mitt nya liv.

jaha då har man vart i väg och tränat också då. undrar hur länge "mitt nya liv" håller i sig egentligen. en sak som är säker iaf är att ska jag svettas så ska jag svettas med stil. no more friskis&svettis för min del, inte glammigt nånstans. det enda jag kunde glädja mig över var trots all svett och min otroliga anfåddhet att jag förmodligen hade en av de fastaste rumporna på bygget iaf (och den är inget att skryta med). himla gamla tanter, sitter hemma och virkar och går på friskis, har as bra kondis. lär ha tid att träna liksom, jag har viktigare saker för mig. typ kröka och slösa pengar.
well. nu ska jag iaf bli fit for fight på alla sätt och vis.
så släpar man sig till gamla hederliga friskis, trotjänaren. räknade med ett lugnt och fint medelpass. men nähä då, vem leder passet idag, jo rödhåret! den hispigaste och mest irriterande människa som går klädd i ett par trikåer! ytterligare en sak som inte går att beskria, gå till friskis och upplev henne. jag höll på att svimma efter uppvärmningen, pensionärerna däremot skuttade vidare. jag blev argare och svettigare för var minut som gick. jag är glad att ingen mer än lisa och de förtappade gamlingarna såg mig för synen kan inte vart mycket att hänga på väggen. tvär arg och förmodligen blossande röd travade jag efter och hoppade och viftade på rödhårets komando.
NÄ, nu är det nog för mig. jag vill svettas med stil! det ska ni ha klart för er!

tack för ordet.(det är min blogg, klart ordet är mitt.) emilia.

Kommenterer:
Postat av: Camilla

tjoho! Emilia, om du också fortfarande är en trogen friskisare så ska jag hålla mig till det jag med, trots att d inte e så glammigt. Ja e gärna på om du ska gå å ge pensionärerna en match, haha.

2006-09-04 @ 00:46:26

Tyck någonting och skriv det nedan:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback