the soundtrack of my life.

music, music, music! VAD i hela världen skulle man göra utan just musik? det finns musik för alla tillfällen och sinnesstämningar. arg, glad, ledsen, uppåt, deppig, trött, pigg. vad du än gör, hur du än mår så tro fan att det finns musik som passar allt! och visst är väl det underbart!
vad skulle man göra utan musik?
jag själv är inget stort fan av genrer och kategorisering. det finns ett par stora riktlinjer jag tycker räcker. ska du förklara någon musik så hänvisa och jämför med ngt annat istället för att bli pretto och dra till med "singer och folk möter 80-tals blues möter tidig dylan möter palace då dom fortfarande hette ceasars palace". du blir inte ballare för att du drar den harangen. för mig blir du en tjock fet tönt. folk fattar bättre med en jämförelse, "hon låter som winnerbäck fast gladare och tjej". klappat, klart och lättsmält.

muuusic. va platt och livlöst allt varit utan fenomenet musik. dessa ljuvliga ljudvågor som sprider så många känslor, formulerar budskap, berättar historier eller bara är gött skönt att lyssna på!

Kommenterer:

Tyck någonting och skriv det nedan:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback