5dagar till helg.

åh, det är så många dagar kvar tills det är helg igen. då ska jag bla på middag. och inte vilken middag som helst, knytkalas middag med tjejerna. och då mitt "gamla" tjejgäng får jag väl säga och inte mitt "nya". alltså fäör att förtydliga malin med bäbisen, liza med villan och carro mitt i flytten bla. de "nya" som bla är liiisa, kulan, kanna, ida, eken och mickan ska ut och svira och jag är svundsjuuk. blev så lockad men hade redan signat upp för knytmaten som iofs också ska bli riktigt trevligt. undrar om malin tar med bäbisen, då kanske jag vågar hålla honom!

ja, helgen som gick var ju med ett litet äventyr. började väl egentligen i torsdags med ett par gratis glas på f&f och sendan suspekt efterfest med skratt och tårar.
fredagen verkade bli kritvit med teve och en stunds bilgömme innan vi råkade möta upp med e&e som plockade med oss på typ fest där jag drack en öl eller två. därifrån var vi tvugna att bege oss dock efter att värdinnan inte uppskattade en av gossarnas val av röka. vi kilade till statoil för en biltvätt ist. det var kul! lite kaotiskt och flippat men hemskt kul. erik var packad som en sill i bagaget och tände en cigg fast vi gett honom strängt förbud på rök i bil. på det hela taget var den en kul kväll. och också eriks sista kväll i sås på ett tag för han planerade kila till oslo ett tag. har glömt kolla upp om han kom iväg eller inte.

i lördags blev det lite festande på TH, schlager kväll vare som bjöds. ganska kul faktiskt. anna önskade blonde eller vad bandet nu kan tänkas ha hetat och var lycklig över att få sjunga med. jag var mest glad över att få vara packad. träffade en hel del knäppt folk och några kul med. hur som helst blev det i väg på lite efterfest. eller ah, iväg för att socialisera, iaf för min del. anna somnade som vanligt i soffa medans jag satt och snackade halva natten med t&g. hemskt trevliga killar även om dom råkade vara lite väl fixerade på hur jag kunde vara vaken hela natten. kan det vart kokain iblandat? speed kanske? näe, inget alls, jag var bara packad och glad liksom. ja, hem till anna för ett par timmars sömn och sen riskakor till frulle. söndagen, slapp med stora bokstäver och bror hemma på besök. men nu, måndag, och snart, tisdag.

Kommenterer:

Tyck någonting och skriv det nedan:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback