varför stressa av på spa..

det är ju ingen nyhet att en brud som pippar runt lätt kallas för hora. eh, why? hon tar ju inte betalt.
nåväl. slampa, lösaktig eller äcklig är också uttryck som duger och förmodligen passa bättre. men faktum kvarstår, ofta ses en sexuellt frisläppt tjej som billig och enkel då en mans-slampa inte alls ses på samma sätt av allmänheten. varför?
kul sak och motivering jag hörde häromdagen var "jamen han gör ju lumpen nu, det är säkert jätte stressigt där på veckorna.." ja då är det lugnt att ligga runt, men om en tjej haft en stressig vecka då?
alltså, noll fel alls med att roa sig bäst man kan men det finns judom som rakt av kör på mottot fuck for fame (nej, inga kändisar inblandade.) utan tror att dom sängvägen kan nå social status och popularitet. då säger jag, patetiskt.
jag menar verkligen inte att vifta med moralpekpinnen här, pippa på för guds skulle gott folk, det är bara en kul tankeställare i dagens 2006 då vi ska vara så jämställda..

Kommenterer:
Postat av: Anonym

..att ha sex är lika effektivt som att springa 2 km ;)

2006-10-27 @ 12:42:47
Postat av: Moa

Grattis! Du har kommit vidare bland dom 11 finalisterna i min Date Star tävling!
Nu är det upp till dig hur du ska skaffa dig röster för att vinna! Medela kompisar, starta 'kampanjer' på din blogg.. Allt är tillåtet. Rösta på sig själv är dock väldigt ego, inte sant? Läs mer på http://happypill.blogg.se/271006113817_datestar_finalisterna.html#comment

Ditt tävlingsnummer är: 10

Kram
Moa

Postat av: emilia

???: mm, dock blir det inte lika många steg på räknaren. ;)

moa: kul kul kul.

2006-10-28 @ 12:25:47

Tyck någonting och skriv det nedan:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback