beware!

våren kommer göra dig till en knubbis! from now on, inga glassar på torget, jag tar med en frukt ist! varför blir det legitimt att frossa glass så fort det kommer fram en gnutta efterlängtad underbar sol?

ah, idag ska jag nog klippa mig lite med, ser ut som värsta rufset i håret, lite ordning fåre iaf vara.

tjipp. /E.

goodmorning sunshine.

idag är en skön dag. precis som de senaste har varit. helt underbara! ska snart ge mig ut på hojen i solskenet och njuta lite. kom upp rellativt tidigt idag för en gång skull, känns skit bra. hade dock slut på bröd så jag fick koka lite pasta till frukost. det gick ner det också! ska till lisa nu och sola på taket en stund innan det är dags för en fika i solen. sen ska jag på promenad, härligt i detta vädret!

jag är så lycklig!

helgen som gick.

helgen som gått:
i fredags var det i vanlig ordning dags att pallra sig iväg till TH för att alkoholisera och roa sig på bästa vis. var på mysig förfest hemma hos lisa med tjejerna. mickan hade styrt upp kul förfest lek i form av hemmasnickrat så ska det låta. mitt lag var så klart skit bra och om jag får gissa (eftersom jag inte minns/ingen höll räkning) så skulle jag tro att vi vann! TH var kul som vanligt och jag var gla och go! efterfest i vanlig ordning, mysi som vanligt.

 


lördagen bestod till stor del av att sova, hemskt skönt. på kvällen tog jag mig hem till hanna (och linus) för lite mat, film och spel. yatzy ftw! såg nära och kära med uma thurman och meryl streep, stört bra, rekomenderas varmt.

idag, söndag, lär det inte hända så mycket alls (i vanlig söndags ordning.) det är fin fint väder ute så en promenad blir det nog och så är det ju våffeldagen idag också, mums!

image18

aftonbladet, min stora glädje källa!

i looove britney!

image12

nähä!

"Tori ser inte superduperglad ut efter att hon åkt i ilfart till sjukhuset sedan hennes vatten gått. "

image11


nähä är det så konstigt då? tillochmed i ett sånt läge då man precis är to pop out a kid kilar det runt paparazzis och plåtar en liksom, man har nog lite viktigare saker att tänka på än att le sitt allra finaste leende och se bra ut liksom. hellå, hon ska precis pressa ut en unge!

katastrofen är ett faktum.

varfööör!? varför missbruka på detta viset, jag blir så ledsen alltså! cubus liksom, CUBUS! har någon någonsin handlat nånting på cubus? näe skulle inte tro det va, äckel affär. och NU! nu har dom DÖDAT en av mina absoluta älsklingslåtar i sin smutsiga reklam. njut, NJUT en sista gång, varsågoda, goodnight moon!

why, oh why.

varför den otroooliga hypen på jordgubbs och cupcakes smycken? halsband, mobilsmycken, you name it.

storsinnt.

"jag struntar i vad folk har för etnisk bakgrund, själv är jag skånska."

-hört i intervju på p3.

soppiing.

igår hade borås den äran att få fin besök, jag var nämligen i stan över dagen för att bedriva lite shopping. det gick dåligt ty borås är en grå liten stad. allt jag kammade hem var en random mascara och två toppar.



tishan är jag hel nöjd med, ett äkta h&m kap för en billig slant och den blåtoppen från indiska för en ännu billigare slant. avskyr i regel bått men denna gick bra.

shoppade i måndags loss på, tro det eller ej, bilddagboken.se faktiskt där en tjeja sålde ett par rackans tjusiga pjux. kunde inte så emot att slå till så sagt och gjort. fick dom hem i brevlådan redan dagen efter!



har också fått hem mitt lilla paket med kläder från h&m som jag skickade feter, har bara inte hunnit slänga upp bilder på det förän nu. är nöjd med allt. var nervig inför hur brallan skulle sitta men den satt perfa så nu kan sommaren komma när den vill!



brallorna är tvär sköna och linnet lika så. köpte ett i ljusgult också. undies inhalndlades med men det blire inga bilder på! randiga toppen är loose och skön den med.

halleleluja va lyckat!

tea anyone?

fick tips om en sjyrr gratis grej på liptons site. alla vet ju att gratis är gott så varför inte ta tillfället i akt och få gratis te skickat direkt hem till dig?! det är bara att svara på ett par frågot och dessutom helst ange min mailadress också! ([email protected])

anmäl er här.

image5

helg och sol.

idag är det vååår!

ja, en smärre summering av helgen i vanlig ordning. var ju som sagt sjuk förra helgen så jag hade en hel del att ta igen alltså. började med TH i fredags, fett med röj vare där. hade en skit kul förfest hos lisa och en hel lyckad kväll ute på TH med, är kalas nöjd. efterfestade loss på lite ris, som pricken över i:et änna. kom i säng rätt tidigt efter en kylig cykeltur hem, somnade nog vid 5 typ och sov läänge. och sova behövdes verkligen inför vad lördagen hade att bjuda på. då vare nämligen fest hos erik! efter att ha laddat hela dagen och peppat så far vi dit. jag och anna skulle hjälpa till med lite käk och städning. gick prima tills jag högg mig i fingret och var tvungen att ligga på golvet en kvart med fötterna i vädret för att inte svimma. nej, blodförlusten var inte massiv däremot är jag tvär klen då det kommer till blod.

väl på fötter igen vare uppåt framåt som gällde och jag var åter på topp! hade ruggigt kul hela kvällen. framåt småtimmarna vare dags för badtunnan! iförd lånade shorts och linne vare bara att glida ner i tunnan med en bärs och gott humör. busiga pojkar hällde öl i håret på mig med motiveringen att öl får håret att växa snabbt. jaha sa jag, tack då. blev inte så glad över det men jaja värre saker hände liksom. fick äckligt badtunnevatten i fejjan och bestämde att det fick vara slutet för mitt badtunnebadande denna afton. gick in för att duscha och fick sällskap av alla de andra med. utom en rackare som dröjde sig kvar och fick duscha sist. då också varmvattnet hade tagit slut, moahaha. fick skjuts hem framåt morgonen och det var såå gött att vakna upp i sin egna säng ist för att sova över på festen. mm, härlig helg, jag är toppen nöjd:)
igår, söndags vare slappa som stog på schemat. åkte till lisa på kvällen för att kika film. sen åkte vi (carro, jag,ludde&lisa) på biläventyr och kikade oss omkring. tex gräfsnäs slottsruin, spökigt och läskigt på natten.

och idaaag, sol sol sol! vårvärme, solbrillor på, ljunen luft i ansiktet då man cyklar. hoppas nu att våren är på väg så det inte blir mera snö.

ciao 4now.


britney strikes again.

herregud alltså va trött jag blir. nu lider hon av bulimi också, finns det ngt hon inte drabbats av?!

103893-4

alkoholprincipen.

(stulet)

Sa någon att en vild festkväll kan bli lyckad utan alkohol?

Om du har sagt- eller planerar att säga det är du helt ute och cyklar.

1. Tänk dig att du av någon anledning bestämt dig för att inte dricka ikväll. Kanske ska du upp tidigt imorgon för att jobba eller göra någonting annat viktigt.

2. Du är på världens fest där alla är fulla och har skitkul.

3. Till en början går allt okej. Du har hittat några trevliga människor som bara "förat" hittills.

4. Efter en stund märker du hur samtalen överskrider till någonting helt ointressant när folk börjar sluddra. "Jak haur typ druckit shexton öl ikuäll asså."  eller   "Ååååh jag är så himmla full asså"

5. Du sitter kvar i soffan när alla andra dras mot dansgolvet.

6. Du börjar leta efter den där andra personen som inte heller dricker ikväll, men blir tvungen att ge upp. Han / hon finns helt enkelt inte där.

7. Motvilligt dras du upp på dansgolvet av någon som tycker att du är tråkig. "Kom igen vaffan du kan ju inte vara så tråååkig"

8. Du försöker hitta rytmen i musiken, men märker att du i nyktert tillstånd inte kan  förstå att man kan vilja dansa till basshunter och benni benassi.

9. Du anstränger dig ändå för att dansa, men när alla börjar jucka på varandra går du därifrån. Vem kan göra det nykter utan att känna sig som en hund?

10. Du skrattar istället åt folk som gör bort sig. Snabbt inser du att det istället är DU som gör bort dig genom att stå bredvid och skratta.

