte ombord.
i vilket fall som helst skulle vi gjort det imorrn om vädret är najs men nu är det uppskjutet till torsdag ist om vädret är sjyrr då.nu tänkte jag lista lite saker jag ska göra då jag blir relativt rik (får min första lön alltså.)

- köpa plumping gloss och öva på att se ut som vickan.
- förlänga håret och öva på att se ut som vickan.
- skaffa en smiley och bli av med jobbet. (föga troligt men det är snyggt.)
- köpa nya pluggar och inte bli av med jobbet. (man måste se neutral ut.)
- skaffa conch och inte bli av med jobbet. (det är fortfarande neutral som gäller.)

    ( ni har fattat att jag inte alltid är 100% seriös va? frågan är bara när jag är det.. )


blött papper är vattenpipans bästa vän!

favorit sajt i repris!

image96

lyckan är total.

idag cyklade jag i regnet. först tänkte jag säg att det inte var för nöjes skull jag gav mig ut i regnet men sen kom jag på att jo fan, jag skulle ju på ansiktsbehandling. det är nöje på hög nivå. njutning!
min rygg hemsöker mig fortfarande med smärtor varpå jag bokade in en massage till nästa vecka. det borde få ordning på saker och ting. mm, mer njutning.
och då vi ändå är inne på temat så har jag precis avslutat dagens middag här, bönor. delicious, njutning igen.snart mycket snart kommer maggan hem också. blandade känslor från hans sida kan jag tänka mig, måste vara ledsamt att lämna vännerna i norge men samtidigt kul att komma tillbaka till oss som blev kvar här. jag tycker det ska bli skönt att få hem maggs igen så det blir lite ordning och reda och framför allt lite klass (inte så att alla andra ser ut att vara hittade på en tipp men, äh. varför ska jag förklara mig för.)
snart relativt snart är det också sommar, det är ju trevligt om man gillar sol. jag är tveksam till sol så det ska bli lagom kul. hade jag haft hy som tålde solsken bättre och en body värd att visa upp på en beach hade jag nog diggat läget bättre. tur att jag är en puma med kläder på iaf, fox!

till er som inte hört..

LADY SOVEREIGN.

alltså
lyssna om ni inte gjort det tidigare. gött bra! längtarr till way out west då denna donna dyker upp.

  

hjärnkapacitet som en lobotomerad.

i vanlig ordning vandrar jag gatan fram hand i hand med min ständiga följeslagare förvirringen. på släp har vi också de bäggre rävarna ångesten och beslutsångesten. love those guys. men vi har en deal, minst en armlängds avstånd, det är förvirringen jag kilar stadigt med.

ja som sagt. jag vet som vanligt ingenting. inte vad jag känner eller vill. noll koll faktiskt. allt är bara så himla rörigt. ibland önskar jag att jag var mer som, tja, vem som helst egentligen, alla andras liv verkar så mycket lättare. (öh förmodligen inte med det vet ju inte jag.)

från det ena till det andra. ibland kan man ju verkligen känna hur extremt folk går en på nerverna. om jag säger att ett stafett team haft träningsläger på min nervbana och kutat fram och tillbaka gött intensivt och till och med haft tävling där, kanske ni förstår då hur irriterad jag var eller?

jag vill ha en melodi som rubrik.

well hello. idag är jag inte snabbtänkt alls. det kan vi tacka gårdagen för. tack. det var en najs himla kväll. började med lite häng hos mickan med tjejerna med eskalerade och slutade i fest big time. det hanns med en förfest, en fest och en trött efterfest. slutade med taxiresa hem. så glad är jag att jag fattade taxibeslutet, var grymme gött att vakna upp hemma idag, är så skakig. nu tänkte jag äta frulle/lunch. bättre sent än aldrig va. efter lite mat och piffning så ska jag pallra mig till lisa. tanken är en promenad men efter den miiilslånga promenaden häromdagen har jag en aningens skoskav så det återstår att se om jag får på mig skor!
slappa gärnet är det som gäller ikväll iaf.
glad känner jag mig idag också, fy så trevligt! so long suckers.


braa gjorrt.

wah har förresten sån sjuk träningsvärk i benen och i magen. promenerade över en mil igår, mäkta stolt ska ni veta! och fortfarande trött, höll på att klappa ihop då klockan ringde, ville bara fortsätta sova men icke! upp till jobb.

