best of kök.

tjusigaste biten i mitt hem är nog ändå köket. allt är fint, från golv till tak och där emellan, tavelväggen.piff.

vad kan det bli av dessa tjusiga tapetbitar?


jag nu.

okej. nu har den gått en hel vecka sen jag blev dålig.


då jag ringde vårdcentralen häromdagen var det som att få en spark i magen. "testa att äta som vanligt folk.." har ätit som vanligt folk sen dess och mår om möjligt ännu värre, tanken på att gå upp i vikt igen har stressat mig.


dessutom slutade jag äta min medicin för kanske..två veckor sen?


kanske var det ett ovanligt barsligt beslut från min sida att sluta ta medicinen, som om läkarna som jag aldrig får träffa skulle bry sig om mitt lilla uppror?


nä, den ende som drabbas är ju jag själv (och min familj).


sist jag träffade en läkare är nog ett år sen ungefär. den supertrevlige och mycket engagerade läkaren, tror han kan ha hetat jakob, slutade på sörhaga och efter det fick jag aldrig någon ny..
jag har fått ringa efter nya recept som någon okänd snällt skrev ut, men det är allt..eftersom jag ätit samma meicin i ett par år nu har jag ingen aning om hur jag fungerar utan.. well, nu har vi fått svar på det.

- extrema humörsvägningar.
- gråter som en dåre över asolut ingenting.
- framförallt är jag arg som ett bi, går inte att kontrollera fast jag vet att jag inte har något anledning att vara arg (främst drabbade är mamma&pappa)
- deprimerad one again. meningen med livet, anyone?ja, så där rullar det på. därför fick jag lova pappa förut att ringa vårdcentralen imorgon igen och be att få träffa en läkarjävel och få ny medicin och kanske nån form av jävla utvärdering som omväxling. eftersom detta har visat sig inte vara nån jävla period, ingen vinterdepresion utan någon av det mer kroniska slaget så kanske, KANSKE (men troligtvis inte) någon läkare kan tänka sig att bry sig om mig lite?troligvis onödigt att hoppas på för mycket.jo, en sak till. att äta "som vanligt folk" (eller vad det nu beror på..) har iaf kickstartat kroppen på andra sätt med. jar för första gången på typ 3 månader fått mens. tydligen så tar kroppen igen för förlorad tid för jag har supermensvärk, något jag annars är lyckligt skonad från.

,,,

har inget att säga. går och lägger mig och troligtvis så gråter jag tills jag somnar.

fanjävlafan alltså.

jag. blir. snart. galen.


ringde vårdcentralen igår efter att ha varit "sjuk" hela veckan lång. varit toalt yr och snurrig, illamående, frusen och med huvudvärk. fick man komma in för ett litet blodprov eller ens ett värmande ord?

NEJ.


"testa att äta som vanligt folk. ring om du svimmar eller spyr."jaha...


ja, så vad gör jag? sitter kvar här i soffan med bankande skalle, iskalla händer, raggsockor mitt i sommarn. så yr att jag knappt kan ta mig till köket för att göra en kopp te.

men värst av allt. jag har världens kaos i hjärnan. började utan större förvarning störtgråta igår och det slutade inte på över en halvtimma!

idag är jag istället så arg att jag snart exploderar. smäller i dörrar, kastar saker omkring mig och svär högt för mig själv. som en jävla barnunge.hurra vad jag gillar att vara jag just nu...

mr. mailman, pleeez.

behöver jag ens nämna att jag lääängtar tills denna dimper ner i brevlådan?
för det ynkliga priset 259kronor. från webshoppen med det töntiga namnen,
iamia. men det gör inte så mycket att shoppen har ett fult namn för dom säljer mitt favoritmärke, barry m. och paletten så klart, har hört mycket bra om den, ska bli SÅ KUUUUL att testa!

brädad, med råge!

jag som tyckte jag varit duktig som bantat ner mig över 10 kilo.. men nejnej, alltid ska nån vara värre. självaste mr. wannabe-jävligt-hardcore-hiphop 50 cent tror att han äntligen ska slå igenom stort som skådis genom att gå ner 25 (tjugofem!) kilo för att spela cancerdrabbad...2hand!

en göttig dag med sol och allt vankades det loppis. i mitt sällskap hade jag världens bästa syskonen bjugg! (det finns ett bjugg-syskon till men han var icke med)
på loppizzz fyndade jag...

för typers 140spänn fick jag tre påsar med klänningar, skjortor och ett gäng halvlånga omlottkjolar och smycken. men bäst av allt...one more.

då ska vi se, tror jag kan tänka mig att bjuda på fler bilder från mitt mansion.

OKEJ! detta är YTTERLIGARE en otroligt snygg bänk. och tyckte ni att jag betalade lite för den gule, gissa vad jag betalade för denna...


gissa på, gissa på!detta är en gamal tv eller radiobänk från philips, sjukt cool. jag har egentligen ingen plats för den. den är förutom ett par pyttesmå färgstänk är den i fin form, kan inte bestämma om jag ska behålla den som den är eller ge den ett ansiktslyft. vad tycker ni, mina 50 000 trogna läsare?

favoriten.

nu har jag bott i nya boet i flera veckor. det mesta är på plats.

ett par projekt är klara, ett av favoritprojekten är tevebänken, ni ska få seeeee.

bänken kostade ungefär 80spänn på loppis, grundfärg hade jag hemma redan och den gula färgen kokade dom snällt ihop på färgbutiken. tyvärr täckte det gula otroligt dåligt så det gick åt en hel burk vilket är galet mycket, räcker vanligtvis till 5kvm!

kimpa!

hahahahihihihi hohooh

ÅÅH va jag önskar att jag kommit på denna själv!


HELLOOOO

hej. fick ett väligt hot om att jag borde börja skriva här igen.

vänliga hot tar på mig, så nu börjar jag igen.det är tur att jag inte är en superbloggare vars ekonomi skulle stå och falla iochmed ett blogguppehåll. själv är jag en vanlig människa som tjänar NOLL kronor både på bloggen och i det vanliga livet. jag älskar (INTE) att vara arbetslös/sjukskriven/utan inkomst/bidrag/ni fattar..OKEJ. nu är jag sugen igen på att skriva. har fortfarande 1000bilder från nya boet att visa.


men kanske bäst av allt... för HUNDRA KRONOR har jag bestält samples av världens snyggaste/bästa sminkmärke BARRY M.  


hela 12 (TOLV) provpåsar (á 1g) plus porto för 96 (NITTIOSEX) kronor.
hurraaaaa.

om texten är osamanhängande är det för att jag ligger ner och knappt ser tangenterna. jag är mystiskt sjuk och yr.piffing upp!mitt lilla växthus!
gröna fingrar jo jag tackar ja!


ljuslyktor från (hör och häpna!) jordnära!

en så där 80spänn styck, kanonfina!beställde nyss fönsterfilm från strössel, så NAJS! nackdelen med att bo på bottenvåning. MEN! dom är så så så snygga så det kommer bara piffa fönstrena ännu mer!HURRA det kommer bli så tjuuusigt!

mah house.

är uttråkad som en röv och dessutom bakis.

kastar in lite fler bilder på boet.
ramsy beakar sitt kinesiska ursprung.

vad hände med tapetproverna?
undrar ni.

klipp klipp och pyssel så blev dom tavlor!

välkomna in.

tänkte portionera ut bilder från hur det blivit i mitt bo. börjar med hallen.