10. Dags för plan B: Mobilen! Du kommer plötsligt på att du fått ett brådskande sms av någon som är viktigt. Av nån anledning måste du skriva ett långt svar.         -           Egentligen försöker du bara slå ditt gamla rekord i Quadrapop.

11. Toalettens lugn lockar, fastän du var där för 5 minuter sedan.

12. När alla börjar varva ner för att så småningom slockna märker du att polaren ligger i sovrummet på övervåningen med snubben / bruden som du tänkte limma på. Fan också!

13. Någon som du ska åka hem med har självklart däckat eller helt enkelt tappat bort alla saker som han / hon kom dit med. Vad annars.

14. Dags att åka hem. På tuben möter du hela sveriges fjortonåriga befolkning. Det luktar öl, och du är hela tiden rädd att personen bredvid dig ska spy. De enda på tåget som inte sjunger eller skrattar är diverse tanter med ICA-kassar, män i konstiga flanellskjortor, och ja.. Du.

15. Du kommer på att: "Fan vad kul det hade varit om jag druckit"



Du som nu tycker  att: "Gud nej, det här stämmer inte alls.
Jag hade haft jätteroligt ändå. Det handlar bara om hur social man är." 

Det finns bara ett svar: Du hade haft roligare med alkohol!

Alkoholprincipen

8 mars.

idag är det 8 mars, vet ni vad det innebär? jo det är internationella kvinnodagen. vad gör vi då av detta? eller vad gör ni, du denna dag? sitter hemma och softar som alla andra dagar och skiter i vilket? bryr dig men tänker att det finns andra som kan föra din talan så du slipper lyfta på häcken? ajabaja alltså, tycker ni att det är något värt att höja rösten för och ta tillfället i akt att synas och försöka göra skillnad så gör det! do it alltså, passa på idag! make me proud!

ciao for now.


visdomsord.

it aint bragging if it's true.

gaaah!

what have i done!? stooort misstag från min sida! i godan ro trodde jag att jag bara raderade bilder från arkivet liksom, men ack nej, jag har tagit bort ALLA bilder ur samtliga blogginlägg jag ever skrivit! ååååh va trött jag bliiiir!!

jordens smartaste ord.

ja jag har gått och blivit en gnutta intelektuell, har åter igen tagit en bok i min näve och börjat läsa ser ni. och inte vilken bok som helst utan jordens smartaste ord av fredrik lindström. i like den så mycket än så länge. fredrik skriver både intresant och kul hela tiden och man tappar aldrig intresset. och dessutom hör jag hela tiden jag då läser hans röst som en berättar röst i skallen vilket gör det ännu kuligare, som att få en berättelse läst för sig typ. jag själv tycker det är kul med svenska språket och i denna bok får man lära sig mer utan att sitta och traggla i en lame fakta bok, här levereras fakta på ett humoristiskt och personligt sätt. vote for fredrik as kung!

103893-330

hello earth.

nu är jag tillbaka igen efter ett helg uppehåll som vanligt. denna gången har dock inte uppehållet berott på fylla/bakfylla/fesande/sovande/skrattande osv.. ne denna gången så har jag faktiskt legat nerbäddad och sjuk hela helgen. började klockan 7 i torsdags morse med att jag var tvungen att uppsöka toaletten för att spy. japps, jag välkommnade kräksjukan med öppna armar. ja sen hade vi följe, kräksjukan och jag, torsdag, fredag och sen på lördagen så hade jag kräkt klart och var också total tömd på allt. hade noll näring och energi i den arma kroppen och orkade inte ens sitta upp i sängen.
torsdagen och fredagen var två av de värsta dagarna på länge länge, mådde så fruktansvärt illa, var helt orkeslös, orkade knappt gå till toan själv för att spy utan var tvungen att bli ledd dit.
blåbärssoppa har varit min bästa vän för det har gått ner utan problem. vatten med, har druckit helt sinnes många liter under dom här dagarna tror jag. bra det iofs för man blir ju uttorkad och grejer. nu idag iaf är första dagen jag orkat gå ner för trappan och sätta på datorn. hade nog orkat det igår med iofs en sväng men då var hela familjen hemma och det var skönare att sitta här i lugn och ro, idag då alla jobbar och är i skolan.
nu ska jag försöka pilla i  mig lite mat så jag orkar mer ännu mera, ska till roberta och fika lite strax, men innan dess, mat.

tack för nu. ciao.