where is the klick?

feg. är det dåligt att vara feg? både och förmodligen. visst går man väl säkert miste om massor med saker i livet som feg men att vara feg räddar nog så mycket också. min egna feghet (eller om det var den bristande självkänslan?) räddar iaf mig från att riskera att bli sårad eller ledsen. är det värt det? jag vet inte. jag har faktiskt ingen aning. jag vet inte mycket alls just nu. hanna bad mig att inte tänka så mycket men vad ska man göra då skallen är fylld med tusen saker? kan inte bara flyta med, slappna av, ge mig hän, inte tänka och riskera bli sårad. oh va kass jag är på detta.
i'm so glad i have you, my umbrella when the rain is pouring.

topmodel.

caridee gick och vann! så trevligt, melrose hade gärna också fått vinna iofs. så länge de fula tvillingarna inte vann så var det ju bra iaf.

image90

yesterday.

så där ja, då var en hård festkväll över och här sitter man med sprängande skalle och ångest i kroppen. som det ska va! det var en fett kul kväll igår, mycket dricka och faktiskt ganska så stabil uppe på klackarna där jag skådade ut över dansgolven. en riktigt najs kväll. sen efterfest, också hemskt trevligt! cykeltur hem i ösregent och kyla.
igårkväll var en bra kväll.

noll till hundra. eller tvärt om.

hur snabbt kan ett humör svänga? vet inte vad genomsnittet ligger på men mitt är ungefär det snabbaste jag vet. kan gå från strålande glad till kapabel att mörda snabbare än du hinner blinka. det hände nyss.

jag höll på att fixa frulle och skulle tina bröd. teknikoffer som jag är kan detta vara rätt så svårt. idag skulle jag testa på defrost funktionen. gick inte så bra. efter 5 minuter var bröden fortfarande isbitar. jag smällde på högsta effekt på den vanliga värme funktionen, 15 sekunder senare hade jag två skivor bröd som inte gick att hålla i. vad händer då? jag ska ta ut tallriken ur micron och av sig själv typ så hoppar en av mackorna ner på golvet varpå min hund kastar sig över den och sväljer den hel!

fy faan va förbannad jag var! så otroooligt arg!

flyförbannad och efter att ha skällt lite på hund som åt min mat fick jag gnaga i mig återstående brödbit, med lite te till den så var jag på bättre humör igen och redo att hämta ngt som kompensation för det förlorade brödet.

vatten under broarna.

nu, för den som vill veta, är jag på bättre humör igen. nu är det som vi gillar att säga, vatten under broarna igen. idag har jag jobbat. det gick bra. fast en gång gjorde jag en jätte misslyckad latte, tanten kollade lite skumt på det icke existerande skummet men jag var så trevlig så räpan kunde nog inte med att klaga. tant.

köpt tofflor har jag med gjort idag, innetofflor till le work. satsigt.

imorgon är det fest som gäller. big time också. låter kanske lite illa att säga men oj va full jag ska vara. så det så!( på stongbow skulle jag kunna bli alkis utan att klaga.)

alex schulman pusslet!

som jag även sagt tidigare, alex schulman är otrevlig, elak och aldeles aldeles underbar! här finns nu också alex schulman pusslet att lira, enjoy!(alex med bingo, mina favvo lirare.)


nykär!

lookie lookie! är den inte het!? måste ha.

u-sväng.

ibland bara fattas det en så mycket, man minns så mycket, man tänker och tyngs av så mycket. igår var en sån dag. jag var lika lycklig som en uteliggare är fräsch och ni vet hur dom stinker. allt bara känndes fel, inget var kul. inget var bra. är inte direkt så glad att jag kommer brista ut i sång idag, men kommer nog heller inte brista ut i gråt. man har ju sina ups and downs, just nu är jag redigt down. förr eller senare vänder det väl antar jag. hoppas jag. igår var det tungt.

nog nu.

nu, nu orkar jag inte mer, nu får det vara nog. jag har inte mer ork eller vilja.

i like to complain.

ni som inte vill höra (läsa) min klagan, till er föreslår jag att ni slutar läsa nu.

först ut just nu är paperbag waists, så fult. höga midjor, snyggt på den med kropp för det, men paperbag midjan alltså. funkar bara och verkligen bara på så kallade fiskarbyxor. så där, nu var det sagt.

