nightynight.

så var helgen slut och en tung (eh?) vecka ligger framför mig.
ytterligare en vecka på väg mot... ingenting.eller jo förresten. på söndag börjar lydnadskursen igen, det ska bli skoj.


och en sak till, ska ju förtusan på en dejt imorgon! eller nääää, ingen dejt, men jag och bästaste mickan ska käka och gå på bio. hade hon varit en man hade det varit en dejt.

blablabla, ni fattar.

jag är trött, har ont i skallen min och är rädd att jag har en förkylning på g. suck. hejdå.

och btw, vad tusan är detta för hundar som ser precis ut som vargar?

howlin' hound.

en kul grej hände häromdagen.
jag och ramsy hade gått en liten promenad med min goda vän janet och hennes valp dunder. ramsy blev gaaalen då vi skulle lämna dom och hoppade och flög, pep och gnällde, ville liksom bara leka meeer!


då vi hade promenerat en bit hemåt släppte jag honom lös i parken så han fick sniffa runt, då brukar han glömma alla bekymmer och jaga löv och pissa på träd bara.

men denna dag? nejnej. har var helt deprimerad. han lydde (löd?) så snällt allt jag sa till honom. hade kameran med och passade på att ta lite bilder då han var så snäll och still.


och denna bilden är inget skämt, jag ljuger inte, det är inte på låtsas. jag råkade bara ha kameran framme vid rätt tidpunkt.


ramsy ylade mot himlen. jag tar det igen, ramsy. ylade. mot. himlen. som en varg!jag bara älskar ylbilden, sjukt vilken tajming att han skulle yla precis då jag satt med kameran redo.

nu på min önskelista står följande: en bättre kamera och fetare fotoskills.


även fast jag ibland har turen på min sida, dagsljus och en stillasittande hund, så vore det ändå kul att kunna ta bättre bilder, oftare.

no way.

okej. efter att inte ha skrivit på vad som känns som en evighet tänker jag nu skrika ut en sak: JAG TÄNKER ALDRIG SKAFFA BARN!!!


jag VET att de allra allra flera barn som föds är helt normala, friska, hela och rena (typ). och att mammorna överlever, inga konstiga grejer händer, saker och ting funkar som dom ska.


men.

MEN!
nu satt jag och zappade på teven och råkade fastna framför ett råäckligt program på discovery om graviditeter där ungefär ALLT gått snett.

alltså fyyy bövelen va vidigt och fel det kan bli. för att vara på den säkra sidan tänker jag alltså aldrig bli på smällen.

nörd-ey.

imöööra far jag till göteborrrg för att nörda mig, ska på my dog!
hundar, hundar, hundar överallt!


för en massa år sedan gick jag på samma grej, fast med hästar, då köpte man prylar som en besatt, med hästens namn på och sånt. undrar om det finns motsvarande för hundar?


ramsy fick ett halsband med bling på i julklapp av mor&far, kanske kan hitta ett matchande koppel?

ojoj, jag är en sån tönt. en lycklig tönt.


guzzilago.

äre här nån jävla filmblogg eller?
svar: nej.


men! ett öga rött, så jävla bra film alltså!


en gång såg jag den med ett ragg. eller ja, ett ligg är nog mer korrekt. han var iaf för jävla snygg och filmen förjävla bra och tystnaden förjävla pinsam.cold mountain.

det är sällan, otroligt sällan som jag gråter till en film.

men idag var det nära.

ska inte filmer ha lyckliga slut?