sen så måste jag klaga på min hy som har gjort något slags uppror här också. det var längesedan jag var så finnig som jag är nu, lite av en personlig katastrof faktiskt. har inte tid på salongen förän om typ 2-3 veckor tror jag.

har så himla ont i ryggen också, måste boka tid hos typ massör/naprapat/kiropraktor imorgon. vet inte till vad man egentligen ska gå. hoppas någon av dom kan rädda min rygg bara!

sen måste jag vinna på lotto också (jag som inte ens spelar) för nu måste jag verkligen anställa personligtränare, kock och livscoach. undrar vad det kan kosta?

beauty.

va fan, hade helt glömt. det var ju melodifestival igår, sverige kom typ sist. dom borde skickat mig så hade vi haft segern som i en liten ask. jag lovar.som arbetande människa får man tydligen pengar har jag förstått. va härligt. då jag får stålar ska jag spendera big time. då pappa frågade vad jag skulle göra för pengarna jag kommer tjäna och jag svarade förlänga håret och förstora läpparna önskade han nog att hans dotter aldrig fått ett jobb.

imorgon förresten ska jag ta tag i mitt liv igen. no more onyttigheter (förutom alkohoool.) no more mjölmissbruk och massor med promenader!
nu jäklar alltså. jag vet att jag förmodligen inte kommar pallra mig iväg till ett så välbehövligt gym, promenaderna får duga som ersättning, då rör jag ju på mig iaf och slipper förfalla helt.
jag ska bli rik och köpa mig skönhet, det är min melodi!på temat förfall, gwen stefani, get a grip du också. du må vara snygg men alltså, ruggiga videor, tråkiga himla låtar, vad hände med sköna no doubt?!

upp som en sol.

igår gjorde jag det, köpte mina första riktiga klackar. är stolt och lite nervös. känns väldigt upplagt för totala krasher. i vilket fall som helst så har jag öppnat dörren, nu kommer jag bara köpa fler och fler. längst kommer jag vara också men what the hack liksom, vickan är ju också riktigt lång och iförd klackar! lovely!

 
(bild två, julias kilklackar, love them too.)tema, förädiska våren.
våren, lika vacker som jävlig i olika bemärkelser. alla allergikers mardrömm, alla kännslors joker liksom.
återigen spelade min hjärna (hjärta?) mig ett spratt och jag drömde, vad jag själv tolkar det, en mardröm i natt. gött jobbigt alltså och högst ovälkommet. alla verkar faktiskt överlag lite lätt deprimerade just nu, vårdepressionen som någon nämnde. helt nytt begrepp för mig men ack vad det verkar stämma in.

skyhigh.

jag köpte ett par killerheels, iaf för mig är det en killer. men, klackar är 2 die for, så snyggt så jag kunde inte låta bli. alltså framöver, den sjukt långa tjejen, det är jag. so long shortys.

image83

ruckel.

mitt liv rasar. jag förfaller som ett gammalt hus. min rygg är typ av. hey, jag är 20 och har ont i ryggen, kommer ju vara förlamad då jag är 30 typ. dessutom har jag fått finnar. HJÄLP!

cottonmouth

en himla trevlig kväll som slutade i blodvite. jag varken utdelade slag eller fick slag så för min del var det lugnt. men ja som sagt, grymt trevlig kväll iaf. ont i mina trötta fötter efter promenad i kilklackarna, aj!
måste ta mig ner till stan och gå till systemet också. mina bärs tog slut igår! buhu. har inte vart på systemet på läänge, har klarat mig fint på det som köptes i danmark.
träffade två grymt trevliga sthlmare igår som var på besök i alingsås, sjukt roliga. och en av dom lite lätt våldsam också (det var hon som utdelade slaget som resulterade i näsblod.)

igår fick man träffa jonna också som är hemma på besök, kul värre! ska bli en rolig vecka. oh fest på onsdag med. men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, det är ju fortfarande bara lördag.

men nä. nu orkar min hjärna inte vara aktiv mera. nu ska jag nog försöka piffa inför dagens små äventyr.

funnyman.

conan o'brien. roligaste mannen på jorden.

image82

V&C

som de flesta kanske vet så har jag två mega bomb shells som, tja inte idoler kanske men ja, ikoner mer kanske. dom facinerar på alla sätt och vis. dom är snygga, blonda och måttligt smarta och därför också så underhållande. victoria silvstedt och carolina gynning är det ju så klart jag pratar om. att deras val av karriär kanske inte är ngt att rekomendera och något jag defenitivt aldrig skulle göra, eller jo, hade jag sån body så hade jag nog iofs viljat visa upp den, men i vilket afll som helst. under ytan finns det faktiskt två personer, iaf under gynning ytan. efter att ha läst ego girl så inser man att där ju faktiskt finns lite djup och själ och inte bara ett hårsvall och stora boobs.
för övrigt på temat silvstedt! hey baberiba som jag i vanliga fall hatar har gjort en skit kul silvstedt sketch,
se den or die!
dessutom är det extra kul eftersom så många ser det som provocerande att ha dessa damer som förebilder, moahaha.

 


linda rosing däremot, get a grip you look like shit.


skruvat.

things are not as they use to be. men det är väl bara att gilla läget på ngt sätt ändå. inte jobb grejen menar jag nu, den är skit najs. men allt är så mycket knas. min hjärna sammarbetar inte med mig för fem himla öre alltså. näe nu är jag trött på våren, blir ju ingen ordning med något alls. eller vad tänkte jag med things are not as they use to be? ofta det någonsin varit ordning och reda liksom? snarare har det varit betydligt mycket mera kaos, nu är det ju hellugnt om man jämför. men ändå, jag vill inte liksom. jag har inte tid eller energi till detta. lilla hjärnan, fungera nu då tack.

sega.

två sängrelaterade saker tänkte jag börja med. 1, lakanen ser verkligen äckliga ut då man sovit efter att ha slemmat ner sig med brun-utan-sol. men hällre det än att färgen fasnar på kläderna. och 2, hade en obehaglig och ovälkommen dröm i natt, vaknade och kännde mig illa till mods. hatar när det händer, drömmar ska inte få lägga sig i ens liv tycker jag!

är helt slut idag också, ingen bra början. sovit lite halvkasst och igår var det högsta tempo hela dagen. åkte och städade först och efter det mötte jag upp med annis som ville shoppa på äckel-allum och efter det blev vi upplockade av ludde för en tripp till gbg och bio.

spindelmannen 3, se den inte liksom.

jobbigt.

visst är det bara så himla irriterande då man har ngt mellan tänderna och det inte finns en endaste tandpetare eller tandtråd i närheten. plus att jag klippte av mina naglar så jag kan inte ens peta med dom. vad äckligt det lät egentligen. ja då var det väl tur att dom var avklippta så det inte blev ngt petande.

öh halvskolkar från jobbet nu, har städat klart och orkar inte ta tag i några nya sysslor. oj nu kommer chefen, bäst att fly!

a place i like to call hell.

jag tycker att bloggfan uppdaterar sig lite dåligt, måste logga in för att se om det kommit några komentarer. fuck. är nog förresten på rätt så irriterat humör i allmänhet just nu. är så trött, borde gå och lägga mig på direkten. ska och städa imorrn också och direkt efter det ska jag haka på annis till helvetet på jorden. jag fattar inte varför jag åker tillbaka dit ibland fast jag hatar det så mycket. det finns bara en sak som är bra med det stället (allum pratar jag om alltså.) och alla andra måste också hata det för det är aldrig några folk där, slipper knö med massa annat svettigt folk. iofs kommer jag nog vara svettig så det räcker till imorgon efter allt städande men då är det ju bra att endast den misslyckade uppsättningen personal och anna behöver så ut med mig. hohoh

känner mig på ett elakt skönt humör idag, i like it. tur att jag kan ta ut mina små aggresioner på allum.

håll i hatten, big time.

jag minns den shock som slog till då maggan berättade att han skulle åka till noge och jobba. maggan, jobba? skulle inte tro det va. men sagt och gjort, of he went och har inte kommit tillbaka än. nu är jag rädd att jag har ytterligare ett shockbesked att annonsera till er min fenomenala läsekrets (existerar ni ens förresten?), jag har råkat få ett jobb.

hälsokoll.

jag tror jag sitter inne på ngn slags förkylning nu också, iaf så är min hals inte vad den brde vara. kan ju inte vara så himla efterbakis heller, det måste vara en förkylning jag känner av. nu ska jag pinna till stan på fortsättningsäventyr. snart kanske jag kan berätta för er. sen ska jag hem till lisa och luncha och få håret klippt litegranna. ska bara jämna till barret lite, en frisör skulle få slag om den såg hur mitt hår ser ut nu!

nu, snabb himla dusch och piffning!

uppåt nästan framåt.

det går väl relativt bra nu ändå får jag väl säga. alltså kommer det snart att vända och köra i botten. tveklöst. får väl vara glad så länge jag flyter i rätt riktning då.

uppdrag! mucho viktigt uppdrag har jag tagit mig ann, helhjärtat dessutom. eller tagit mig ann, det är ju inte som att jag blivit påpackad det utan det är ju jag som vill det. det var ju så att min gamla katt trillade av pinnen och nu behöver jag en ersättare, är alldeles för tomt i huset!

nu är det så att det finns två krav, vi vill inte ha vilken himla kattskrutt som helst. mammas krav är att katten ska vara röd och mitt krav är att katten ska vara hemlös. röd för hon tycker det är finast och hemlös för jag tänkter att det finns så många många oälskade katter som blivit utkastade och övergivna och en sån litten skrutt vill jag ha! hjälpa, hjälpa!

bakisarg.

trött, bakis och nyvaken. då det är mig själv jag pratar om är detta ingen munter kombination. tvärförbannad, lätt irriterad och sarkastisk går hand i hand där också. alltså, var glada att ni slipper umgås med mig ikväll.

pigg och fräsch.

jag är så bakis. skjut mig, tack.

favourite.

ny tillfällig (skulle jag gissa iaf.) favorit blogg, alex schulmans blogg på aftonbladet. tidigare var han chefsredaktör på tidningen stureplan och stureplan.se men har nu emigrerat över till mitt favorit forum, aftonbladet.

där kan vi snacka svidande sanningar!

busyweek.

då jag trodde det var söndag var det tisdag. fatta att veckan gått snabbt.

från det ena till det andra - tack maggie för faceliftet. this will do för ett tag.

ikväll ska vi fira malin, mamma malin! får se vart kosan styrs, ryktet säger att det är stängt överallt här. skit samma, imorgon blir det hiphop för hela slanten. f.e.s.t
ska kila och köpa present också, älskar att köpa presenter!

igår var en bra dag, hoppas det håller i sig.

förresten, mer sväng än någonsin i moneybrother, positive vibrations, love it!

Skönhetsopererad.

Sådär.
Efter lite trix, fix och mix är den nu klar, tror jag.
Helt klart annorlunda iaf.
Nånting som skall ändras, em?

Den blev inte lika snygg som min,
men det var aldrig planen, winkeye.

/Maggan.

helg inom räckhåll.

nu minsann är jag nervig. jag tänker inte säga varför. imorgon torsdag, en dag kvar till helg, fy va kul! iofs så borde helgen som gick sätta nån slags punkt för ett tag, men nej. man kan aldrig få för mycket av det goda? eller det där stämmer nog inte helt. en sak som stämmer är jag jag iaf inte fått nog. fest i like.

nu, godnatt.


max.

nu finns det ingen max mera.

image78

vote for filippa bark.

filippa bark, ett namn ni bör lägga på minnet. och då ni ändå är i gång med att minnas så ska ni komma ihåg att sätta på teven 21.00 på onsdagar för så äre robins! och i robins kan ni alltså beskåda filippa bark. själv skrattar jag så jag nästan kvävs då jag ser henne. ordet är rolig.

sissela benn heter tjejen som spelar filippa, i just like it så himla mycket.

kika på filippa god damn it!

smälta.

lika mycket som jag gillar långheler, lika påfrestande är dom. maggans heta tips för att undvika baksmälla är allergitabletter. låter suspekt så jag håller mig till resorben.

var övertygad om att det var söndag idag men kollade i kalendern och upptäckte att det var tisdag. snart är det helg igen, fantasiskt va. jag längtar redan.

en dag i skönhetens tecken dessutom. fik en flisa i en nagel så jag passade på att pyssla om mina naglar lite extra. lekt frisör också och skvätt färg omkring mig. min hjärna känns smält av alla kemikalier.